26. april 2021.5 god. comment_313278 Giroudu jos.manje sansi treba pa? pa treba vise da igra a ne gurati onu njemacku neznalicu konstantno ne bi li zabio neki gol Prijavi
12. maj 2021.5 god. comment_314619 Mislim da je nakon ovog kola jasno, Tammy je bivši, nema šanse da će biti tu sledeće sezone.... Prokletstvo broja 9 se nastavlja, taman kada sam mislio da će od njega nešto biti Prijavi
13. maj 2021.5 god. Autor comment_314651 Da je ovaj igrao sve ove meceve, vec bi govorili kako je dobro sto smo ovako brzo osigurali top 4 i bili na drugoj poziciji. Ovako gledaj kako se "trude" Havertz i Werner. Prijavi
13. maj 2021.5 god. comment_314665 Da je choa sinoc uveo u igru preokrenuli bi u roku 20 min A tammy bi ih dokrajcio na kraju Prijavi
13. maj 2021.5 god. comment_314689 Da je ovaj igrao sve ove meceve, vec bi govorili kako je dobro sto smo ovako brzo osigurali top 4 i bili na drugoj poziciji. Ovako gledaj kako se "trude" Havertz i Werner. Treba napraviti kompilaciju ovih izjava Prijavi
13. maj 2021.5 god. comment_314694 Treba napraviti kompilaciju ovih izjava Zamisli kakav je bio prije, kad je bio mlađi... Islam Feruz, Izzy Brown, Jacob Madox... sve osvajači zlatne lopte :DMada razumljivo je to meni, da diablo forsira naše klince, budući da ih prati od dana kada počnu trenirati fudbal pa sve do debija za prvi tim... Prijavi
14. maj 2021.5 god. comment_314731 A čuj, činjenica je da je u 4 najbolja strijelaca s uvjerljivo najmanje minuta... Prijavi
14. maj 2021.5 god. comment_314733 Zamisli kakav je bio prije, kad je bio mlađi... Islam Feruz, Izzy Brown, Jacob Madox... sve osvajači zlatne lopte :D Mada razumljivo je to meni, da diablo forsira naše klince, budući da ih prati od dana kada počnu trenirati fudbal pa sve do debija za prvi tim... Čovjek kao da je rođen pored stadiona, ima sve te karakteristike engleskog navijača. Hvali sve Engleze, forsira naše akademce često nerealno i propovijeda o vrijednosti i značaju FA Kupa. Zato sam ga predložio da bude jedan od navijača koji će prisustvovati klupskim sastancima. Prijavi
14. maj 2021.5 god. comment_314741 Doduse i meni je taj FA Kup jako bitan. Bio je još jedan momak na forumu koji je forsirao naše klince, dubrovcanin, nije baš ko diabola ali njemu je tipa Milan Lalkovič bio novi superstar :D Prijavi
14. maj 2021.5 god. comment_314744 Al fakat diablo je cool lik. Gledali smo jednom i utakmicu zajedno u Tuzli, ispusili kutiju cigara, popili po jedno 5-6 piva i roknuli Arsenal u Comnunity Shieldu. Prijavi
14. maj 2021.5 god. comment_314750 Dobar je diablo samo sto kad su u pitanju mladici gleda kroz neke naocale utakmicu. Sjecam se tomoria 3 greske pravi(pas, prolazi ga igrac laganini i tako jos nest). Suti i ne javlja se. Sljedeci napad tomori otresa nekog napadaca odmag shoutbox gori. Kakav bog tomori. Ovakav igrac da grije klupu :D Mislim, razumijem u neku ruku. Svi mi volimo celsi a et on ima vremena i da omladince prati. I ja sam nekad davno gledao engleskz u21 pa sam mislio da ce walcott biti novi rooney al yebi ga Prijavi
14. maj 2021.5 god. comment_314751 I ja sam nekad davno gledao engleskz u21 pa sam mislio da ce walcott biti novi rooney al yebi ga Ja sam mislio da je Adin Vrabac bijeli Jordan kada je bio junior. Od tada sam oprezan kada su očekivanja od mladih igrača u pitanju. Prijavi
