Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Tammy Abraham (2004-2021, 82 nastupa)

Istaknuti odgovori

Dobru cifru Marina izvukla. Ako napreduje i razvali seria A, nije problem dodati 30 milki i vratit ga.

Njemu nek je sretno u Romi.
  • Odgovori 665
  • Pregledi 39,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Super šta ima bay back, naučili su nešto od na primjeru Lukakua...

A zna sam ja da ne može u Arsenal, to bi značilo da sam se prevario u procjeni da se radi o dobrom igraču
Ma ubio se za arsenala i one njihove glupane. Uklopio bi se pravo.
Al kad te prosjecan engleski tim ne zeli, znas koliko si dobar.

Arsenal ne zeli pare da trosi, zato nisu razmisljali, a niko vise ne zeli Aubu, a ni Lacu da kupi, pa im ne treba napadac.

Bas tako, imali su neke smijesne ponude za Aubu i Laca od 15-20 miliona koje su naravno odbili. Nije im toliko potreban napadac, vise im treba neki ofanzivni veznjak, 'ganjaju' Odegarda ioi skuplju verziju Madisona.

Sto se Tammy tice mislim da ce se snaci u Seria A. Dosta ce zavisiti od stila igre Rome ali mislim da ce prebaciti 15 golova.

Evo ja cu se oglasiti da jebem mame Tuchelu

Lola fino rastjera omladinu, a ostavio propale igrace

a i zaboli ga racku, svakako ce dobiti nogu za Božić

Ako zanemarimo empatiju ili simpatiju prema Abrahamu, realnost je da je on prosjek. I dalje imamo veoma mladu ekipu tako da ti ra prica o prodaji mladih ne pije vode.

Chilwell, James, Chalobah, Ampadu, Odoi, Mount, Pulisic, Havertz, mozda sam koga i zaboravio ali sve su to igraci mladji od 25 godina. Itekako blistava buducnost ove ekipe.
Da je tako lako rastjerati te propalitete, davno bi oni otisli. Drinkwater, Bakayoko, Barkley, Zappacosta i ostala klapa imaju fine plate, mnogi klubovi nisu voljni da im isplate te pare a i oni nisu posebno zagrijani da primaju manje. Dakle sta je tu je, nije idealna situacija, ili cekat da im isteknu ugovori ili ih povlacit po posudbama.

Sto se Abrahama tice, nikad mi nije ostavio dojam nekog top napadaca, sto kaze hamco prosjek i nista vise. Mozda pokaze nesto vise u Italiji i bilo bi mi drago da uspije. Dobre smo pare uzeli za nekog ko je bio drugi napadac u klubu.

Sa jedne strane mi je žao što ide nakon što je odličan bio u prvoj sezoni pod Lampardom ali opet dobar potez i za njega i za nas. U Romi će biti prvotimac pod odličnim trenerom u ligi u kojoj bi mogao biti dominantan i jedan od najboljih strelaca sigurno. Pored toga Roma bi uz još par pojačanja mogla i da napadne Seriju A.

Ukoliko nastavi sa napredkom taman kada Lukaku ostari možemo ga vratiti za solidne novce.

• 6 mjeseci kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Uvijek je imao finu kontrolu lopte, sjetimo se Wolvesa i hattricka i kakvi golovi. Dzaba kada ga Tuchel ne gotivi, a ni forumasi.

legendo bijelo ili žuto?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.