Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

James Rodrí­guez (Kolumbija, 1991)

Istaknuti odgovori

Bolje ne kupiti nikog nekog kupovat samo da bi kupovali jer onda dobiješ đumbus od ekipe koju godinama poslije nemoš sredit...

• Odgovori 83
  • Pregledi 9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

A Pogba kao vrijedi 90 miliona? 

I neko je spominjao da je Ronaldo plaćen 90 mil € , jeste ali kada? Sada jedan Xhaka košta više od 40 mil, Stones 50 mil,nedokazani Sane 60 mil kao i  Bailly 38 mil da ne nabrajam više. Cijene su otišle u kurac i ako već možemo potrošiti 90 mil na igrača zašto ne bi to i uradili? Također sam mišljenja da je mnogo potrebniji štoper.

Volio bi Jamesa vidjeti u Chelseau, nemamo niti jednog igrača koji može opucati za 30tak metara (prije smo imali Lamparda, Ballacka, Essiena pa i Drogbu) a to nam definitivno fali. Naravno ima još razloga zbog kojih bi on bio update na trenutni roster.

Jedini Messi i Ronalno vrijede 60-70 mil ostali ni blizu tome ali danas je takvo tržište.

Ne odredjuje cenu igraca samo kvalitet nego i mnoge druge stvari i nema potrebe raspravljati da li vredi 90m ili ne ali fora je u tome sto za te pare mogu da se kupe bolji igraci ili da se sredi odbrana koja nam je ubedljivo najveci problem.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Apsolutno sam protiv ovog transfera. Kao prvo, ogromna svota novca se spominje, a imamo mi i prečih pozicija u timu koje pod hitno treba refreshovati. A kao drugo, njegov profil mi se ne uklapa u formaciju koju je Conte izveo protiv West Hama, i koju će, nadam se forsirati tokom cijele sezone (a pogotovo bi beskoristan bio u formaciji sa dva napadača).

E pa baciti 90 miliona da ti nahranis sujetu... Ne ide bas :P

Definicija sujete nikako ne može da se odnese na moje izneseno gore, fulao si izraz :P

Ja bi volio ga vidjeti u plavom dresu al ako to znaci da necemo dovesti stopera logicno sam protiv toga. Stoper pa sve ostalo.

Momak ima 25 godina. Pokazao je na SP da zna. To sto u realu ne blista, ali opet nije ni los, ne znaci da je propo. Mnogi u realu se ne mogu probiti. Sanchez u barci nije bio ni upola dobar kao u arsenalu a isplatio im se nakon pola sezone.
Spominje se cijena od 75 miliona, prodat Wiliana i uzeti Rodrigeza ne moze bolje biti. Ali ko da gledam Lukaku ce nam biti pojacanje. Tesko da nas on moze pojacati.

Upgrade na Oscara jest, ali po meni on nije kalibar vrijedan tog ulaganja... jos na to kad dodas nase primarne probleme koje niko ne planira da rijesi, skontas da je totalni promasaj cak i spekulacija...

Kad rješimo stopera i ljevog beka nek dovode šta oče, ali suludo bi bilo da ne dovedemo stopera zato jer nam pofali para koje smo potrošili na igrača koji nam nije neophodan...

Realno posle jucerasnje partije vidjelo se da nam trebaju jos neki kvalitetni igraci, ja sam svakako za Rodrigeza.

James Rodriguez has never been closer to leaving Real Madrid (via @ellarguero) #RMCF

James Rodriguez has no place in the eleven of Zidane and if a good offer comes, he will leave the club before September (via @La_SER)

Zidane is the highest sports authority and made clear that Asensio & Isco are ahead in the rotation ahead of @jamesdrodriguez (via @La_SER)

In Madrid there is firm belief that Jorge Mendes will arrive with a good offer for James Rodriguez in the last days (via @ellarguero)

On Cadena SER radio @ManuCarreno: "James Rodriguez is still at Real Madrid for one reason: because of failure of an offer" #RMCF

SIGN HIM UP

40 miliona eura i nek se nabiju nogom u guzicu. Igrac nezadovoljan, zele ga prodati, sve ide na ruku kupcu. Nama nije preko potreban na toj poziciji (odnosno ima precih), plus nemaju drugih ponuda tako da mozemo diktirati cijenu.
  • Autor

Ja nisam nešto pretjerano pratio Real Madrid zadnje dvije godine, ali bih s vremena znao pogledati utakmicu tog kluba. I kada bi god James igrao zaista je dečko bio odličan. Kretnje, pasovi, potezi s loptom, šutevi na gol. Jednostavno se vidi da je world class (WC). Možda je on nešto slabiji u Realu od očekivanja, možda se nije pretjerano uklopio ali hej za razliku od svih naših veznih igrača (sem Hazarda) James jeste svjetska klasa. Takav kakav je bio u Realu siguran sam da ima bolju statistiku od Oscara u Chelseaju za sve ove godine. On je klasa iznad Oscara. Njegovo dovođenje nije onaj prioritet svih prioriteta, ali kada bi ga doveli i kad bi on pokazao svoju klasu a milijardu posto sam uvjeren da bi je pokazao, taj transfer bi se na kraju sezone mogao pokazati kao ključni. Da sam Abramovič ne bih se dvoumio, pljunuo bih za njeg 50 mil ko da si rekao keks. 

Smiješno je reći za ovog igrača da je precijenjen. Druga stvar što ga je Real platio abnormalno mnogo, ali to je Real. Oni to mogu. Ni Bale ne vrijedi 100 mil pa su ga toliko platili. A ono što nama fali, a što James posjeduje su ona muda da se opuca ka golu vaš 16-terca. To nas jebe. To nam treba!

https://www.youtube.com/watch?v=u38anDC5v2I

Volio bih da imamo ovako skucanu ekipu, ne računajući obranu:

Kante - Fabregas - Hazard - James

Batshuayi - Costa

Vrijedi napomenuti da je igrao u pobjedi nad Real Sociedadom. U igru je usao sa klupe i asistirao za 3 gol koji je postigao Bale. Ponovicu opet jesam za ovaj transfer pod uslovom da se prije dovede odbrambeni igrac(stoper ili lijevi bek).

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.