Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 16: Leicester 2 - 1 Chelsea (14.12. pon) [0]

14 člana su glasala

1. 1.

• Može i metla puknuti ko top, ali to se ne deÅ¡ava. Tako ni ovo. L.C. 'ladno uzima 3 boda.
      30%
      4
    • Može i hoÄ?e, 3 boda Plavaca.
      38%
      5
    • Ne'm're 3 al može 1 bod i tako Ä?e biti. Remi
      7%
      1
    • Podijelit Ä?e bodove u omjeru 2 na prema 1. Znači 2 boda L.C-u i 1 bod Chelseaju.
      0%
      0
    • Utakmica Ä?e biti prekinuta jer Ä?e se Costa i Mourinho pobiti na poluvremenu.
      15%
      2
    • ...ipak mislim da Ä?e se pobiti Hazard i Mourinho.
      7%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Do neki dan klub iz Championshipa je danas ocitao lekciju fudbala prvaku Premiershipa.

Gol primljen amaterski.

Jel moguce da ne znamo centrirati za citavo poluvrijeme, sam Wilian je bacio 5 kornera u vodu.

Ljudi prvi, nemoguce da je slucajno. I bio je sjajan gol, svaka cast mahrezu na ronaldinhovom passu i vardyu na ulet k'o drogba.

Do kada će Roman puštati da mu propali trener sramoti najskuplju igračku?

Ako posle ovoga ne dobije OTKAZ nece nikada,otisao je u Lester da se brani smrad zbog tog govan izgledamo kao seoska ekipa.

Jebem vam majku prevarantsku, zicere fulate. Puu necu vas vise ni gledati, zasto se i ja nerviram, zbog idiota. Ubice vas Paris, smradovi, ubitii. I treba.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ma niko ne konta ovdje da navija radi nekog "veceg" cilja, a mourinho ostaje li i ostaje, nije mi jasno da ne kontate da nece dobiti nogu, pa makar zakucali za dno.

Ne moze se navijati protiv kluba svog, pa jebo te, sjedio je debeli konobar, pa niko nije radi veceg cilja navijao protiv kluba, da bi dobio deba otkaz.

Sace Mourinho izjaviti bolje poraz 2:1 nego 2:0.

Ja očekujem nešto tipa: "Zadovoljan sam. Igrali smo dobro. Posebno u drugom poluvremenu. Malo nam je falilo da izjednačimo. Da se igralo još 2-3 minute mi bi odnije bod s najtežeg gostovanja u ligi trenutno. Ali šta je tu je. Suci su nas zeznuli, nisu produžili 7 minuta, nego 5 i eto to vam je to. Da smo imali dodatne dvije minute izjednačili bi. Sto posto sam siguran. Mi idemo dalje, važno je da smo popravili igru. Teško ćemo do 4. mjesta, ali dok ima teoretske šanse ja vjerujem i borit ću se".

Onda će pustiti suzu i reći "Zahvalan sam našim navijačima. Predivna je ova podrška koju mi pružaju"

BLA BLA BLA

Smijesni u prvom poluvremenu, a i ovaj gol sto smo dali je njihova greska sto su se previse povukli. Mogli su iskockat tako sigurnu pobjedu bezze. Uglavnom zasluzeno, Mou nek leti sto se mene tice, ali dosta igraca ne zasluzuje dres CF Chelsea.

A Chelsea je sve, samo ne ovo sto na terenu vidim. Jebem ti boga i dan kad smo uzeli prvog neuhranjenog poluprofesionalca, koji bi po zanimanju trebao bit tehnicar, ali samo trebao. U kurac nek ide trener i cistka od najmanje 5 igraca. I Eva jebo joj Alah mater uklela nas

• Autor

Ne kontamo da neće dobit nogu jer su svi ostali dobijali nogu kad su bili u mnogo boljim situacijama... Prosto ne vjerujem da se Abramovič promijenio, ovo ga jebu savjetnici koji mu pune glavu glupostima. Ovaj peder od trenera mora otići, nema druge!

Hahahaha pa dragi reLo, Jose je genije za tog tvog pedercica na avataru

Ne vrijedi nista posebno komentarisati. Igraci su u kurcu i tu nema pomoci sve dok je Murinjo trener sto jest jest. Bez uvrede. ali ko god misli da je drugacije, nije realan vec fura neki svoj ego preko kojeg nece da predje.

Nastavak crne serije, i loÅ¡ih prezentacija. U potpunosti zaslužen puni plijen lisica, katastrofalan pristup igrača Chelsea, kao s 50% snage da su uÅ¡li u duel, viÅ¡e ne shvatam kako-Å¡ta, razgovor s psihologom neophodan pojedinačno. 

Plakanje Mourinha nakon meča, ne bih komentarisao, copy/paste. Igrači vječiti krivci, do kad? 

Potpuno sam prestao da se nerviram zbog ovih sranja, sinoc sam odmah posle utakmice otisao da spavam, zabole me i za Murinja i za sve. Ako sad ne dobije otkaz nece nikad, a verujem da nece jer od ovaga gore ne moze osim da nas zakuca za dno tabele a on jos nije dobio otkaz a trebao je negde pocetkom oktobra. Zeleo bih da cestitam svim adokatima jer je njihov guru uradio ovoliko dobrih stvari za klub ove sezone uz njihovu podrsku.

Ne branim Mourinha, ali njega kriviti za onakvu katastrofalnu igru odbrane je u najmanju ruku smiješno..

Oba gola koja smo primili su amaterski golovi.

Ne mogu da vjerujem Vardy se ubacuje između 2 igrača Terrija i Zoume i zabija kao da je na terminu, a drugi jos smiješniji Mahrez se 2 minute u kaznenom namješta da opali a retardirani Azpliqueta ni ne pokušava izbiti loptu.

Nadati se da će biti bolje gore ne može. 

Nije ništa čudno što se sve više forumaša ne nervira zbog poraza, ista je situacija i kod mene, nema smisla nervirati se oko nečega što nema šanse da se promjeni dok se ne odradi veliki rez, to je isto kao da se nerviraš što trava raste.

U sezonama u kojima smo ličili na ozbiljan klub nervirali smo se zbog poraza jer oni nisu bili svakodnevnica, ali u ovoj sezoni porazi su normalna pojava i jednostavno su postali navika, a kada nešto postane navika to te više i ne nervira.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.