15. maj 2021.5 god. comment_314858 Treba, ali je problem što on hoće da igra i u većim utakmicama gdje izgleda ko muha bez glave. Prijavi
15. maj 2021.5 god. comment_314882 Ali opet mi nije jasan i nema smisla njegov izostanak, pogotovo što se o kupu radi. Držiš na klupi dva lijeva beka pored onog jednog na terenu. Zar nije mogao on upasti naprimjer umjesto Emersona. Još je pritom, ako se ne varam, najbolji strijelac kupa. Kad je Kepi dao šansu da brani u finalu, mogao je i njega barem na klupu stavit. Prijavi
15. maj 2021.5 god. comment_314894 Prosjek ili ne zaslužuje priliku i sigurno je dovoljno dobar da makar uđe sa klupe. Nismo toliko srali po njemu kad nas je nosio svojim golovima do polovine prošle sezone Prijavi
16. maj 2021.5 god. Autor comment_314962 Tuchel ga ne gotivi sekunde i to je sve. Zao mi je, jer je siguran sam mogao dosta bolje od bilo kojeg naseg napadaca, ali eto vidjet cemo kada ode u West Ham ili gdje vec. Prijavi
16. maj 2021.5 god. comment_314964 Abraham je poceo igrati pod Tuchelom kad je ovaj tek stigao. Ocigledno mu ne pase ovakav sistem, decko je tehnicki dosta limitiran i igra u polju mu je slabija strana. Njemu odgovara igra kad je mnogo u 16-ercu, kad frcaju centarsutevi, prilike pa dolazi cesto u dobre pozicije jer se zna postaviti. On je svoj najbolji fudbal igrao u prvom dijelu prosle sezone pod Lampardom, sto nije cudno. Realno je sada da promijeni tim s obzirom da nema nikakvu buducnost u ekipi. Prijavi
16. maj 2021.5 god. comment_314969 Stoji sve, i da je limitiran i da je dosta nezgrapan, ali morao je dobiti više šanse. Činilo se u početku da će imati, ali je odjednom nestao. Vjerovatno ima nešto behind the scene. Prijavi
16. maj 2021.5 god. comment_314987 Al čuj igrač za Championshipa, pa to je prekuco dok je bio tinejdžer. Bristola mrtvog sam ostavio u Championshipu, Villu uveo u Premiership. Dobar je on napadač ali ne u ovom sistemu... Krivo mi je što nije dobio još šansi, pogotovo ako Tuchel planira malo i mijenjati formaciju sledeće sezone. Tammy bi bio odličan squad igrač i mogao bi se uklopiti u rotaciju Prijavi
16. maj 2021.5 god. comment_314990 Tammy bi bio odličan squad igrač i mogao bi se uklopiti u rotaciju Mislim da 90% ljudi to i misli. Problem je u tome što je on jedan od ovih što ne misle tako i sebe vidi kao glavnog igrača sa velikom platom. Kad bi prihvatio ulogu rezerve imali bismo pristojnog back-up napadača za narednih x godina. Nešto što Tottenham nema već godinama. Prijavi
16. maj 2021.5 god. comment_314992 Mislim da 90% ljudi to i misli. Problem je u tome što je on jedan od ovih što ne misle tako i sebe vidi kao glavnog igrača sa velikom platom. Kad bi prihvatio ulogu rezerve imali bismo pristojnog back-up napadača za narednih x godina. Nešto što Tottenham nema već godinama. Nema on šta da gleda, njegovo je da poštuje trenerovu odluku, gine i uči na treningu i to prenese na utakmice. Nažalost ne znamo sve šta se dešava u klubu ali ukoliko se igrač pravi pametan pored trenera, ne poštuje odluke i stalno se žali uopšte mi nije žao što ide. Kad god sam igrao FM ako ne možeš da ga smiriš i da ostane u klubu pod normalnim uslovima koje ja hoću, odma se to prodaje pa da je ne znam ti ko Prijavi
16. maj 2021.5 god. Autor comment_315002 Upravo, nema on sta da misli, a vjerujem da bi bio i sretan, samo da igra koliko zasluzuje, a ne da ga ostavljas na tribinama k'o da je Alonso. Prijavi
17. maj 2021.5 god. comment_315017 Problem je u tome što je Werner loš, a ovaj nije ni na klupi. Normalno da se osjeća zakinuto. Kad se već spominje FM, najbolje kad ti se igrač buni šta ne igra a možeš mu reć jbg druže x igrač je u boljoj formi. A što će Tuchela reć ovome? Ne igraš jer Werner ne zna dat gol a u nogometu su se promijenila pravila i više nije bitno davat golove nego lijep dojam? Prijavi
17. maj 2021.5 god. comment_315020 Žao mi je što mu nije uspjelo kod nas, prva sezona je obećavala. Zabrinjavajuće je što nemamo normalnog napadača još od Coste, očigledno jedino takvi i uspijevaju nešto napraviti kod nas. Prijavi
17. maj 2021.5 god. comment_315023 A kako sam se ponadao poslije hattricka Wolvesima. Onaj zadnji gol u stilu najboljih svjetskih napadača. Prijavi
17. maj 2021.5 god. comment_315024 Nerealno je ocekivati da ce igrati prije Vernera. Stavise, nerealno je i da bude drugi napadac u Celziju. Prica se o dolasku Kejna/Halanda sto znaci da ovaj decko nema sta traziti u klubu. Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315053 Problem je u tome što je Werner loš, a ovaj nije ni na klupi. Normalno da se osjeća zakinuto. Kad se već spominje FM, najbolje kad ti se igrač buni šta ne igra a možeš mu reć jbg druže x igrač je u boljoj formi. A što će Tuchela reć ovome? Ne igraš jer Werner ne zna dat gol a u nogometu su se promijenila pravila i više nije bitno davat golove nego lijep dojam? Dok je Timo bio u baš kurčevoj formi Tammy je bio povređen. Sad je i Werner podigao nivo igre, bez obzira na golove bio je ključni faktor u nekoliko bitnih utakmica Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315117 https://twitter.com/CFCDUBois/status/1394762188825452545?s=19 Hahahahah Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315164 Nije nam više najbolji strijelac u ligi. A baš bi dobro bilo da su svi ostali na 6. Prijavi
19. maj 2021.5 god. Autor comment_315196 Ej, lik nije igrao pola sezone i opet haman do kraja bio najbolji strijelac :D Prijavi
19. maj 2021.5 god. comment_315227 Nije nam više najbolji strijelac u ligi. A baš bi dobro bilo da su svi ostali na 6. Mora glupi Jorginho usrat Prijavi
19. maj 2021.5 god. comment_315239 Zouma ima 5 komada a ne igra ni on duze vrijeme kako treba :D Mozda bi bio najbolji strijelac zumara da je standardan bio Prijavi
29. maj 2021.5 god. comment_315864 Kakva nepravda večeras nad ovim momkom. Tukel postavio dva golmana na klupu, a Abrahama ostavio na tribinama. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.