Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Sead Kolašinac (BiH, 1993)

Istaknuti odgovori

Jebem ti Schalke mrtvi, das im igraca na posudbu ljetos, ponudis im sasvim solidnu cifru za igraca koji ima jos pola sezone do isteka ugovora i oni se prave debili.. Pa majku im jebem.

• Odgovori 68
  • Pregledi 6,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

6 miliona odbili, na ljeto će dobit kurčinu.

Al' kasno smo krenuli po njega, trebali smo im dati vremena da nađu zamjenu.

Ma nek dobiju kurcinu ko im jebe mater glupu

• Autor

ne kontam zašto čemu žurbe po pitanju ovog transfera, nije da nam tolko gori pod nogama

uopšte neću da zalazim u kvalitete dotičnog ali nama završava posao bez problema i ako on dodje na leto

da ga jebem, ako je Čelzi pričao sa Šalkeom to bi valjda trebalo da znači da je sam igrač voljan da predje i iz tog ugla bi trebali onda mirni da budemo 

Reports also emerged that Kolasinac had spoke to the hierarchy in a bid to push through a move to Chelsea

e sad jbg, mnogo toga može da se promeni do leta

Bilo bi fino uzeti ga sad, dobili bi odmah nekoliko novih opcija u ekipi.

Ako Salke ne da probacemo na leto sa boljom ponudom i na vreme, nije da smo sad nesto u frci da nam odmah treba igrac.

A na leto ko zna sta sve moze da se izdesava mozda budemo u prilici da uzmemo nekog jos kvalitetnijeg igraca.

Jebem ti Schalke mrtvi, das im igraca na posudbu ljetos, ponudis im sasvim solidnu cifru za igraca koji ima jos pola sezone do isteka ugovora i oni se prave debili.. Pa majku im jebem.

pa kad nas i schalke jebe, onda znas do koga je

Ne znam samo sto se cekalo ovoliko, sigurno smo ga mogli dovesti da smo 10-ak dana raniije poslali ponudu i da oni onda nadju sebi zamjenu. Mada nije neophodan u ovo pola sezone sto je ostalo.

• Autor

pa verovatno nije bio prva želja Konteova, ne vidim šta bi moglo drugo da bude, čitao sam negde da su ga predstavili Konteu i da je ovaj dao saglasnost

ponovo kažem, ovo ne bi trebalo da predstavlja prepreku

kako je LIverpul potpisao Matipa, ako smo stvarno tolko zagrejani za njega, Šalke tu nema šta da uradi, samo nek potpiše predugovor sa nama

u suprotnom, šta, onda treba da se čeka leto, može 10 klubova posle da uskoči za njega

pa verovatno nije bio prva želja Konteova, ne vidim šta bi moglo drugo da bude, čitao sam negde da su ga predstavili Konteu i da je ovaj dao saglasnost

Mogu pretpostaviti da nije, vjerujem da Conte nema vremena tu da sad prati igrace po svijetu. Ono sto on zna je talijanska liga, zato je i doveo Alonsa u zadnjem trenutku kada nisi znao sta uraditi.

Na stranu sad sve moje simpatije, iskreno mislim da bi Kolasinac itekako mogao istisnuti Alonsa iz prvih 11. Uz rad sa Conteom i jedan period prilagodbe vjerujem da ima potencijala za to. Utakmice protiv Tottenhama npr. gdje je Walker cistom fizikom silovao Alonsa najbolje pokazuju njegove slabosti. Mozda je i bolje ako Seo dodje na ljeto. Samo se nadam da necemo odustati od njega u medjuvremenu.

Tu je malo nejasno vracanje Akea, ali ja Akea ne vidim bas kao wing backa. Ake nema prodornost nit agresivnost za to, njegova snaga je postavljanje i tehnika, mnogo je bolje rjesenje na stoperu ili cak u veznom redu nego po strani.

Pitam se samo ko je bio ta famozna prva opcija koja nam je izmakla.
Prvo je doveden Alonso iz nekog treceg plana, pa vracrn Ake, pa se spominje Kolasinac, koji opet nije Konteov izbor vec mu je gurnut pod nos prakticno...
Pomislio bi covek da smo jurili Alabu 😆
  • Autor

According to Italian newspaper Tuttosport, Kolašinac will be heading to Turin next week to undergo a medical and sign off on a free transfer to Juventus at the end of the season.

Ovo mora da se reaguje brzo ako misle da ga završe....

podseća na situaciju sa Adervildom, kad su nam ponudili igrača ali je Otac želeo Varana, Stounsa,.. neću uopšte sad da zalazim u to da li je ta odluka bila ispravna ili ne ; samo navodim primer iz prošlosti

evo juče Seada Telegraf pominje samo usput kao pregled dešavanja dok kao top mete navodi neke druge igrače 

Ma gotovo je to, znao sam cim smo ispusili s onom ponudom prije par dana da ga necemo dovesti. To je Chelsea. Ima jos neka mala nada ali tesko..

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.