Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 22: Chelsea 3 - 3 Everton (16.01. sub) [1]

9 članova je glasalo

1. 1.

• Naravno. I možemo i hoÄ?emo
      77%
      7
    • Ne možemo. Ili poraz ili remi
      11%
      1
    • Možemo samo ako njihov najbolji igrač BeÅ¡iÄ? ne bude igrao. Ali ako bude nemamo Å¡anse
      11%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Fabregas je proslu utakmicu ucestvovao u oba gola, kaze Diablo da se i to broji zasto ne bi igrao i ovu.

• Odgovori 65
  • Pregledi 6,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

curtoisa, azpi, terry, zouma, ivanovic, mikel, matic, pedro, fabregas, willian, costa

nisam optimističan s ovim fabregasom i pedrom al ajd da vidimo, ramiresa nema ni na klupi

Moze Cesc odigrati na ovoj poziciji, pogotovo ako stameni iza njega odigraju dobro. Pedro naravno ne moze nista. Ostajemo na camugi i amazoncu :D

Cesc nevidljiv. A na klupi RLC, Kenedy, Traore. Tuzno je sve ovo. Hiddink slijedi Mourinhovu politiku oko postave igraca.

više su mi ova dva matic i pedro nevidljivi

kakva skupina olosa i fudbalskih otpadaka. svaka cast za ova 2-3 pojedinca sto znaju kako zaradjuju kes

>Moja reakcija kada vidim da matić bude nastavio igrati na drugom poluvremenu.

1310497836236.png

Ljudi ima li negde neki lep stream, sve nalazaim neke jedva se vidi koliko je losa slika?

Koga ovaj Hidnik zajebava sa rekrativcima Mikelom i Fabregasom?

Da ovaj Fabregas stvarno, kog on zajebava

Kakav comeback čoveče, nisam se nadao. Ipak ova ekipa ume da pokaže karakter i da grize.

Bar mi nije žao što sam gledao utakmicu, puna naboja, zanimljiva, jedno od boljih poluvremena koje sam gledao u zadnje vrijeme. Žalosno je što se povučemo zadnjih par minuta što nas je u prošloj koštalo pobjede a ovdje skoro remija, i što trebamo biti u zaostatku da krenu igrati punom snagom

Izvukli smo se.
Utakmica kao i cijela dosadašnja sezona.

Iz utakmice u utakmicu sve sam više sigurniji u to da su prošle sezone igrali iznad svojih normalnih mogućnosti.
Ajmo dvostruki kriteriji, Mourinhu ste svi psovali, Hiddink se osramotio danas, ovo su morala biti 3 boda. Kakve olupine imamo u obrani to je strašno. Gadi mi se, igrači su bezmudi totalno. Nema strasti , nema taktike, nema mozga, nema ničega. Koji otpad igra u ovoj ekipi

Ajmo dvostruki kriteriji, Mourinhu ste svi psovali, Hiddink se osramotio danas, ovo su morala biti 3 boda. Kakve olupine imamo u obrani to je strašno. Gadi mi se, igrači su bezmudi totalno. Nema strasti , nema taktike, nema mozga, nema ničega. Koji otpad

Upises bodove unapred protiv Evertona? Jel si realan?

Pod 2. Hiddinik je doveden da spasava sezonu, da ne ispadnemo.. da je tu dve i po godine i da igramo ovako i po njemu bi pljuvali...ali posto to nije slucaj, ovde je mesec dana, nemam sta po njemu da pljujem, mogu samo po igracima.
Ova utakmica je pokazala kakav smo krs od ekipe. Za Everton je najveci spas povreda Ovieda, mi smo bili u naletu mozda bi ih i dobili. Najbolji su bili Fabregas i Costa.
Ivanovic,Matic i Wilian samo mogu u Chelseaju biti prvotimci i ni u jednom vecem klubu.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.