Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 05: Chelsea 5 - 1 Man. City (21.02. ned) [W]

10 članova je glasalo

1. 1. Kakav ishod meca ocekujete ?

• Pobedu Chelseaja
      100%
      10
    • Remi i revans
      0%
      0
    • Pobedu Citya
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 61
  • Pregledi 6,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma prolazimo dalje sigurno. Nadam se opet bekovima kao i protiv PSG-a, i makar Loftus od klinaca da pocne.

Ne moze nam niko nista. Fa i LP kao i 2012 su nasi

Sent from my SM-G901F using Tapatalk

Bitno mi je samo da nam bekovi budu Azpi i Baba, ostalo mi je manje bitno. 

Ocekujem pobjedu. City se trenutno raspada, puca po savovima, nesto kao mi na pocetku sezone. Zanimljivo da tako igraju otprilike od kad se saopstilo u javnosti da ce ih Guardiola preuzeti.

Od ove tekme kreće naš preporod, a počeo je protiv Newcastlea. Baš u pravo vrijeme, stabilizirali smo se i sada krećemo u borbu da koliko toliko spasimo sezonu.

Guus je izjavio da je Terry pod znakom pitanja, tako da možemo da očekujemo Babu i Dejva na prirodnim pozicijama. Nadam se da nećemo igrati ultra defanzivno od početka, pošto je Siti u očajnoj formi i očekuje ih LŠ posle ove utakmice. Uz to igramo kod kuće, tako da verujem da možemo da prođemo.

City je u krizi plus zbog LP će sigurno igrat rezervni sastav tako da bi trebali to iskoristit i proć ovo...

Očekujem pobjedu jer bi bilo dobro pošto poto izboriti Europu dogodine. City je upao u krizu čak i kad se Aguero vratio, Kompany puno znači ekipi na terenu, osjeti se izostanak. Moguće i da ih dobijemo sa par golova razlike. Očekujem i debi Pata 

Očekujem pobjedu jer bi bilo dobro pošto poto izboriti Europu dogodine. City je upao u krizu čak i kad se Aguero vratio, Kompany puno znači ekipi na terenu, osjeti se izostanak. Moguće i da ih dobijemo sa par golova razlike. Očekujem i debi Pata 

Opet pricanje u prazno, Kompany je igrao prosli mec, i opet su popusili.

Samo pobjeda, ponovljena utakmica nam znaci ispadanje, tako da rijesiti sve kod kuce.

https://twitter.com/ChelseaFC/status/700668445151473664

Ajde Baki i Azpi, pokažite gde vam je mesto.

• Autor
Dakle ko odigra bolji meč(Bane i Kejhil) biće partner kapitenu protiv PSGa, ako bude igrao.
Naravno ako jedan od bekova ne zabrlja nešto.

Ne verujem da ce Siti nesto da se cuva za LS. Cak ni mi nismo izgubili od Dinama u 2 utakmice a tad smo bili u najgoroj mogucoj formi i jos sa Murinjom na klupi.

Ocekujem X ovde.

molit boga da ne stave baneta i azpia nikad vise na bekove

Bojim se da čim se Terry vrati, opet ćemo gledat taj horor, eno Hiddink danas izjavio, nije kao zadovoljan defanzivom Babe, a frajer objasnio kako se igra bekovska pozicija, tako da uživajmo još jednu utakmicu, eventualno dvije a onda ponovo nastupa najgori bekovski par u povijesti fudbala.

• Autor

Bojim se da čim se Terry vrati, opet ćemo gledat taj horor, eno Hiddink danas izjavio, nije kao zadovoljan defanzivom Babe, a frajer objasnio kako se igra bekovska pozicija, tako da uživajmo još jednu utakmicu, eventualno dvije a onda ponovo nastupa najgori bekovski par u povijesti fudbala.

Gde izjavio, izvor, tekst?

Gde izjavio, izvor, tekst?

http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2016/02/hiddink--not-complaining.html

With Terry’s absence came a reshuffling of the back four in midweek, enabling Baba Rahman to start the game at left-back.

It was a tough test for the Ghanaian, who was up against the hugely experienced Angel Di Maria, but he performed well and offered a real attacking threat.

‘He’s a gifted player, good going forward and he’s calm on the ball,’ said Hiddink.

‘He also has to focus on his backtracking when he has to defend, he has to make an improvement in that area because it’s very important in this league.'

Ne verujem da ce Siti nesto da se cuva za LS. Cak ni mi nismo izgubili od Dinama u 2 utakmice a tad smo bili u najgoroj mogucoj formi i jos sa Murinjom na klupi.

Ocekujem X ovde.

Ima jedna začkoljica. U slučaju da bude X, bukvalno je postoji termin u kojem bi se igrala ponovljena utakmica zbog Cityjevog pregustog rasporeda.

Ima jedna začkoljica. U slučaju da bude X, bukvalno je postoji termin u kojem bi se igrala ponovljena utakmica zbog Cityjevog pregustog rasporeda.

Ko ih jebe onda mi prolazimo dalje :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.