Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Tammy Abraham (2004-2021, 82 nastupa)

Istaknuti odgovori

Zasluzio priliku na klupi ako nista, generalno zasluzio vise minuta kod Tuchela. Ali ako ćemo iskreno ja ga ne vidim ko glavnog napadača uspješnog Chelsea.
  • Odgovori 665
  • Pregledi 39,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Jako mi je žao što nas naš Abra-hadabra najvjerovatnije zauvijek napušta. Toliko sam želio da imamo napadača iz akademije koji će tu biti čitav život i zabiti preko 100 golova za klub. Ne znam kako su izgledali razgovori između njega i Tuchela, ali sam siguran da je zaslužio da više igra od njegovog dolaska. Nije napadač svjetske klase, ali bi bio dobra rezerva i neko koga bi navijači jako cijenili. Nije neki tehničar, ali što je najvažnije zna davati golove. U modernom fudbalu više nije samo to bitno, tako da najveći klubovi ne mogu da trpe takve igrače. Bio bi idealna rezerva, ali šta je tu je.

West Ham will be looking to sign a striker this summer, but David Moyes has ruled the Hammers out of a move for Chelsea's Tammy Abraham, despite being linked with him

Niko konkretno nije ih povezao guglo sam nego 40 miliona kad bi izvukli to bi bio posao za pohvalu
  • 1 mjesec kasnije...
  • Autor

Ja koliko vidim West Ham najvise zeli, ali ne zele platiti 40 mil funti, po mom misljenju ce biti ubacen u taj transfer za Ricea kada krenemo po njega. Osim ako nam Haaland ne oduzme previse para pa krenemo po onog iz Monaca.

Ako ne ode u West Ham, ide vjerovatno pozajmica sa obaveznim otkupom.

Ja koliko vidim West Ham najvise zeli, ali ne zele platiti 40 mil funti, po mom misljenju ce biti ubacen u taj transfer za Ricea kada krenemo po njega. Osim ako nam Haaland ne oduzme previse para pa krenemo po onog iz Monaca.

Suska se da Vest Hem hoce i Barklija, tako da će to biti neki zabavan transfer za pratiti :D

To bi imalo najviše smisla, ali ja koliko čitam Simon Philipsove objave i još neke izvore bliske klubu najviše govore o Arsenalu kao njegovoj sljedećoj destinaciji.

Mene baš zanima ko će nam biti napadački trojac na kraju prijelaznog roka. Giroud nas je napustio, po svemu sudeći to će isto uraditi i Abraham, tako da ostajemo na Werneru i Broji za kojeg se još ne zna da li će na neku posudbu ili će ostati u prvom timu.

Koga ćemo dovesti od tih silnih imena, Haaland, Lewa, Kane, Lukaku. Jedva čekam da se konačno završi i da saznamo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.