Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24: Watford 0 - 0 Chelsea (03.02. sri) [1]

5 članova je glasalo

1. 1. Vjerujete li u pobjedu?

• Da
      80%
      4
    • Ne
      20%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

chelsea-watford-6768228.png

Igrači koji će konkurisati za večerašnju utakmicu(Watford)

Gomes, Cathcart, Paredes, Britos, Holebas, Jurado, Behrami, Capoue, Watson, Ighalo, Deeney, Pantilimon, Abdi, Nyom, Amrabat, Anya, Prodl, Guedioura, Suarez

Igrači koji će konkurisati za večerašnju utakmicu(Chelsea)

Courtois, Begovic, Ivanovic, Fabregas, Zouma, Rahman, Oscar, Mikel, Traore, Kenedy, Pedro, Costa, Matic, Willian, Cahill, Terry, Azpilicueta, Amelia, Loftus-Cheek.

Zbog povrede upitan je Wilian, dok Remy i Falcao neće biti spremni za utakmicu, također Pato i Miazga neće debitovati u večerašnjoj utakmici.

Sudac (Make Dean)

mike-dean-referee-2014-15.jpg

Prenos: sportklub1

Vaša očekivanja?

Zasto Pato ne bi debitovao, Guus je izjavio da ce to jos da odluci... Ocekujem Azpi-Baba duo, a da Hazard nosi do pobjede.

Nek stavi Pata umjesto Oscara, nema straha, mogu se Willian, Hazard i Oscar vrtiti u sredini, sva tri su allround igrači. Jedino može biti problem ako nisu do kraja završili sa procedurom oko igrača u Premiershipu, lik je zdrav i spreman. Ako ne igra danas, neće igrati ni protiv Uniteda u sljedećem kolu
  • Autor

Oba igraca su otputovala na vecerasnju utakmicu ali je upitno da li ce biti u protokolu za igru.

Smijem se kladiti u sta hocete da ce Azpi igrati lijevog a Bane desnog beka.

Postava ce biti jedna jedina moguca kod Hiddinka u zavisnosti samo od toga da li ce Wiili biti spreman:

Kurtoa- Bane, Zouma,Terry,Azpi - Mikel,Fabregas- Hazard,Oscar i Willian( ili Nemanja) i Costa. 

Ja baš očekujem da Bane odmori za Junajted.
Ovo treba da bude zagrevanje za taj meč. Imamo pobedu nad Arsenalom i visoku pobedu u kupu(nek su i Donsi u pitanju) za leđima, i sa večerašnjim trijumfom bi znatno podigli samopouzdanje a samim tim i povećali šanse pred okršaj s crvenima.
Votford igra za respekt, i biće posebno motivisani pred svojim navijačima, ali o ishodu ovog meča mora da se pita Čelsi. Krajnje je vreme.

Idemo momci, hrabrost i snaga!

Vrlo važno da pobijedimo, ali ostaje vidjet za hoćemo li, nadam se, vrijeme je da krenemo prema gore

blago rečeno razočaran sastavom, ajde sviđa mi se jedino fabregas na 10

• Autor
Bez Hazarda, razocaran sam, mogao bi Hidink veceras dobiti prvi poraz.

Mene je samo iznerviralo što opet Ivanovic igra, a Baba na klupi nakon fenomenalne partije u kupu, sramota.

• Autor

A Azar nam je toliko značio u dosadašnjem delu sezone, da je njegovo odsustvo potpuni krah Čelsija večeras.

Kad se uzme u obzir da su Wilian i Oscar tu u klubu a ne bi trebali biti, Hazardu treba malo da bljesne, nakon dobre utakmice u kupu nije smio ostati na klupi.

Kad se uzme u obzir da su Wilian i Oscar tu u klubu a ne bi trebali biti, Hazardu treba malo da bljesne, nakon dobre utakmice u kupu nije smio ostati na klupi.

Potrebniji je protiv Junajteda.

Btw, tvoja podrška ekipi je izvanredna...

Ja sam razočaran postavom bekova, i tim što igra matić, ali neka me razuvjere pa odigraju dobro

• Autor

Potrebniji je protiv Junajteda.

Btw, tvoja podrška ekipi je izvanredna...

Vecerasnja utakmica je bitna isto kao i svaka naredna. Kakve koristi ako dobijemo veliku utakmicu i nakon toga gubimo bodove na manjim utakmicama.
Naravno uvijek sam uz ekipu, ma ko sjedio na klupi.
Costa se puno bolje kreće na terenu, skinuo kile i ne izvlači se na stranu, trči direktno no gol, samo da se ne ozljedi. Ivanović igrač manje na beku, naprijed i nazad beskoristan, ne ubacuje dobro, prolaze ga prelaganom ne kreće se uopće. Ni Azpilicuseta ništa bolji.

Vidim da Guus stavlja zonu oko 20 metara od gola kad se branimo, puno igrača u sredini, ali nas po bokovima ubijaju. Obrana nam nije dobra.

Oscar beskoristan, Matić mi ide na živce sa postavljanjem na lijevu nogu, brate dodaj loptu sa desnom, nitko te ne sili da pucaš. Terry pravi commander in the back, dobra utakmica.

Kad imaš loše bekove, to se može nadoknaditi jakim wingerima i presingom, ali jbg kad Pato i Hazard ne igraju, nego Oscar.
  • Autor
Najlosija opcija su Mikel i Matic zajedno u ekipi, evo veceras do 28 minute nisu presjekli napad.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.