25. decembar 2015.10 god. comment_245315 Meni se ipak nekako Äini da je to izmislio trener neki... Pep recimo.. Pep sigurno nije, jer je to bio i prije Pepa. Prijavi
25. decembar 2015.10 god. comment_245317 Ima li ijedan Brazilac da mu se zna pozicija?Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Prijavi
25. decembar 2015.10 god. comment_245318 Pep sigurno nije, jer je to bio i prije Pepa. Ma lupio sam za Pepa...Nek je i Jup u pitanju. Uglavnom igraÄi sprovode zamisli trenera... Prijavi
25. decembar 2015.10 god. comment_245321 Ma lupio sam za Pepa...Nek je i Jup u pitanju. Uglavnom igraÄi sprovode zamisli trenera... Po diablu igraci izmisljaju sebi pozicije i pri tome daju nadimke za to :D Prijavi
25. decembar 2015.10 god. comment_245324 Takav mu je stil igranja, ima jos nekoliko takvih igraca, nije to izmisljanje, vec stil igraca. Prijavi
25. decembar 2015.10 god. Autor comment_245325 Vidjeli bi što bi kod Mourinha on igrao to što igra. Prijavi
25. decembar 2015.10 god. comment_245327 Joj kod rele mrznje prema MOU :D Dobro te je bolan, koga boli kurac, nema vise dodira sa njim klub, idemo dalje :D Prijavi
25. decembar 2015.10 god. comment_245328 Al vala bas, reLo pretjeruje u hejtanju Murinja. Kako te bolan nije stid, koliko si ga samo gotivio kad je dosao ? :D Prijavi
25. decembar 2015.10 god. Autor comment_245334 Hejteri mi ližu piÄku kad imam menstruaciju. OtiÅ¡o je al' sve dok ga advokati spominju i ja ću. Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245361 ReLo ima sve simptome onomatomanije. To je psihicki poremecaj osobe koji ima neodoljivu potrebu da se ponavljaju odreÄ‘ene rijeÄi u ovom slucaju Murinjo. To je opsesija odreÄ‘enim rijeÄima koje osobama koje pate od nje stalno "upadaju" u glavu.Taj vid poremecaja postane opasan po zdravlje poremecenog (slucaj ReLo) ako se kod istog ustanovi i Murinjofobija. Mene zabrinjava ova pojava kod Fuhrera.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
27. decembar 2015.10 god. comment_245553 Hajmo unaprijed suditi ovom momku. Meni se licno ne dopada kao igrac po onome sto sam vidio na YT kanalu :D Prijavi
4. januar 2016.10 god. comment_246208 LONDON EVENING STANDARD Chelsea have been told by Shakhtar Donetsk that it will take a bid in excess of £30million to sign Alex Teixeira.Teixeira is one of the Blues’ main targets for the January transfer window as they look to recover from their worst-ever start to a campaign.STANDARD.CO.UKThey are already in advanced talks with Shakhtar Donestsk over a £30m January deal for attacking midfielder Alex Teixeira. Prijavi
9. januar 2016.10 god. comment_246462 11:34 SHAKHTAR ‘SUPPORT’ TEIXEIRA MOVE Chelsea have received a welcomed boost in their pursuit of Shakhtar Donetsk playmaker Alex Teixeira. Widespread newspaper reports claim the Premier League champions have verbally agreed a deal in principle for Teixeria, who has scored 10 goals in 10 appearances this season. And now Shakhtar boss Mircea Lucescu has revealed the Ukrainian club would “fully support†the Brazilian’s transfer, as long as the proposed offer satisfies both the club and the player. "Teixeira and I are talked a lot in the press now,†he said. “At the moment there are no official proposals. So it makes no sense to talk about it. “If there is an offer that will satisfy both the player and the club, I will fully support his move. I want to see my players perform in the best, top teams in Europe.†preneo http://www.skysports.com/transfer-centre Prijavi
9. januar 2016.10 god. comment_246477 Da trener javno izjavi da podrzava njegov odlazak, sve ti moze biti jasno kakvom se igracu radi. Prijavi
9. januar 2016.10 god. comment_246478 igraÄ je dao 26 golova na 23/4 utakmice ove sezone, možda podržava njegov odlazak zbog situacije u donjecku ili mpžda igra mind games s emenlom hehe Prijavi
9. januar 2016.10 god. comment_246490 jebeÅ¡ mu mater ja kontam da je već preÅ¡ao kod nas, efikasan je Å¡to se golova tiÄe, nek' nastavi i kod nas kad već ne mogu gledati klince bolje da ne gledam onog pedra mrtvog Prijavi
10. januar 2016.10 god. comment_246507 IgraÄ tipa Willian, neloÅ¡, ali nije svjetska klasa. Nadam se da ćemo se rijeÅ¡iti Oscara. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246734 Celziju treba igrac TOP klase tipa Rojs,Gece ili Isko jedan od njih troice igraci koji znaju da istrce kontru imaju mirnocu,mozak u datim situacijam,pun mi je kurac brazilski skartova tipa Oskar,Wilijan ni ovaj nista bolji nije moze da uvali u Ukraini 25 komada u PL nece dati vise od7-8 golova. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246739 Gotze ne bi mogao istrcati kontru da svi stoje na terenu, zapucao bi se u nekoga :D Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246755 Gotze ne bi mogao istrcati kontru da svi stoje na terenu, zapucao bi se u nekoga :D Dok je bio u Dortmundu to je radio savrseno,e sad sto stuca u Bajernu to je drugo,mislim da mu ne odgovara stil igre. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246761 Dok je bio u Dortmundu to je radio savrseno,e sad sto stuca u Bajernu to je drugo,mislim da mu ne odgovara stil igre. Prop'o k'o zeton, druga je stvar Gotze iz Dortmunda i ovaj sad, sad igra u stilu Oscara, jednu odigra dobru, pa ga nema 10 :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.