Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24: Watford 0 - 0 Chelsea (03.02. sri) [1]

5 članova je glasalo

1. 1. Vjerujete li u pobjedu?

• Da
      80%
      4
    • Ne
      20%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

matic out hazard in, ivanovic out, rahman in

2. Zabranjeno započinjati diskusije o religiji/nacionalnosti, odnosno ratovima na prostorima bivše Jugoslavije. Prekršitelj ovog pravila bit će kažnjen banom u trajanju od 7 (sedam) dana, i to bez obzira da li je rasprava započeta na forumu ili na shoutboxu.

2. Zabranjeno započinjati diskusije o religiji/nacionalnosti, odnosno ratovima na prostorima bivše Jugoslavije. Prekršitelj ovog pravila bit će kažnjen banom u trajanju od 7 (sedam) dana, i to bez obzira da li je rasprava započeta na forumu ili na shoutboxu.

Haha. BEskorisni su bili u prvom dijelu obojica. Bez obzira na nacionalnost. 

Ovo je smejurija,jedva cekam kraj sezone i novog trenera ovaj Hidink nece da se zamera igracima tip nema afiniteta za pobedu prva izmena u 72 min

igranje utakmice 70 minuta protiv watforda sa 2 defanzivna vezna, igrajući čisto na x i onda traženje pobjede u zadnjih 20 minuta, tako se to ne radi, moglo je proći al tako se ne igra protiv jebenog watforda, mislio sam da je barem hidink toga svjestan

Naravno, Mourinho kriv i za ovaj kiks :D.

Terry je presjekao više lopti nego Matić i Mikel skupa. Oscar je živo sranje od igrača, na krilu pogotovo, lako je trpati trećeligaša.

Ivanovića nije bilo na terenu, Hazard unio živosti. Costa dobar, Willian standardno dobar.

Hrpa plaćenika koje na ljeto treba maknuti iz kluba. Ja se samo nadam da je Mourinho privremeno otišao dok se ne počisti ekipa od smrada na ljeto, još uvijek je u Londonu.

Sljedeće United na Bridgeu na kojem naravno još nemamo pobjedu

Naravno, Mourinho kriv i za ovaj kiks :D.

Terry je presjekao više lopti nego Matić i Mikel skupa. Oscar je živo sranje od igrača, na krilu pogotovo, lako je trpati trećeligaša.

Ivanovića nije bilo na terenu, Hazard unio živosti. Costa dobar, Willian standardno dobar.

Hrpa plaćenika koje na ljeto treba maknuti iz kluba. Ja se samo nadam da je Mourinho privremeno otišao dok se ne počisti ekipa od smrada na ljeto, još uvijek je u Londonu.

Sljedeće United na Bridgeu na kojem naravno još nemamo pobjedu

molim lijepo tim MK dons igra u championshipu, ako mogu zamoliti, da se ukine internet korisniku Champion, jer laprda bezveze.

• Autor

Ne znam sta se moglo drugacije ocekivati sa Mikelom i Maticem u vezi, doslo se po bod a na pobjedu krenulo od 70 minute ulazkom Hazarda.

#mourinhoOUT

A ne cekaj, on je vec out. Pa zasto onda igra ista postava kao da je IN? Zasto su igraci pickice koji nece ni da se potrude kako treba? Je li ovo turnaround i prekretnica sezone ili cete se zadovoljiti i bodom samo da je mou out? a relo?

Mourinho je out, ali Hiddink nastavio istim stopama. Ja posao u kino i gledam sastave i vidim uparene Matica i Mikel, obranu u istoj postavi od Ramzesa treceg, ispred brazilske ublehe Obrvka i Williana, pa onda na AMF-u dizelasa Fabregasa. Cim sam sve to vidio zivot mi se zgadio, znao sam odmah da ce utakmica biti teska ko olovo a rezultat 0-0 ocekivan. Hiddink nije donio zeljene promjene u klub. Ocekivao sam da razdrma ekipu ne samo psihicki, nego i igracki, takticki. Da ispremjesa sastav, da nas sve iznenadi i dadne priliku mladima. I sta smo dobili - da su ojebine Mikel i Oscar postali standardni. Cemu se onda nadati od engleskog Milana? Nicemu. Slijede godine dominacije Man. Cityja s Guardiolom i petrodolarima. Od iduxe sezone Premiership ce najvjerjatnije davati tri mjesta za LP. Kako god mislim da nam slijedi period agonije i stagnacije i period bez Lige prvaka. Da smo doveli Guardiolu i da je Ronan odlucio trosit na ljeto novce za koje se ionako nije namucio, da se Emenalo otpusti, da se dadne prava prilika akademcima - e da se sve to desilo necemu bih se i nadao. Ovako u najboljem slucaju ocekujem Simeonea kako u prvih 11 kao i Hiddink gura "ratnika" Mikela, ocekujem igru na snagu, takticki defanzivan nogomet i da zavrsavamo od 4. do 8. mjesta par godina.

Od iduxe sezone Premiership ce najvjerjatnije davati tri mjesta za LP. Kako god mislim da nam slijedi period agonije i stagnacije i period bez Lige prvaka. Da smo doveli Guardiolu i da je Ronan odlucio trosit na ljeto novce za koje se ionako nije namucio, da se Emenalo otpusti, da se dadne prava prilika akademcima - e da se sve to desilo necemu bih se i nadao. Ovako u najboljem slucaju ocekujem Simeonea kako u prvih 11 kao i Hiddink gura "ratnika" Mikela, ocekujem igru na snagu, takticki defanzivan nogomet i da zavrsavamo od 4. do 8. mjesta par godina.

Ako je to cena izgradnje stadiona prihvaticemo je. Moramo za vece dobro kluba. Jedina greska je sto je oteran Murinjo, u istoj situaciji bismo bili i da je ostao Murinjo na klupi (ali forum ne bi isto reagovao na ove rezultate, pocevsi od rela sa fb stranicom). Samo sto bismo imali neki dugorocni plan, imali bismo coveka sa harizmom na klupi. Koji bi onda imao razresene ruke i oterao sve igrace kojima je verovao a nije trebalo verovati im. To je jedina greska kluba, ta brzopletost kojom nista dobro nije postignuto.

Nisam nimalo optimistican kada pogledam kako uprava vodi ovaj klub. Ako ovako nastavimo....

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.