Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24: Chelsea - Arsenal (4.2., sub. 13:30)

Istaknuti odgovori

Svi odradili odlican posao, posebno Kante, Matic, Azar i Kurtoa. Rutinska pobeda protiv krajnje neozbiljne ekipe kojoj u jednom trenutku na sredini stoje Ox, Ozil i Ivobi sto je sala za Matica i Kantea.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

• Odgovori 64
  • Pregledi 4,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Očekivana i laka pobjeda. Arsenal kriminalan, sredina im nije postojala danas. Koliko god je Wenger pacer, fali im uz liniju da im daje instrukcije. Fabregas objasnio Conteu neke stvari, sramota je da je na klupi. 

Sretno i vama sutra protiv Leicestera brate.

https://youtu.be/TmPPAmxSLtk
Covjek smireno i stalozeno ali iskreno objasnio koji je njihov problem. Potrefio je sve sto je rekao, inace ovaj DT i Claude su jedini iskreni i normalni kada su u pitanju njihovi navijaci.

https://youtu.be/ft61CmMpJ10

al baš bi bilo dobro da smo im uvalili 4 gola

Pa oni su uvalili 4-ti gol na utakmici (Giroud), tako da su na utakmici pala 4 gola. Morali su ga zabiti da ne bi razočarali sebe oko tradicije sa brojem 4. Ipak je to 4rsenal.

Nažalost sam zbog hitnog slučaja moro napustiti utakmicu negdje oko 60.min s onim što sam do tad vidio sam bio prezadovoljan, Hazard je bljesnuo opet, pokazo je itekako jes jedan od top igrača svijeta kako je samo elegantno pola odbrane Arsenala 'poslo po ćevape'i prošeto se do gola,Matić i Kante su takođe pokazali da mogu biti neću sad reći kreativni ali ipak dovoljni za impulse naprijed,Courtois par vrhunskih paradi....
Sve u svemu TOP!
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.