Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 17: Chelsea 3 - 1 Sunderland (19.12. sub) [3]

11 član je glasao

1. 1.

• DA
      100%
      11
    • NE, bod
      0%
      0
    • NE, poraz
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 63
  • Pregledi 6,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Poručujem onima koji baniraju ljude ovdje jer se boje drukčijeg miÅ¡ljenja da im jebem mater u pičku, administratoru prvom, onda svim ostalim plastičnjacima. 

Hvala

jel gleda iko?

ja citam live commentary, ispada da ih gazimo?

ajde napokon, pa makar to bia sunderland

da bar traore dobije priliku u drugom poluvremenu ako rezultat bude povoljan

Kratko i jasno nisu imali slobodu pod Bunkerinjom,neverovatno kako sad samaramju loptu igraci kad imaju sloboduy u samoj igri.

Kako fudbal zna biti lijep, pod vodstvom arogantnog smo zaoravili da to može ovako lijepo, uzbudljivo izgledat.  Kao Å¡to ste rekli, samo su igrači slobodu dobili, niÅ¡ta viÅ¡e, a ekipa je ma posve druga, nema veze Å¡to je Sunderland u pitanju.   Igrali smo mi i protiv Norwicha, Bournemoutha i sl, pa katastrofa bili.

Sad uz Hiddinka, bit će to sve puno bolje i ovakve utakmice (prvo poluvrijeme, drugo ćemo sačekat)  će nam biti normala. 

Prevelik smo klub da bi se samo branili i nabijali loptu, prevelik. 

Meni Pedro danas najbolji, ako odigra i drugo poluvrijeme isto, za mene igrač utakmice.

Chelsea moze do top4 ako United ne smeni Van Gaala i ako Lester padne u drugom delu sezone.

Za sad je sve u fulu, ali pravi napredak ocekujem na nekoj ozbiljnijoj utakmici ovaj Sanderlend je smesna ekipa.

Kako je lepo pobediti igrom, pa makar i Sunderland... skinuti okove sa igraca i dati im da pokazu sta znaju. Ekstra.

Za sad je sve u fulu, ali pravi napredak ocekujem na nekoj ozbiljnijoj utakmici ovaj Sanderlend je smesna ekipa.

To je to. 

Ipak, bez obzira na slabog protivnika u pojedinim segmentima se itekako osjetio napredak. Igračima kao da je pao kamen s leÄ‘a, taj stalni pritisak, konačno kočnice su puÅ¡tene bile i joÅ¡ samo da naÅ¡i navijači nisu srali mislim da bismo puno bolje izgledali. Nadam se da će to s vremenom doći. Isto tako očekujem da Guus iskorijeni neke slabosti iz naÅ¡e igre, da odstrani katalonskog Å¡etača jer to je rak rana najbitnijeg dijela terena. 

Oscar danas ko preporođen, nikad ga nisam ovakvog gledao. Momak je potpuno poludio i bez ikakve sumnje je MOTM. Defanzivno moramo još puno puno bolje ako želimo uvezati dobar niz.

Ali, nada se budi abd.. COME ON CHELSEA!

Nisam gledao utakmicu kod nas elektricari mijenjaju dalekovode u  decembru.

Ima snimak na sportklubu kad pregledam mocu nesto pametnije reci nakon toga.

Uzimajući u obzir da smo igrali protiv najslabije momčadi lige (uz Aston Villu) i da smo kao i svaka moguća momčad ovog svijeta doživjeli pozitivan šok nakon smjene trenera (sasvim normalna stvar u nogometnoj i sportskoj psihologiji) - opet kad se sve zbroji i oduzme odigrali smo dobro. Ne smijemo zaboraviti ove dvije činjenice koje nam mogu zamazati oči. Još smo mi loši, a vidjeli se i u današnjoj utakmici. Nadam se da je Hiddink pomno pratio i da će znati vidjeti u čemu su problemi te kako ih ispraviti da Chelsea ponovo bude moćan tim. Ova utakmica ima moju prolaznu ocjenu jer smo igrali zaista rasterećeno. Idemo dalje. Nadam se pobjedi i u idućoj utakmici. Ići ćemo korak po korak.

Defanzivno moramo još puno puno bolje ako želimo uvezati dobar niz.

Ova ekipa nije defanzivno orijentisana i ne treba da se fokusiramo na to. Imamo daleko bolje ofanzivce, to treba koristiti, Å¡to bi rekli Englezi, we need to play to our strengths. 

Neka primimo i 3 gola, neće se osetiti ako damo 4.

Oskar je danas uzeo loptu od Fabregasa i dobro je terao... Brze se kretao, brze oslobadjao od iste, kreirao... Nema on viziju jednog Inieste recimo, pa deluje trapavo i ne pogodi uvek sa dodavanjem, ali bio je pokretac svega dobrog na terenu danas. 

U nekoj normalnoj rotaciji moze biti veoma koristan. 

Nema potrebe da pisem koliko mi je drago zbog Baneta...

Matic se je previse opustio danas, izgubio par lopti gde i kada nije smeo. Morace opet da nastimuje glavu, jer je on osovina koja drzi igru. 

Bilo je mnogo tecnih akcija, dodavanja na prvu, pravljenja viskova na bokovima, dobrih prolaz kroz sredinu.... 

Igralo se opusteno, igrao se fudbal.

Dobro je sto je Hidink video ovakvo izdanje ekipe, jer odma stice uvid u mogucnosti i nedostatke.

Treba do i dalje podmazivati u zatezati, ali ono najvaznije, ponovo se probudila zelja za pobedama.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg

Dobra stvar je sto smo upisali bilo kakvu pobjedu, dobri golovi posebno Ivanovica, gol koji smo primili je greska Courtoisa. Idemo dalje.

Ova ekipa nije defanzivno orijentisana i ne treba da se fokusiramo na to. Imamo daleko bolje ofanzivce, to treba koristiti, Å¡to bi rekli Englezi, we need to play to our strengths. 

Neka primimo i 3 gola, neće se osetiti ako damo 4.

To Å¡to je ofanzivno orijentisana ne opravdava činjenicu da ti se protivnik poput Sunderlanda u par navrata proÅ¡eta lagano do gola. Pogotovo ne opravdava onako loÅ¡e branjenje prekida i markiranje igrača. 

Prava ekipa je kompletna i igra podjednako dobro u oba pravca.

Muce nas ti prekidi vec dugo. Lopte koje idu na jedan kontakt dobro branimo, ali ako se izvodi uigrana akcija, kada protivnici imaju vise dodira pre samog suta, ili lopta padne blizu peterca nas nekako uvek iznenadi.

Lose se citaju kretnje igraca koji nisu u ocekivanom fokusu centarsuta. 

Stice se utisak da se ne radi dovoljno na tome.

Igraci se mogu sramiti, ako se zamjeris Mourinhu kojeg nimalo ne pravdam ne trebas se zamjeriti klubu i ne igrati nogomet kao proteklih par mjeseci i sramotiti klub. Vdi se iz ove utakmice da su igraci namjerno gubili sto nije niti malo sportski, od prvog do zadnjeg jedva cekam da napuste klub kroz sljedecih 10 godina jer su sramota za ono najbitnije klub, a da ne govorim za sport. 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.