14. januar 2016.10 god. comment_246815 Na desnu stranu bi do kraja sezone forsirao Kenedy-a (lijevak) ili bi doveo Erica Lamelu, jebeš mi sve kontam da onaj Tottenham nije iskoristio njegov talenat kako valja, mada je ove sezone jako dobar pogotovo u LE. Naravno uvijek sam za dovođenje Reusa mislim da to ne moram pisati više. Ovaj Teixeira mi je više neki polušpic, ofanzivni vezni.. :-? Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246829 Meni je Lamela bas nikakav igrac, u Italiji je bio vrh ali sad kad god gledam Totenhem on je najgori. Ovog Brazilca ne mogu da komentarisem da li je dobar ili ne jer sam ga gledao na malo tekmi. Jeste uglavnom bio odlican ali to nije dovoljno da bi mogao da procenim da li je deovoljno dobar za Celsi. Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246831 Meni je Lamela bas nikakav igrac, u Italiji je bio vrh ali sad kad god gledam Totenhem on je najgori. Ovog Brazilca ne mogu da komentarisem da li je dobar ili ne jer sam ga gledao na malo tekmi. Jeste uglavnom bio odlican ali to nije dovoljno da bi mogao da procenim da li je deovoljno dobar za Celsi. Onda ga ne gledaš ove sezone :D Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246833 Onda ga ne gledaš ove sezone :D A dobro nije bas toliko prelos ali posle svakog duela sa bilo kojim igracem on ostane na travi, i mnogo cesto preteruje sa driblinzima koji su uglavnom neuspesni. Prijavi
21. januar 2016.10 god. comment_247753 Povrijedio zadnju ložu na treningu. Evo nam potencijalno jos jednog novog igraca koji je bio povrijedjen. Bravo. Prijavi
21. januar 2016.10 god. comment_247767 Liverpool zainteresovan takođe za njega :D Još samo da mu rezervišu kartu i uplate lekarski i naš je. Prijavi
21. januar 2016.10 god. comment_247797 Jedino to je kod nas problem, nemamo u londonu doktora za ljekarski da obavi, tako je i baba radio u njemackoj ljekarski :D Samo znamo kada nam tudji ljekari odrade. Prijavi
21. januar 2016.10 god. comment_247805 Kao da vidim da će nam ga uzet.. Nadam se da neće Ja upravo suprotno :D Prijavi
23. januar 2016.10 god. comment_247883 Prelazi u Liverpol, dobro je. Sto bi presao, sto daily star kaze to ? Hahahahah, prelazi kod nas i to je to. Prijavi
23. januar 2016.10 god. comment_247892 Ja bi volio da prijedje u Liverpol, nema sanse da bude puno bolji od brazilaca koje imamo. Prijavi
23. januar 2016.10 god. comment_247895 Ja bi volio da prijedje u Liverpol, nema sanse da bude puno bolji od brazilaca koje imamo. lol Prijavi
23. januar 2016.10 god. comment_247900 “I would like to move in this transfer window and have told them [Shakhtar] that. They have received a very good offer and they are working on a solution. But if I don’t go now then I will leave in the summer. It is my desire to move to a big league and I know that the English league is very strong. I am ready and I know that I will grow up a lot there. I am aware that two big clubs such as Liverpool and Chelsea are interested but I haven’t given my word to either of them. “I am not ruling out other leagues but I do want to play in the Premier League. In my mind, it is the strongest in the world.†Prijavi
23. januar 2016.10 god. comment_247901 Daj Bože da ode u Liverpool, prosjeÄni Brazilac kojeg ćemo preplatiti i dobiti niÅ¡ta s njime u igri. Willian je puno bolji igraÄ, a ukrajinska liga se srozala do kraja, Äak me ni njegova statistika ne impresionira toliko. Naravno, Emenalo ima zadnju rijeÄ i u ovom nažalost. U ukrajinskoj ligi nema nijednog ultrakvalitetnog igraÄa. Fact. ÄŒak ni Douglas Costa koji je u Bayernu nije top igraÄ Prijavi
23. januar 2016.10 god. comment_247904 Champ idole moj, cuj brata kaze Douglas Costa nije top igrac, e moj ti. Prijavi
23. januar 2016.10 god. comment_247907 aha tako je... covjek da toliko golova, asistira, vise nego sto je WIllian ikada ili Douglas Costa, i opet kaze prosjek igrac :D Prijavi
24. januar 2016.10 god. comment_247950 Zbog ovog sto si rekao da Douglas Costa nije top igrac, zasluzujes da se zanemaruje tvoje misljenje... Decko kida kako dobro igra. Prijavi
24. januar 2016.10 god. comment_247953 Zbog ovog sto si rekao da Douglas Costa nije top igrac, zasluzujes da se zanemaruje tvoje misljenje... Decko kida kako dobro igra. Definitivno,sta sve covjek moze provaliti hahahah. Prijavi
24. januar 2016.10 god. comment_247956 Douglas Costa nije top igraÄ, nije bolji od Robbena i Riberya u najboljem izdanju, nisam niÅ¡ta krivo rekao. ÄŒitajte sa razumijevanjem. Ukrajinska liga je preslaba da bi statistika iÅ¡ta znaÄila, a pogotovo kad je Teixeira u pitanju, dovoljno pratim stvari tamo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.