Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alex Teixeira (Brazil, 1990)

Istaknuti odgovori

Na desnu stranu bi do kraja sezone forsirao Kenedy-a (lijevak) ili bi doveo Erica Lamelu, jebeš mi sve kontam da onaj Tottenham nije iskoristio njegov talenat kako valja, mada je ove sezone jako dobar pogotovo u LE. Naravno uvijek sam za dovođenje Reusa mislim da to ne moram pisati više.

Ovaj Teixeira mi je više neki polušpic, ofanzivni vezni.. :-?

• Odgovori 114
  • Pregledi 11,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Meni je Lamela bas nikakav igrac, u Italiji je bio vrh ali sad kad god gledam Totenhem on je najgori.

Ovog Brazilca ne mogu da komentarisem da li je dobar ili ne jer sam ga gledao na malo tekmi. Jeste uglavnom bio odlican ali to nije dovoljno da bi mogao da procenim da li je deovoljno dobar za Celsi.

Meni je Lamela bas nikakav igrac, u Italiji je bio vrh ali sad kad god gledam Totenhem on je najgori.

Ovog Brazilca ne mogu da komentarisem da li je dobar ili ne jer sam ga gledao na malo tekmi. Jeste uglavnom bio odlican ali to nije dovoljno da bi mogao da procenim da li je deovoljno dobar za Celsi.

Onda ga ne gledaš ove sezone :D

Onda ga ne gledaš ove sezone :D

A dobro nije bas toliko prelos ali posle svakog duela sa bilo kojim igracem on ostane na travi, i mnogo cesto preteruje sa driblinzima koji su uglavnom neuspesni.

“I would like to move in this transfer window and have told them [Shakhtar] that. They have received a very good offer and they are working on a solution. But if I don’t go now then I will leave in the summer.

It is my desire to move to a big league and I know that the English league is very strong. I am ready and I know that I will grow up a lot there. I am aware that two big clubs such as Liverpool and Chelsea are interested but I haven’t given my word to either of them.

“I am not ruling out other leagues but I do want to play in the Premier League. In my mind, it is the strongest in the world.”

Daj Bože da ode u Liverpool, prosječni Brazilac kojeg ćemo preplatiti i dobiti niÅ¡ta s njime u igri. Willian je puno bolji igrač, a ukrajinska liga se srozala do kraja, čak me ni njegova statistika ne impresionira toliko. Naravno, Emenalo ima zadnju riječ i u ovom nažalost. U ukrajinskoj ligi nema nijednog ultrakvalitetnog igrača. Fact. ÄŒak ni Douglas Costa koji je u Bayernu nije top igrač 

Zbog ovog sto si rekao da Douglas Costa nije top igrac, zasluzujes da se zanemaruje tvoje misljenje...

Decko kida kako dobro igra.

Zbog ovog sto si rekao da Douglas Costa nije top igrac, zasluzujes da se zanemaruje tvoje misljenje...

Decko kida kako dobro igra.

Definitivno,sta sve covjek moze provaliti hahahah.

Douglas Costa nije top igrač, nije bolji od Robbena i Riberya u najboljem izdanju, nisam niÅ¡ta krivo rekao. ÄŒitajte sa razumijevanjem. Ukrajinska liga je preslaba da bi statistika iÅ¡ta značila, a pogotovo kad je Teixeira u pitanju, dovoljno pratim stvari tamo. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.