22. decembar 2016.9 god. comment_264334 Pa ako ce ga dovest i stavit na krilo, stvarno niko nije normalan onda. Dovest onda Mahreza i uz to ustedit 20-30 mil sigurno Da ali s njim u ekipi možeš tokom utakmice lagano preći na drugu formaciju imaš dodatnu kvalitetu jer može odlično odigrati i na poziciji "desetke" . Prijavi
11. juli 2017.9 god. Autor comment_272783 Kako Bayern to radi u tišini. Nama slijedi kataklizma naredne sezone. Emenalo nasbje uništio. Prijavi
11. juli 2017.9 god. comment_272787 Transfer skoro realiziran. IDEMO! završen..prebaciti ga u temu prvi tim,,,al na bayern balkan hohoho ajmo sada po još koji skoro transfer, za sada samo kabaljerito koji mi se zgadio gledajući ga kako cirkusira u guardiolinoj taktici i rudiger pijani noj trapavi Prijavi
11. juli 2017.9 god. comment_272790 Bayern pokupi dva dobra veznjaka a da nisu ni ustali a mi se kao povezivali sa tim igračima još od januara, februara... Llorente je izgleda nas maksimum iako je nas igraca sa klupe barem tri puta bolji... Prijavi
11. juli 2017.9 god. comment_272793 10 miliona za dvogodisnju posudbu, nakon toga otkup za 35 miliona. Malo je reci da su razvalili ovim transferom. Prijavi
11. juli 2017.9 god. comment_272802 Pa i desetak miliona ce otici na dvogodisnju platu sigurno, jer nisu ovi iz Reala bas toliki idioti da ga placaju, bar ne u celosti kad im je u interesu prodaja... Prijavi
11. juli 2017.9 god. comment_272803 Pa sta treba da mu Real placa platu? I ako bude tako to ce sve ici do 50 miliona, dobiti ovakvog igraca za te pare je smijesno, mi smo Wiliana i Batsuaiya platili po 40 miliona. Prijavi
11. juli 2017.9 god. comment_272805 Pa i desetak miliona ce otici na dvogodisnju platu sigurno, jer nisu ovi iz Reala bas toliki idioti da ga placaju, bar ne u celosti kad im je u interesu prodaja... Sto je najsmjesnije, procitao sam da Real placa platu Jamesu :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.