Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alex Teixeira (Brazil, 1990)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 114
  • Pregledi 11,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma lupio sam za Pepa...Nek je i Jup u pitanju. Uglavnom igrači sprovode zamisli trenera...

Po diablu igraci izmisljaju sebi pozicije i pri tome daju nadimke za to :D
ReLo ima sve simptome onomatomanije. To je psihicki poremecaj osobe koji ima neodoljivu potrebu da se ponavljaju određene riječi u ovom slucaju Murinjo. To je opsesija određenim riječima koje osobama koje pate od nje stalno "upadaju" u glavu.

Taj vid poremecaja postane opasan po zdravlje poremecenog (slucaj ReLo) ako se kod istog ustanovi i Murinjofobija.

Mene zabrinjava ova pojava kod Fuhrera.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

LONDON EVENING STANDARD
Chelsea have been told by Shakhtar Donetsk that it will take a bid in excess of £30million to sign Alex Teixeira.

Teixeira is one of the Blues’ main targets for the January transfer window as they look to recover from their worst-ever start to a campaign.

STANDARD.CO.UK

They are already in advanced talks with Shakhtar Donestsk over a £30m January deal for attacking midfielder Alex Teixeira.

11:34

SHAKHTAR ‘SUPPORT’ TEIXEIRA MOVE

Chelsea have received a welcomed boost in their pursuit of Shakhtar Donetsk playmaker Alex Teixeira.

Widespread newspaper reports claim the Premier League champions have verbally agreed a deal in principle for Teixeria, who has scored 10 goals in 10 appearances this season.

And now Shakhtar boss Mircea Lucescu has revealed the Ukrainian club would “fully support” the Brazilian’s transfer, as long as the proposed offer satisfies both the club and the player.

"Teixeira and I are talked a lot in the press now,” he said. “At the moment there are no official proposals. So it makes no sense to talk about it.

“If there is an offer that will satisfy both the player and the club, I will fully support his move. I want to see my players perform in the best, top teams in Europe.”

preneo http://www.skysports.com/transfer-centre

igrač je dao 26 golova na 23/4 utakmice ove sezone, možda podržava njegov odlazak zbog situacije u donjecku ili mpžda igra mind games s emenlom hehe

Celziju treba igrac TOP klase tipa Rojs,Gece ili Isko jedan od njih troice igraci koji znaju da istrce kontru imaju mirnocu,mozak u datim situacijam,pun mi je kurac brazilski skartova tipa Oskar,Wilijan ni ovaj nista bolji nije moze da uvali u Ukraini 25 komada u PL nece dati vise od7-8 golova.

Gotze ne bi mogao istrcati kontru da svi stoje na terenu, zapucao bi se u nekoga :D

Dok je bio u Dortmundu to je radio savrseno,e sad sto stuca u Bajernu to je drugo,mislim da mu ne odgovara stil igre.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.