14. maj 2021.5 god. comment_314758 Pratio sam i ja nekadana mladice. Sjecam se generacije sa Gokhan Tore, Milan Lalkovic za kojeg sam mislio da je neki nas lik, a u stvari je bio mislim Čeh. Pa onda George Saville, Jeffrey Bruma koji je umalo upao u prvi tim, Marko Mitrovic, Sala, za McEachrana ste svi culi, Conor Clifford, Billy Clifford, jebeni Gael Kakuta, Todd Kane i meni jedan on najdrazih omladinaca Sam Hutchinson koji je nazalost imao dosta povreda. Onda tu su kasnije bili i Blackman, Boga, i jos neki koji su bili otjerani nakon nekih sranja u svlacionici. Emelano se dosta pojedinaca iz omladinskog pogona rijesio kad je dosao, u sta sam se ja bio dosta isprotivio, ali ispostavilo se kao dobar potez. Uglavnom ima ovome gotovo 10 godina, kod nas u Krajinu kad je dosao adsl, sve sam ja to ko lud pratio, atdhe.net i udri streamove. Tad sam ustajao ujutro gledao pripremne utakmice u americi, za koje su najavljivali da ce biti u 3 sata, a zapravo budu u 4 jer imaju neke zabavne programe za americke debile, upravo u ovom trenutku dok ovo pisem, kroz glavu mi prolazi ona golcina Drogbe sa distance protiv Milana. Trebao bih se ja sad Diablitu pridruziti, nisam ih dugo pratio. Imali smo zaista dobrih igraca ispod seniorskog nivoa, ali nazalost, klub nikad nije imao povjerenja u te mladice. Dodaj tu i onda idotska slanja igrace na posube u razne klubove u konacnici ti mladici se nikad nisu mogli razviti jer su konstantno mjenjali sredine, trenere. Odlaskom Dermot Drummya ( koji je nazalost izvrsio samoubistvo) i prestao sam ih onda pratiti. Prijavi
15. maj 2021.5 god. comment_314766 Al fakat diablo je cool lik. Gledali smo jednom i utakmicu zajedno u Tuzli, ispusili kutiju cigara, popili po jedno 5-6 piva i roknuli Arsenal u Comnunity Shieldu. Mislim da je red da i ti dodjes kod nas da gledamo tekmu, samo što mi na kurac ide što moram uvijek da trazim kafić gdje će mi tekmu pustiti, svi se nešto kurče... Ovde u jednom kafiću dođem, znam ima SK, kaže mi konobar ne da gazda da prebacimo kanal.... a na tv-u 24kitchen neki kurac. Nabijem i gazdu i tebe na kuracSjećam se od omladinaca kad smo imali Feruza (Islam) i Bogu a plus doveli Mosesa.... Pa smo se sprdali za napadački trio Islam, Boga, Moses... Prijavi
15. maj 2021.5 god. comment_314771 Mogo bi fakat doci jednom, kad bude neka utakmica u po dana, npr termin oko 4h. Zenu poslat u SCC nek shopinguje dok ja utakmicu gledam. Prijavi
15. maj 2021.5 god. comment_314773 Mogo bi fakat doci jednom, kad bude neka utakmica u po dana, npr termin oko 4h. Zenu poslat u SCC nek shopinguje dok ja utakmicu gledam. Ma ima i onaj novi Bingo dole, taman još dok dođe do njega treba joj poluvrijeme čitavo Prijavi
15. maj 2021.5 god. Autor comment_314778 Morat ces pozuriti, nema jos dugo do kraja sezone :D Kafici gdje ja dodjem mora pustiti, nema 24 kitchen i prica. Musterije su bitne, posebno ove koje locu :) Prijavi
15. maj 2021.5 god. comment_314781 Morat ces pozuriti, nema jos dugo do kraja sezone :D Kafici gdje ja dodjem mora pustiti, nema 24 kitchen i prica. Musterije su bitne, posebno ove koje locu :) Bolje neki derbi na otvaranju sledeće, biće ljeto još a utakmice i nisu toliko presudne, ove zadnje četiri su velika opasnost Prijavi
15. maj 2021.5 god. comment_314782 Nije u sastavu za finale. Mislim da je i sigurno da nas napusta. Prijavi
15. maj 2021.5 god. comment_314854 Barem je davao golove. Upropasti neke napade, ali i zabije. Prijavi
15. maj 2021.5 god. comment_314856 U sezoni ima 60 utakmica, treba neko trpati i malim klubovima. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.