30. septembar 2011.15 god. comment_2655 Ovu na zadnjoj slici bih odmah ženio Ma šta će ti to... Ženit treba šta pristojno, a ovakve služe, znaš za šta... Prijavi
30. septembar 2011.15 god. comment_2660 Ma šta će ti to... Ženit treba šta pristojno, a ovakve služe, znaš za šta... Slažem se, ali bih jako volio kada bi mi cura/žena bila strastvena navijaÄica :) Zamisli da sa ženom sjedneš i gledaš svaku tekmu. Neprocjenjivo :D Prijavi
30. septembar 2011.15 god. comment_2681 Slažem se, ali bih jako volio kada bi mi cura/žena bila strastvena navijaÄica :) Zamisli da sa ženom sjedneš i gledaš svaku tekmu. Neprocjenjivo Da, da ...to bi odliÄno bilo... :D Prijavi
30. septembar 2011.15 god. comment_2684 Slažem se, ali bih jako volio kada bi mi cura/žena bila strastvena navijaÄica :) Zamisli da sa ženom sjedneš i gledaš svaku tekmu. Neprocjenjivo Ma bolje da navija za United ili Barcelonu, da se imate oko cega svadjati. :D Prijavi
30. septembar 2011.15 god. Autor comment_2687 Da ne ispadne da su sve Chelseajeve navijaÄice plavuše, evo i jedna brineta :) Prijavi
30. septembar 2011.15 god. comment_2690 Ma bolje da navija za United ili Barcelonu, da se imate oko cega svadjati. obuces joj barcin dres i silujes je dok ne proplace :DD Prijavi
30. septembar 2011.15 god. comment_2698 Ima jedna igraÄica Chelsea... Ne znam kako se zove, bila je na ovogodišnjem prvenstvu, brineta.. Ne izgleda loše.. Prijavi
30. septembar 2011.15 god. comment_2704 Ovo ako zna tri igraÄa nabrojati evo glava. Mada Äinjenica je da imamo moćnu armiju navijaÄica koje vrlo Äesto izgledaju jednako dobro kao i Chelsea na terenu. PS. jedno vrijeme sam maksuz gledo Blues News radi one crne radodajke :lol: Prijavi
30. septembar 2011.15 god. comment_2712 Ovo ako zna tri igraÄa nabrojati evo glava. Mada Äinjenica je da imamo moćnu armiju navijaÄica koje vrlo Äesto izgledaju jednako dobro kao i Chelsea na terenu. PS. jedno vrijeme sam maksuz gledo Blues News radi one crne radodajke Joj taÄno dobra je crnka ufff Prijavi
30. septembar 2011.15 god. comment_2716 Sta je momci, voda na usta malo, a ? Neka, neka, treba zaliti tastaturu, sprati joj prasinu, sa dugmica :D Prijavi
30. septembar 2011.15 god. comment_2718 Ima jedna igraÄica Chelsea... Ne znam kako se zove, bila je na ovogodišnjem prvenstvu, brineta.. Ne izgleda loše.. how yes no se zaljubiooooooo :P :P Prijavi
30. septembar 2011.15 god. comment_2720 how yes no se zaljubiooooooo :P :P ma kakvi zaljubio...tesko se brat zaljubi, ali da je dobra, dobra je.. :P Prijavi
30. septembar 2011.15 god. comment_2724 ma kakvi zaljubio...tesko se brat zaljubi, ali da je dobra, dobra je.. Heheh,, nista odmah zeni to.. :P Prijavi
30. septembar 2011.15 god. comment_2738 Lijepo je sanjat nekad... I sanjas je..aa pa to je ozbiljno... Nista kad letimo za London da je dovedemo.. :P :P Prijavi
30. septembar 2011.15 god. comment_2740 Eto ako imaš para, da idemo za London, može odmah... nego da se manimo off topica... Prijavi
2. oktobar 2011.15 god. Autor comment_2839 Nakon plavuša i brinete, jedna i s Dalekog istoka: Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.