16. novembar 2013.12 god. Autor comment_151073 Paula je dosegla dobu zrelosti, pa evo i njena koja slikica. Ima krupne oči, izgleda poplašeno kao da će je netko ubiti haha...A dobro se sjećam da je jednom nešto napisala za Torresa i da joj je naš duće reLo nešto opsovao i poslao je u kuhinju hahahah. Prijavi
17. novembar 2013.12 god. Autor comment_151117 odakle je :D GrebZa. Ma ona mala Paula Budak, znaš što je prije uvijek komentirala na našoj fb stranici. Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158607 Moral sam odlajkat ovu sliku tak da je mogu ponovno lajkat :x :lol: Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158611 Moral sam odlajkat ovu sliku tak da je mogu ponovno lajkat :x :lol: izvni stvarno,tek sad sam video pitanje gore,ja sam to postao davno,vidis i sam još marta 2013,našo sam tu sliku na njenom profilu al sad da me pitas ko je i šta je ne mogu da se setim,znam samo da nije sa ovih prostora a sistem sam obarao jedno 15 puta od tad tako da ne mogu ni preko istorije da je pronadjem,jedino da kopam ponovo a pitanje je kad cu i dal cu ponovo da je nadjem Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158623 izvni stvarno,tek sad sam video pitanje gore,ja sam to postao davno,vidis i sam još marta 2013,našo sam tu sliku na njenom profilu al sad da me pitas ko je i šta je ne mogu da se setim,znam samo da nije sa ovih prostora a sistem sam obarao jedno 15 puta od tad tako da ne mogu ni preko istorije da je pronadjem,jedino da kopam ponovo a pitanje je kad cu i dal cu ponovo da je nadjem Ne možeš baš samo tak lagano zaboravit dok nađeš ovak nekaj :) Prijavi
19. januar 2014.12 god. Autor comment_158640 Kad smo već kod CFC ljepotica danas na okupljanju u Mostaru s nama su bile Lejla i Jelena, Lejlu znate ona je starosjedilac na ovom forumu, ali Jelenu ne znate, ona je prvi put došla na okupljanje. Pa evo moram reći izuzetno lijepa djevojka za svoje godine. Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158668 ovi reci joj da zivin u splitu i da joj mogu sredit ljetovanje ili u pulu moze doc :D Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158671 au prelepa je al pošto sam ja zauzet prepuštam je crvu Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159050 Bila je ta slika, al dobro je uvijek ponoviti gradivo. :smile: Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162505 al zatoe kara neki gloryhunter barcelonijevac ili bayernovac :( Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.