8. februar 2014.12 god. comment_162506 dzabe sve to,ova je zajebala vek,divite se još jednom,ja sam se već sturao u gaće :D Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162733 dje su obiljezja kluba Cae ? Ma kakva obilježija ti tražiš krv ti jebem ! :hljeb: Gledaj jee @-) Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162737 Ma kakva obilježija ti tražiš krv ti jebem ! :hljeb: Gledaj jee @-) mogu ja sad stavit Kejt Upton i napisat da navija za Celsi :D Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162738 mogu ja sad stavit Kejt Upton i napisat da navija za Celsi :D Ma kod ove gore meni ništa ne treba :DOsim ovoga što sad ima :D Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162740 Ma kod ove gore meni ništa ne treba :D Osim ovoga što sad ima :D precerujes sa njom :D ima nos do poda ala Rasko Katic :D Prijavi
9. februar 2014.12 god. Autor comment_162753 mogu ja sad stavit Kejt Upton i napisat da navija za Celsi :D Ma navija cura za Chelsea čovječe, jedna je od aktivnijih u grupi Chelsea FC Balkan. Ho'š dokaz, evo https://www.facebook.com/didieeerdrogbaaa/photos Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162833 Nemoj slučajno da moja cura osvane ovdje, neko će platit' glavom :D Crve, to se posebno na tebe odnosi :D Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162836 budi sritan sta nismo frendovi na fbu da buden siguran jel ova koju mislin dae tvoja cura :D Prijavi
10. februar 2014.12 god. comment_162963 ma kako bi se samo topio istovremeno sa njima svima u plavim vrućim noćima, nemaju pojma kako mogu da se tope sa mnom od jutra do sutra i tako sve dok ne iznemognu... gazio bi ih u drogbinom dresu, logično :D a one na sebi mogu imati samo na nogama čarape s grbom chelseaja baš su ono baš baš (čim navijaju za chelsea), i baš im recite ako ih sretnete da mogu baš da se tope s "drogba 11" nasumično, do lemi ljevo, i to baš svaka u četir pet navrata po pet šest puta bar baš.. samo za nju koja nije tu a ona zna koja je ta idemooooooo :D Prijavi
22. februar 2014.12 god. Autor comment_164964 Kad smo već kod Dalide, ona već o ovome razmišlja. http://i.imgur.com/g7DWwqB.jpg Pitanje je samo kome će povjeriti očinski dio. Na kraju krajeva pitanje je da li će reLo biti najbrži i najspretniji pa da to bude novi mali Fuhrer, nasljednik prijestolja. Prijavi
25. februar 2014.12 god. comment_165434 Kad smo već kod Dalide, ona već o ovome razmišlja. http://i.imgur.com/g7DWwqB.jpg Pitanje je samo kome će povjeriti očinski dio. Na kraju krajeva pitanje je da li će reLo biti najbrži i najspretniji pa da to bude novi mali Fuhrer, nasljednik prijestolja. kada bi dotična razmišljala o meni, priznajem da bi i ja razmislio o dijetetu (s njom naravski) :D naravno sve ovo pod uvjetom da je gospođica zbilja navijačica chelseaja.. zaljubio sam se kad sam vidio kapu na njoj :x 8-> <:-P PS. zgodna je djevojka baš, prenesi joj cae da ima na forumu jedan "drogba 11", fin dečko i to dalje kako ide već Prijavi
25. februar 2014.12 god. comment_165460 Prvo Fuhrer bira, a kmetovima šta ostane.Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Prijavi
25. februar 2014.12 god. comment_165476 Prvo Fuhrer bira, a kmetovima šta ostane. Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk fjurer je zauzet koliko ja pamtim, tj. zaljubljen što je još bitnije..a drogba 11 je slobodni pastuh koji usamljen luta bespućima ovog okrutnog svijeta.. pored toga, forumom kola video uradak fjurerovog općenja sa mačkom po imenu šarenko, što mislim da je i suviše velik razlog za odvraćanje njene pažnje sa gospodina fjurera :D pozdrav dalidi :D Prijavi
25. februar 2014.12 god. comment_165488 Dalida je najljepša navijačica Chelseaja sa ovih prostora, što sam je ja upoznao/tj. našao, vidio. I bez obzira što se nekad ne čini tako, pametna je. Prijavi
25. februar 2014.12 god. Autor comment_165489 Dalida je najljepša navijačica Chelseaja sa ovih prostora, što sam je ja upoznao/tj. našao, vidio. I bez obzira što se nekad ne čini tako, pametna je. Dalida je NAJSEKSIPILNIJA i NAJJEBOZOVNIJA navijačica Chelseaja s ovih prostora, ali nikako i najljepša. Ima tu šminke. Meni su Aiša i Jelena najljepše. Prijavi
25. februar 2014.12 god. comment_165490 pa dajte da i te vidim, što ih skrivate braćo :D btw ja ako ikada nađem curu koja je zgodna i navija za chelsea vodim ju kući...pa makar i lancima Prijavi
25. februar 2014.12 god. Autor comment_165497 pa dajte da i te vidim, što ih skrivate braćo :D btw ja ako ikada nađem curu koja je zgodna i navija za chelsea vodim ju kući...pa makar i lancima Pa bile su obje u ovoj temi, prelistaj malo. A jesi zagorio brate il mi se čini. A još u ZG živiš, pa kako to jebo ga ja. Prošnjuhaj malo oko Filozofskog, naći ćeš nešto da ga jebeš hahaha. Ili baš mora biti Chelseajevka izgleda u tebe. Prijavi
25. februar 2014.12 god. comment_165499 Pa bile su obje u ovoj temi, prelistaj malo. A jesi zagorio brate il mi se čini. A još u ZG živiš, pa kako to jebo ga ja. Prošnjuhaj malo oko Filozofskog, naći ćeš nešto da ga jebeš hahaha. Ili baš mora biti Chelseajevka izgleda u tebe. saebansija samo hahahah kakvo zagorenje brate :D kao što i sam kažeš, nemoguće je to u zg ok, prolistaće drogba jedan dan, da vidim čime raspolažu plava braća iz susjedne mi i uvijek drage države Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.