Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Sead Kolašinac (BiH, 1993)

Istaknuti odgovori

Komentar sa TalkCheslea foruma. Wajzi, jesil ovo ti pisao? :D

Watching him currently vs Bayern Munich and he is the LWB that we want.. Definitely upgrade on Alonso - and for free in summer we have to go all in for him. He's built like a tank has pace and some good technique as well has Robben in his pocket so far for this match

• Odgovori 68
  • Pregledi 6,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nisam hamco, lako ces skontati moj nick na tom forumu.. a i nisam gledao tu utakmicu protiv Bayerna, mada vjerujem da ce oni koji ne znaju tek otkrivati Sea

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

• 1 mjesec kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • Autor

pa to se suskalo vec neko vreme. Arsenal ce prvi put posle 100godina imati igraca u odbrani sa vecom platom nego mi

mislim da Luiz ima 120, Teri je imao 150/170 ali on je napustio sad klub

doduse, videcemo na kraju sezone kakva ce situacija biti, ako i kada Celzi dovede nekog u zadnjoj liniji

Dosao je Kolasinac dzabe tako da nije iznenadjenje ako mu je tolika plata, jedino mozda je nevjerovatno za Arsenal posto se zna da su ekipa koja ne daje velike plate igracima a da nisu zvijezde.

Dosao je Kolasinac dzabe tako da nije iznenadjenje ako mu je tolika plata, jedino mozda je nevjerovatno za Arsenal posto se zna da su ekipa koja ne daje velike plate igracima a da nisu zvijezde.

hmmm, ljudi su davali vise od nas prosli put kad smo osvojili titulu, ne znam kakvo je sada stanje.

Ma ljudi doveli za dz bekcinu, mogu mu dati laganini malo vecu platu nego inace boli ih q. Sranje samo za njega da ce morati igrati pod Wengerom u njegovoj odbrani. 

• 7 mjeseci kasnije...
  • Autor

evo sad posle par meseci gledanja njegovih partija u premu mogu da kažem da mi je krivo što ga nismo doveli

nije da sam sad ne znam koliko oduÅ¡evljen njegovim igrama ali brate, pa njemu je isticao ugovor, stvarno mi nije jasno to sve, pogotovo u kontekstu da na kraju nismo ni doveli levog beka nego zapakostu 

• 2 sedmice kasnije...
  • reLo mijenja naslov u Sead Kolašinac (BiH, 1993)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.