Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

James Rodrí­guez (Kolumbija, 1991)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 83
  • Pregledi 9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 3 mjeseca kasnije...

Ne znam, ja iskreno ne vidim gdje bi on igrao u ovoj formaciji, ili će igrat na desnoj strani umjesto Williana/Pedra gdje nisam baš siguran koliko mu odgovara ta pozicija (možda mu i bude odgovarala, tko zna...) ili će doći do promjene formacije što ne bih volio jer mi se ova trenutna baš dopada i dobro nam ide. Jedino što mi se sviđa kod njega je što zna opalit iz daljine...

Ali ako je on Conteova želja, vjerovat ću mu da zna što radi...

In brief: James Rodriguez is in Colombia with the objective of carrying out the visa process for England. After completing the assignment at the British embassy in Bogota, James will travel to Medellin, where he will spend Christmas next to his family.

Video:

https://twitter.com/CarefreeDaily/status/811288411306885120

Meni jedino sto malo smeta je to sto nije brz. Relativno spor je, ali da ima ljevicu, ima i to fantasticnu, koja bi nam sasvim sigurno bodova i bodova donijela.

Nisam protiv ovog transfera, ali radije bih Mahreza ili kojim slucajem Sancheza doveo, ako bi se dalo, mada sasvim sigurno bi nas i James dobro pojacao.

On je vrhunski igrac i siguran sam da moze da igra na visokom nivou kod nas.

Njegov pad je poceo jer je kod Beniteza i posle kod Zidana malo igrao i nije se uklapao u ono sto njima odgovara ali to ne znaci da nije dobar i koristan igrac. Mislim da je predprosle sezone imao 17 golova i 17 asistencija u svim takmicenjima, a sve sezone pre te u prethodnim klubovima je bio odlican.

A i ovde govorimo o situaciji u Realu gde je izuzetno tesko redovno igrati zbog strasne konkurencije na svakoj poziciji. Tamo bi i nasi najbolji igraci bili u problemu da budu standardni, i znamo koliko je vrhunskih igraca otislo iz Reala i posle nastavilo svoje karijere u ozbiljnim klubovima gde su bili medju glavnim igracima.

ma do 40-50 miliona im dati najvise, vratili bi te pare relativno brzo od prodaje dresova i komercijale, ali problem opet predstavlja vjerovatno visoka plata a to mu ne bi odma dao nego sine izbori se fino za svaku marku a ne došao i odma gospodin. Nije los igrač, na Svjetskom bio klasa, ove sezone da priča da je u Realu tesko i konkurencija, ne pije vodu, Bale je povređen pa se James opet nije uspio nametnuti kao prvi izbor

Ma 30 miliona max,sve iznad toga je notorna glupost.Može i Willian derati u Realu gdje se mali klubovi deru po 5-6 nula,isto što je Pedro u Barsi davao po 15-20 golova u sezoni,i onda zamisli da platiš takvog igrača 50+ miliona.Ni malo nisam za njegovo dovođenje.

Ma lako za pare, nije da ih nemamo i danas su cijene takve da moraš preplatit želiš li dovest top igrača, tako da nek daju koliko god treba ako je on Conteova želja i ako ima viziju što s njim i smatra da će nam on podignuti kvalitetu.

Ma 30 miliona max,sve iznad toga je notorna glupost.Može i Willian derati u Realu gdje se mali klubovi deru po 5-6 nula,isto što je Pedro u Barsi davao po 15-20 golova u sezoni,i onda zamisli da platiš takvog igrača 50+ miliona.Ni malo nisam za njegovo dovođenje.

Wilian je placen 40 miliona, ovaj je za njega klasa tri puta bolja.

ma do 40-50 miliona im dati najvise, vratili bi te pare relativno brzo od prodaje dresova i komercijale

This_0afa54_643211.jpg

Ne znam da li sam letos ozbiljno bio za njega, ali nekako mi ne uliva poverenje sad kad se opet ozbiljno povezujemo sa njim.

• Autor

Eto neka vam je normalno što smo dali 40 milijuna eura za Williana i 30 milijuna eura za Oscara. Jebli vas oni. Ako oni vrijede toliko James vrijedi 120 milijuna, jer je tri puta bolji od Williana. Za ovakvo podivljalo tržište meni je ok da damo 50-60 mil za Jamesa i vjerujem da će Conte ovu mašinu od igrača uklopiti u Chelsea i da će biti dobar kakav je bio u kolumbijskom dresu na SP-u 2014.

Dakle, James, nema problema sa ozljedama, žrtva je Zidaneovog "inata" i guranja igrača koje on preferira, ne želi uklopiti Jamesa u nijedan sistem. Ako ništa koristio bi ga kao i Isca, barem kad je netko ozljeđen, ali ni to ne radi. Skroz je jasno da ako imaš igrača u takvoj formi i držiš ga na klupi da je to stvar trenera. I normalno da je bolji od ijednog igrača u vezi koje Chelsea ima. Jako podcijenjen igrač. Ovo me pomalo podsjeća na stvar oko Sneijdera u Realu u kojem su ga se olako riješili, a ovaj je razvalio kad je promijenio klub. 

James uz Griezmann najbolje što se može u napadu dovesti sada ili na ljeto, isti broj godina, fizički odlični obojica, svestrani, s tim da Griezmann može po krilu više igrati, James po sredini i u špici. Nađite mi boljeg od njega za ove novce, ne postoji takav igrač. 

Vi koji ste za dovođenje Jamesa, gdje bi on po vama igrao u trenutnoj formaciji? Ili mislite da bi u slučaju njegova dovođenja došlo do promjene formacije, u tom slučaju da li smatrate da je on vrijedan promjene formacije?

Pa ako ce ga dovest i stavit na krilo, stvarno niko nije normalan onda. Dovest onda Mahreza i uz to ustedit 20-30 mil sigurno

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.