2. decembar 2020.5 god. comment_306065 I to sto kazes moj kune, mada je na terminima znalo golcina biti hehenista mi bolje nema nego kad momci koji su losiji dio ekipe klepe loptu špicem i zabiju gol koji bi mogao biti u konkurenciji za Puskasa :D Niko ne moze da objasni kako je to uradio :D Prijavi
3. decembar 2020.5 god. comment_306085 Sinko sacuvaj snimak od sinoc i gledaj kako tata ove igre odradjuje posao. Prijavi
3. decembar 2020.5 god. comment_306086 Sinko sacuvaj snimak od sinoc i gledaj kako tata ove igre odradjuje posao. Svaku je žansu doktor iskoristio, plus izborio penal Prijavi
3. decembar 2020.5 god. Autor comment_306091 Odmah se napada Tammy samo zato sto je drugi napadac odradio odlican mec :D Prijavi
3. decembar 2020.5 god. comment_306095 Odmah se napada Tammy samo zato sto je drugi napadac odradio odlican mec :D Sto ne pohvalis tog drugog igraca? Prijavi
3. decembar 2020.5 god. comment_306097 Sto ne pohvalis tog drugog igraca? Cak neće ni da imenuje "drugog napadaca" :D Prijavi
4. decembar 2020.5 god. comment_306105 Ne pljuje niko Tammya ali Giroudov masterclass se mora pohvaliti Prijavi
4. decembar 2020.5 god. Autor comment_306106 Sto ne pohvalis tog drugog igraca? Pohvalio ga na temi za tekmu... Prijavi
4. decembar 2020.5 god. comment_306108 Odmah se napada Tammy samo zato sto je drugi napadac odradio odlican mec :D Nikad ne bih pljuvao Tamija bas mi je drag, samo sugestija da uci od iskusnijeg napadaca :) Prijavi
8. decembar 2020.5 god. comment_306305 Nisam vidio goreg napadaca, kretanja nula, kontrola lopte nula. Prijavi
9. decembar 2020.5 god. comment_306337 bljesnut će tu i tamo još koji put, podsjetiti nas na prošlu sezonu i nauvući nam kratko osmijeh na lice...ali nešto dugoročno i ozbiljno, od toga nema ništa, mislim da je on svoje odigrao.. bit će minutaže, bit će prilika kvalitetnih kao što je i dobio ove sezone ali da ponovo on bude TAJ, i ima velik utjecaj na igru, da služi ekipi golovima, pressingom ludim ko nekada, igrom leđima okrenutim ka golu, mantinela dodavanjima itd itd (znate i sami šta nam je donosio i radio) ali on će to sve raditi na bljeskove, i to ako.. po meni je on poletio u nebesa, i s tom plaćom kod produženja ugovora, umislio se, drka se sad non stop vidim po instagramu, jebe mačku mater.. po meni od njega PRAVOG igrača nema, daj Bože da budem u krivu i vratim se ovdje i popljujem se ali bojim se da neću morati, a isto vrijedi i za Odoia..sve je to ista rasa sretno im obojici da ispune očekivanja i pokažu šta mogu a mogu zbilja puno, Abraham da igra jednostavno i služi ekipi a ona će mu se odužiti imat će po sezoni 10+ tap in golova a ne da se samoinicijativno promeće u plejmejkera i driblera ala Ben Arfa nekada, a Odoi da smanji kurcobolju i ide do kraja i sa srcem, i kad puca da polomi stativu, kad primi loptu na strani da leti ko šprih pored protivnika a zaista može to, i nevjerojatno je krilo samo eto..kita uglavnom sretnom im, spustit se na zemlju i grist, ako treba srezat im i ugovore pa nek se vuku onda Prijavi
9. decembar 2020.5 god. comment_306347 Abraham nek se podsjeti Welbeckove karijere i nek se po tome mjeri. Ako ga zaobiđu povrede može ostvariti i nešto ozbiljnije, ali startni napadač u Chelseaju koji se bori za sve trofeje ne vjerujem da će biti. Možda i ja žurim sa nekim zaključcima, i Drogba je eksplodirao u drugoj polovini dvadesetih. Prijavi
9. decembar 2020.5 god. comment_306349 Ako iko zna procijeniti napadaca onda je to moj drug drogba11. Nadam se da ce se malo Abraham trgnuti, ali zasad sve ide u ovom pravcu. Prijavi
9. decembar 2020.5 god. comment_306356 Kako 6 asistencija? 1 u ligi, 1 u Ligi Prvaka i 2 u kupu. Prijavi
10. decembar 2020.5 god. comment_306375 Na zvaničnim stranicama tih takmičenja ne piše tako. Ali nije ni bitno. Prijavi
10. decembar 2020.5 god. comment_306380 Gledal diablo utakmice il samo statistiku? Ispast ce tammy igrac polusezone Prijavi
10. decembar 2020.5 god. Autor comment_306382 Naravno, sasvim dobar Tammy ove sezone, nego se zaboravi sve kada Giroud zabije 4 gola na jednom mecu :D Prosle sezone je imao mozda jednu asistenciju, ove sezone i dribla i stvara sanse, bas se fino popravio sto mi je veoma drago vidjeti. Prijavi
21. decembar 2020.5 god. comment_306999 Dobro je što zabija ove zicere. Mogao bi se Werner ugledati na njega. Prijavi
22. decembar 2020.5 god. comment_307037 Ma ne zna ni on kukavac kako je završio utakmicu sa 2 gola, to su mu jedina dva šuta ja mislim Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.