Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 05: Chelsea 5 - 1 Man. City (21.02. ned) [W]

10 članova je glasalo

1. 1. Kakav ishod meca ocekujete ?

• Pobedu Chelseaja
      100%
      10
    • Remi i revans
      0%
      0
    • Pobedu Citya
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini u velikom je problemu pred nedeljni duel osmine finala FA kupa protiv Čelsija.

"Građani" imaju mnogo povređenih fudbalera, a dodatni problem je što ih u sredu u Kijevu očekuje prvi duel 1/8 finala Lige šampiona sa Dinamom.

"Imam samo 13 igrača na raspolaganju za meč sa Čelsijem", rekao je Pelegrini. "Uz to blizu je i utakmica u Ligi šampiona. U svakom slučaju na teren ću da izvedem jaku ekipu. Uvek i u svim takmičenjima pokušaćemo da uradimo posao najbolje što možemo. Svaki igrač je važan, svaki turnir je važan. Ipak, u ovom trenutku prednost moramo da damo Ligi šampiona".

Derbi duel ove faze FA kupa na programu je u nedelju u 17 časova na "Stamford Bridžu", uz prenos na SK1.
  • Odgovori 61
  • Pregledi 6,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sa Guardiana prognoza sastava.

532.jpg?w=620&q=85&auto=format&sharp=10&

Svidja mi se nasa postava, samo bi ipak stavio na sredini Fabregasa i Matica. Fabregas je konacno odigrao nekoliko dobrih utakmica za redom, a RLC je trebao da igra kad Fabregas nije bio nizasta a ne sad kad se popravio. Znaci Fabregas umesto RLC-a i Kenedi ili Traore umesto Oskara. Ili  moze sredina RLC-Matic-Fabregas a ispred Vilijan-Kosta-Pedro.

Ko suu ova dvojica garcia ? I gdje je onaj Nasri jebo te :S

Nasri je povrijedjen, odsutni su takodjer Delph, Debruyne i Navas.

Evo, šugavac Hiddink nije Pata ni na klupu stavio. Ali bitno je da je izdajnik Hazard u prvih 11 i balvan Oscar na klupi

Ovo je sramota ako ne dobijemo, šta će Pato pa taj će odigrati 2 utakmice i vratiti se odakle je došao na ljeto

Nije da nam se City ruga sa ovom postavom..........Poklonjen prolaz imamo

edit. 

Evo blamaže na kraju poluvremena, nemam riječi

Ovo moramo dobit, nema izgovora, nama je FA cup posljednja šansa da nešto osvojimo i koliko toliko spasimo sezonu, tako da nema izlike ako ne uspijemo dobit Cityevu C momčad.

ma meni žao gledati ovog fabregasa, lik izbaci valjda 4 100% prilike u poluvremenu a ovi nisu u stanju zabiti ni jednu

Daj Begovića na gol da primimo još koji :D. Koja sramota, čovječe, jedino Willian nešto radi, Pedro, Hazard, Baba, žali bože

Daj Begovića na gol da primimo još koji :D. Koja sramota, čovječe, jedino Willian nešto radi, Pedro, Hazard, Baba, žali bože

Willian bio gori od tih koje si nabrojao btw, danas nije ništa napravio

Hazard solidan,može mnogo bolje,Willian ovaj put slab -,- Ne možemo mi imati svu trojicu normalnu odjednom tj da odigraju sve trojica zajedno odiguraju odlično da si Bog -.- Pedro nije imao sreće kod one stative -.-

rutinska i očekivana pobjeda, sve ostalo bi bilo razočaravajuče s obzirom kakvu je ekipu City poslao na teren...

Nek su se naši invalidi nauživali nad ovim sirotanima s pet golobradih momaka u prvih 11. Jedino priznajem Traorea i onu asistenciju Hazarda, ostali sikter!

Nek su se naši invalidi nauživali nad ovim sirotanima s pet golobradih momaka u prvih 11. Jedino priznajem Traorea i onu asistenciju Hazarda, ostali sikter!

A Willianov gol? :D

Jel se zna na koga idemo u iducoj rundi ili se opet izvlace parovi?

Izvlacenje.

Nisam gledao tekmu, ali moram priznati da je bilo lijepo pročitati ovu temu i komentare određenih "navijača" tokom prvog poluvremena nakon što sam saznao konačni rezultat. :D

Inače dobra tekma, ovako i treba kad protivnik pošalje drugu ekipu. Zabiti im peticu i da im to više ne padne na pamet. Idemo dalje.

Pobijedili smo i to je jedino bitno. Pojedini forumaši već duži vremenski period seru po sopstvenom klubu. Na prijed momci, izlazak iz krize se polako traži, a ovo je dobar način.

Sent from my m2 note using Tapatalk

EDIT 

Replika samome sebi:

Pobijedili smo i to je jedino bitno. Pojedini forumaši već duži vremenski period seru po sopstvenom klubu. Na prijed momci, izlazak iz krize se polako traži, a ovo je dobar način.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Na prijed pravopis. Zemo iskoristi priliku i vrati mi. xd

Nego kako je odigrao Baba? Nisam stigao da ispratim prenosio sam neki namještaj xd

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.