Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 22: Chelsea 3 - 3 Everton (16.01. sub) [1]

9 članova je glasalo

1. 1.

• Naravno. I možemo i hoÄ?emo
      77%
      7
    • Ne možemo. Ili poraz ili remi
      11%
      1
    • Možemo samo ako njihov najbolji igrač BeÅ¡iÄ? ne bude igrao. Ali ako bude nemamo Å¡anse
      11%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

16.01.2016, subota

16:00h

STAMFORD BRIDGE

0102681183048200.jpg

Chelsea are unbeaten in their last 20 Premier League matches against Everton at Stamford Bridge (W11 D9).

Chelsea have won the last two home games 1-0 against Everton with goals scored in the 89th and 90th minute.

Roberto Martinez has lost on all six Premier League trips to Stamford Bridge as an opposition coach.

Chelsea are unbeaten in the Premier League since Jose Mourinho’s departure, but have only won twice (W2 D3 L0).

Everton have lost just one of their 10 Premier League away games this season (W3 D6 L1).

Chelsea have lost more points from leading positions this season than any other team (13) - they only dropped 15 throughout 2014/15.

Romelu Lukaku needs two goals to match his best Premier League goal tally for a season (17 in 2012/13 while on loan at West Brom).

Chelsea have conceded 31 times in their opening 21 matches this season, their highest total in a Premier League season at this stage.

Ross Barkley has provided more Premier League assists than any other English player this season (7).
Steven Naismith has scored six Barclays Premier League goals against Chelsea; four more than against any other side.

ipJlOID.png

???
  • Odgovori 65
  • Pregledi 6,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mislim da je izvezno jasno ako izvede tandem Mikel i Fabregas nama se ne pise dobro sa ova dva puza,ocekujem da RLC dobije sansu od prve minute ako Oskar opet dobije prednost nakon skandalozne utakmice protiv WBA gde oblece kao ker u prazno jebo ti onda Fudbal.

Kurta
Bane Zouma Terry Aspi
Mikel
Rlc Matic

Willian Hazard
Costa

Voleo bi da vidim ovu postavu, ali znam da nema niata od toga, dzabe sam pisao.

Jedno su nase zelje,a skroz drugo je ono sto ce Hiddink izvesti na teren protiv Evertona.
Ocekujem nesto ovako: Courtois,Ivanovic,Zouma,Terry,Azpilicueta,Ramires,Mikel,Willian,Fabregas,Hazard,Costa.

Kiks u najavi, nije ih uspio dobiti Manchester City u 2 utakmice za redom.

Mi da smo pobijedili WBA racuno bi i ovde na pobjedu ali cisto sumnjam.

Lud sam, al mogu još da poludim

i ne znam zašto se trudim

da budem s tobom normalan

oo Chelsea, Chelsea skratićeš mi život za 10 godina dok navijam za tebe :D

Ma i prosli put nije trebao da igra i onaj njihov idiot se povredi u 5. min i ovaj nam tutne 3 komada.

Treba igrati Naismith daje gol.

Samo da ne igra Nejsmit, pobedicemo.

Moguce da nece biti u konkurenciji za utakmicu, spominje se prelazak u neki od klubova premiershipa.

Ne znam vise sta da ocekujem. Ako ni ovo ne pobedimo moracu da priznam sebi da smo u borbi za opstanak.

Uvjeren sam u pobjedu, teÅ¡ku, ali mislim da ćemo dobiti. 
Sastav koji bi ja izveo da sam na mjestu Guusa

Courtois

Azpilicueta - Zouma - Terry - Baba Rahman

Mikel - Loftus Cheek

Willian - Fabregas - Kenedy

Diego Costa

Znam da od ovoga nema ništa, ali zato sam i napisao da sam ja na mjestu menadžera odabrao bi ovakav sastav (ili možda ne bi kad bi vidio kakvi su na treningu, lako je nama odavdje pričati :D )

Vrijeme je da Matic ponovo zaigra u prvoj postavi. Taman je dovoljno odmorio, i fizicki i psihicki i mislim da je spreman da uleti ponovo u startnih 11.

Takodjer dao bih sansu i Kenediju pored Pedra.

Ono sto stalno u sebi mislim je da bi Oscar na poziciji klasicnog veznog igraca bio daleko korisniji nego na poziciji 10-ke. Moze puno trcati, uklizati, dolaziti cesto po loptu i ispratiti jak tempo koji Fabregas ocito ne moze. Imam osjecaj da bi nam vezni red sa njim i sa Maticem bio dosta stabilniji i ratoborniji a usput ne bi toliko osjetili nedostatak tehnickih kvaliteta kao kada npr. igra Ramires. 

RLC bi mozda bio idealan na toj poziciji umjesto Oscara ali sumnjam kako ce ga Guss staviti odmah u prvu.

To bi recimo bio po meni neki zanimljiv pokusaj s obzirom da trenutno ne raspolazemo sa nekim super talentovanim kadrom na klupi. 

Fabregas u ovom stanju ne moze i ne sme da igra, ni klupu ne zasluzuje. Bolje da Djilobodji igra na sredini bice bolji od Fabregasa sigurno. Ali lik kao da u ugovoru ima da mora 90% tekmi da odigra tako da vtv ce igrati danas bez obzira na sve.
Odbrana ce biti standardna znaci Baba na klupi.

Jedino bi mogle neke promene da budu napred. Kosta i Vilijan su sigurni. Azar, ako se oporavio, sigurno nece odmah u prvu postavu. Pedro i Oskar su se tako raspali na prosloj tekmi da bi u nekom drugom klubu sad trebali umesto protiv Evertona da se spremaju za utakmicu u U21 PL sa omladincima(jbt zvucim kao Van Gal).

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.