Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 17: Chelsea 3 - 1 Sunderland (19.12. sub) [3]

11 član je glasao

1. 1.

• DA
      100%
      11
    • NE, bod
      0%
      0
    • NE, poraz
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 63
  • Pregledi 6,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pobjedit cemo, ali mislim da bi i sa Murinjom pobjedili ove invalide. Ne ocekujem neku veliku promjenu u pristupu i igri kao sto svi mozda ocekuju.

Ne očekujem ni ja ništa specijalno, ali očekujem jedno buđenje i veću požrtvovanost, jer više na klupi ne sjedi čovjek zbog kojeg su se vukli po terenu.

I ja se nadam. Postat cu mozda dosadan, ali primjetio sam da nasa ekipa zaista malo trci. Vidjeli ste neki dan koliko nas je nadtrcao Bormut, pa ono je nevjerovatno, 10 km razlike, to je 1km po igracu. I zamisli onda kada te ekipa koja je i igracki jaka toliko nadtrci, sta ocekivati?! 

Valjda sad bude neki trzaj pa se razlete ko osice.

Dobijemo li naredne 2 tekme, novi trener ce vec napraviti sto Mourinho nije od pocetka sezone. Mada ne moze se nista specijalno ocekivati ni sad a ni do kraja sezone, ipak zelim vidjeti pomake u smislu igre i zelje. Btw nakon dugo vremena pravo se radujem tekmi i nestrpljivo iscekujem pocetak, iako sam svjestan da nema preko noci neke velike promjene

Steve Holland će nas voditi u ovoj utakmici, potvrdio i Guus.

https://twitter.com/HLNinEngeland/status/677831785850499072

Vjerujem u pobjedu, ali ne vjerujem da ćemo imati seriju pobjeda veću od 2-3 sa ovom ekipom. Za očekivati je i zvižduke na početku sljedeće utakmice nekim igračima.

Hiddink je OK trener, ali nije čudotvorac i nema tog trenera koji nas može vratiti u top4, a čisto sumnjam da se našima igra EL. Ova sezona će biti čisto preživljavanje

ako je stvar do mourinha bila onda ne vidim zasto ne bismo uspili pobjedivat jer ipak to su igraci koji su prosle sezone osvojili ligu i bili su na vrhuncu a sad se ove polusezone odmarali tako da ne vidim u cemu je problem

jedina stvar je da oni nisu medusobno zaraceni a onda kurcina 

Ako nista nadam se da guzonja nece iscenirati neku povredu.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

ReLo
Moze li se nekako sankcionisati ovo, koju god temu otvorim doktor Walter je truje sa ovim. Klasican spam.

Jel to danas nije bilo pressice?   Volio sam čuti koju riječ od strane Hollanda, šta planira za sutra..

Jel to danas nije bilo pressice? Volio sam čuti koju riječ od strane Hollanda, šta planira za sutra..

Nije bilo, sinoc je klub otkazao nasu press konferenciju predvidjenu za petak.

Jel to danas nije bilo pressice?   Volio sam čuti koju riječ od strane Hollanda, šta planira za sutra..

Ne bi on imao kad da prica o utakmici. Novinare vise zanima prica oko Murinja.

Ima li ko kakav program, sajt, aplikacuju preko koje bi mogao gledati preko telefona? Imam aplikaciju sa Arenama ali ne i sa SK. Ako neko ima nesto pomocu cega se moze gledati utakmica preko telefona, bio bih mu zahvalan da zalepi ovde.

Chelsea team today: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Pedro; Diego Costa. #CFC

Chelsea subs: Begovic, Cahill, Baba Rahman, Mikel, Ramires, Traore, Remy. #CFC

Chelsea have appointed Guus Hiddink as their new manager until the end of the season.

The Dutchman, who had a previous spell in charge at Stamford Bridge in 2009, succeeds Jose Mourinho, who on Thursday paid the price for the club’s disastrous start to the season.

Hiddink, 69, whose last post was as Holland coach, said on the club’s official website: “I am excited to return to Stamford Bridge. Chelsea is one of the biggest clubs in the world but is not where it should be at the moment.

However, I am sure we can all turn this season around.”

Imam S3.. sad nemam pojma, preko drakulastream nekada hoce da pusti nekada ne, rekoh ako ima neko neko sigurnije resenje :) ali hvala diablo, nadam se da cu se prikaciti nekako da gledam sta se promenilo u igri osim klupe.
Ovaj Hazard izgleda medicinski fenomen, glumi povredu vec 7 dana, cak je i dijagnosticke aparate uspio isfolirati. Sta kazu nasi doktori sa foruma? PS opet katalonski setac u prvih 11, joj Guuse potjeraj ga kad te molim

Ovaj Hazard izgleda medicinski fenomen, glumi povredu vec 7 dana, cak je i dijagnosticke aparate uspio isfolirati. Sta kazu nasi doktori sa foruma?

Nisu mu rekli da je Mou dobio otkaz.

A možda i dalje folira kako bi umanjio sumnje. :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.