Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24: Chelsea - Arsenal (4.2., sub. 13:30)

Istaknuti odgovori

Coq-Ox

Sanchez-Ozil-Iwobi

to ce im biti sredina 

a što je najjače Vilišir pruža dobre partije na pozajmici, prvih par i tako i tako al posle se baš razigrao , baš mu leži fudbal koji forsira Edi 

samo što ja ne vidim da bi i pored toga Arsenal imao neke koristi od njega, uz odredjene izuzetke naravno nikad nisam video da je on u Arsenalu pružao partije kao u repki gde je baš imao proper partija koje kolko tolko opravdavaju taj naslov talenta

recimo Fabregas je tamo bio noseći stup dok je Vilšir pod Venger baš pogubljen što zbog povreda, što zbog celokupne situacije u klubu te uloga drugih igrača na terenu

inače Vengera nedavno baš kritikovali zato što nije tražio da se u ugovor sa Bornmutom unese klauzula koja bi omogućila Arsenalu da ga povuče sa pozajmice ( kao što smo mi to sa Akeom uradili) 

• Odgovori 64
  • Pregledi 4,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bellerin počinje sigurno, zato je i ostavljen na klupi protiv Warforda da bi igrao protiv nas, Wenger je o tome govori valjda Bellerin još uvijek nije u najboljoj kondiciji nakon povrede.

Derbi je derbi, u takvim utakmicama ništa nije sigurno i sve je moguće, vidjet ćemo kako će to izgledati..

Nadam se da će Hazard konačno odigrati kako zna i kako može.
  • Autor

Opet nervoza i ushićenje pred utakmicu. 

Šalu na stranu, jedna jako jako bitna utakmica sutra pred teško pa ove sezone jedno od najtežih gostovanja na Turf Moor-eu.  Nakon sutrašnje tekme mnogo toga će se znati jer naša pobjeda bi nam dala kako bodovnu prednost tako i još veću psihičku nadmoć nad ostalim ekipama plus uz sve to većini počinje Europa dok nama ostaju dva trofeja u opticaju. 

Što se tiče Ox-a i Girouda nisam ništa pročitao ugl u Arsenalu kažu da je Ramsey 100% out 3 sedmice a Giroud i Ox moraju obaviti te neke analize testove, kurčeve. Mi smo spremni da se osvetimo za onaj poraz i da opet krene dominacija nad govnima i da opet 4 godine ne znaju kakav je osjećaj primirisati pobjedi protiv Chelsea.

Dobro poluvrijeme, trebali smo im dati jos jedan gol minimalno, za sta krivim Costu sto nije dodao Pedru gdje bi imao cistu sansu.

Dobro igramo ali i dalje samo 1:0, moramo biti oprezniji nazad a ubojitiji naprijed gdje smo cesto dolazili u dobre situacije i nismo zavrsili sutem.
Ove kratke kombinacije na kornerima treba zabraniti zakonski.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Zadovoljan sa pristupom, igrom, tako treba. Svaka čast, jedino loše danas je costina realizacija

Bravo za ekipu, cista i sigurna pobjeda. Costa mora da se opameti, usro je danas 2-3 ciste situacije za saigrace.

Bravo, rutinski odrađeno, volim ove situacije kada prvi odradimo posao, sad ispratiti konkurenciju.

Mogli smo dati još koji gol, treba nam bolja podjela passova u kontrama.

Naravno da cu pohvaliti momke, šampionski odigrana utakmica, čak toliko jednostavna pobjeda da se može reć da smo protiv najvećeg rivala odigrali rutinski. Kante i Matić jako lijepo, Moses defanzivno dobar..Ali najbitnije je što smo dobili ono što sam u najavi pisao da želim,dobili smo jednu wolrd class utakmicu Edena.Pa čovjek je onim golom doslovno ponizio pola ekipe Arsenala,ja bi pošo doma s terena da mi se onako neko naruga.
Costa je bio sebičan par puta ,ali ajde razumijem da je on tipicni golgeter sa tipičnim 'instinktom' a još i k tome lovi za najboljeg strijelca. A budući da smo već zaključili da će teško stavit klub ispred sebe,to je očekivano.

Conteu svaka čast,lijepo pripremljena utakmica,defanziva odlična,Alexis nevidljiv..a i u napadau je danas to izgledalo više nego dobro 

Bravo, rutinski odrađeno, volim ove situacije kada prvi odradimo posao, sad ispratiti konkurenciju.

Mogli smo dati još koji gol, treba nam bolja podjela passova u kontrama.

Mogli smo dati 10 golova samo da su igraci u datim situacijama bili za 1% koncentrisaniji. Zarsenalu je visio gol u zraku svaki put kad bi im presli centar.

bolja igra čim je protivnik slabiji, nemam nameru hvaliti nekog zato što je nadigrao Kokelana i Oxa, pa njih je Votford gazio prošlu utakmicu

Ima i toga. No, bilo je vise volje, i to se valjda racuna 😂

bolja igra čim je protivnik slabiji, nemam nameru hvaliti nekog zato što je nadigrao Kokelana i Oxa, pa njih je Votford gazio prošlu utakmicu 

Tipicno od covjeka koji Contea naziva Pjulisom. 

Bravo Conte i bravo momci.  =D>

Eto oni samo cekaju da ih ti priznas i pohvalis.

Bravo momci, 4 boda iz 2 derbija i sada samo naprijed jurisajte ka tituli. Narednih 6 utakmica je velika prilika.

Očekivana i laka pobjeda. Arsenal kriminalan, sredina im nije postojala danas. Koliko god je Wenger pacer, fali im uz liniju da im daje instrukcije. Fabregas objasnio Conteu neke stvari, sramota je da je na klupi. 

Eto oni samo cekaju da ih ti priznas i pohvalis.

Bravo momci, 4 boda iz 2 derbija i sada samo naprijed jurisajte ka tituli. Narednih 6 utakmica je velika prilika.

Upravo to, 4 boda iz 2 derbija, odlicno, sada to treba potvrdit u daljnjim utakmicama.
Kritizirao sam contea za vezu, i dalje mi to nije po volji, ali sta ces kad je u pravu covjek bio mora se priznati ovu utkamicu, dobro je Matic odigrao sa Kanteom

Svi osim Coste odigrali vrlo dobro, ruku na srce, jesu oni bili oslabljeni, ali eto, pokazatelj da ne moramo da budemo podređeni u ovakvim utakmicama. Čak smo ovo bolje odigrali nego protiv Hulla i Leicestera recimo u skorije vreme.

Izdvojio bih Courtoisa koji je imao nekoliko krucijalnih intervencija, šteta samo za onaj gol, malo mu je falilo da izvuče i to, al Giroud je Giroud, Kantea koji je neverovatan posao obavio na sredini i Hazarda za onu golčinu i celokupnu predstavu. 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.