29. maj 2021.5 god. comment_315875 Zasluzio priliku na klupi ako nista, generalno zasluzio vise minuta kod Tuchela. Ali ako ćemo iskreno ja ga ne vidim ko glavnog napadaÄa uspjeÅ¡nog Chelsea. Prijavi
29. maj 2021.5 god. comment_315882 AKO NIÅ TA NE BI PROMAÅ IO PERFEKTNU POVRATNU LOPTU I NE BI SE USRO NA 10M OD GOLA I JEDVA DOBACIO DO GOLMANA Prijavi
29. maj 2021.5 god. Autor comment_316017 Sramota da nije na klupi opet, steta sto ode vjerovatno. Pokazat ce da je igrac, ali jbg, bit ce kasno. Prijavi
2. juni 2021.5 god. comment_316353 Jako mi je žao Å¡to nas naÅ¡ Abra-hadabra najvjerovatnije zauvijek napuÅ¡ta. Toliko sam želio da imamo napadaÄa iz akademije koji će tu biti Äitav život i zabiti preko 100 golova za klub. Ne znam kako su izgledali razgovori izmeÄ‘u njega i Tuchela, ali sam siguran da je zaslužio da viÅ¡e igra od njegovog dolaska. Nije napadaÄ svjetske klase, ali bi bio dobra rezerva i neko koga bi navijaÄi jako cijenili. Nije neki tehniÄar, ali Å¡to je najvažnije zna davati golove. U modernom fudbalu viÅ¡e nije samo to bitno, tako da najveći klubovi ne mogu da trpe takve igraÄe. Bio bi idealna rezerva, ali Å¡ta je tu je. Prijavi
5. juni 2021.5 god. comment_316428 Pa priÄa li se ko je zainteresovan za njega, koliko para, ima li ikakvih informacija. Prijavi
5. juni 2021.5 god. Autor comment_316431 Spominje se West Ham najvise, pa Leicester. 40tak miliona Prijavi
5. juni 2021.5 god. Autor comment_316441 Pa kurac cu se sad sjetiti, prica se 2 mjeseca fakticki konstantno. West Ham je koliko se sjecam najizgledniji. Prijavi
5. juni 2021.5 god. comment_316442 West Ham will be looking to sign a striker this summer, but David Moyes has ruled the Hammers out of a move for Chelsea's Tammy Abraham, despite being linked with him Niko konkretno nije ih povezao guglo sam nego 40 miliona kad bi izvukli to bi bio posao za pohvalu Prijavi
6. juni 2021.5 god. comment_316453 Bolje ga prodati nego zakovati ovako za klupu. Ovako se treba iskoristiti prilika dok se joÅ¡ pare mogu uzeti za njega. Isto mislim i za Gallaghera, Barkleya, Ampadua pa Äak i Hudson Odoia Prijavi
10. juni 2021.5 god. comment_316553 Mislim da bi i njemu i nama najbolje bilo kada bi ga dali za Haalanda. Prijavi
22. juli 2021.5 god. comment_317407 Prical se sta za tammya? Giroud nas je napustio mogo bi imat vise minutaze sljedece sezone Prijavi
22. juli 2021.5 god. comment_317409 Ma navodno najvjerovatnije da će završiti u Arsenalu na posudbi s obaveznom kupovinom naredne godine. Prijavi
22. juli 2021.5 god. Autor comment_317413 Ja koliko vidim West Ham najvise zeli, ali ne zele platiti 40 mil funti, po mom misljenju ce biti ubacen u taj transfer za Ricea kada krenemo po njega. Osim ako nam Haaland ne oduzme previse para pa krenemo po onog iz Monaca. Ako ne ode u West Ham, ide vjerovatno pozajmica sa obaveznim otkupom. Prijavi
22. juli 2021.5 god. comment_317414 Ja koliko vidim West Ham najvise zeli, ali ne zele platiti 40 mil funti, po mom misljenju ce biti ubacen u taj transfer za Ricea kada krenemo po njega. Osim ako nam Haaland ne oduzme previse para pa krenemo po onog iz Monaca. Ako ne ode u West Ham, ide vjerovatno pozajmica sa obaveznim otkupom. Suska se da Vest Hem hoce i Barklija, tako da će to biti neki zabavan transfer za pratiti :D Prijavi
22. juli 2021.5 god. comment_317415 Ja koliko vidim West Ham najvise zeli, ali ne zele platiti 40 mil funti, po mom misljenju ce biti ubacen u taj transfer za Ricea kada krenemo po njega. Osim ako nam Haaland ne oduzme previse para pa krenemo po onog iz Monaca. Ako ne ode u West Ham, ide vjerovatno pozajmica sa obaveznim otkupom. To bi imalo najviÅ¡e smisla, ali ja koliko Äitam Simon Philipsove objave i joÅ¡ neke izvore bliske klubu najviÅ¡e govore o Arsenalu kao njegovoj sljedećoj destinaciji. Prijavi
22. juli 2021.5 god. comment_317417 Prical se sta za tammya? Giroud nas je napustio mogo bi imat vise minutaze sljedece sezone 0 + 0 = 0 Prijavi
22. juli 2021.5 god. comment_317419 Mene baÅ¡ zanima ko će nam biti napadaÄki trojac na kraju prijelaznog roka. Giroud nas je napustio, po svemu sudeći to će isto uraditi i Abraham, tako da ostajemo na Werneru i Broji za kojeg se joÅ¡ ne zna da li će na neku posudbu ili će ostati u prvom timu. Koga ćemo dovesti od tih silnih imena, Haaland, Lewa, Kane, Lukaku. Jedva Äekam da se konaÄno zavrÅ¡i i da saznamo. Prijavi
22. juli 2021.5 god. Autor comment_317423 Najvjerovatnije Haaland ili Lukaku, treca opcija je Kane, a nemoguca opcija Lewandowski. Fakticki su svi teski transferi za ovaj prelazni rok, iduce godine bi bili jeftiniji, ali bi imali vise konkurencije. Prijavi
29. juli 2021.5 god. comment_317500 #Chelsea are preparing to slash their initial £40M asking price for Tammy Abraham. [via @dwright75] Vjerovatno za 5m. Prijavi
31. juli 2021.5 god. comment_317520 OcekivAno nema nista od onih 40 mil za Tammya. Daj sad makar 30 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.