Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 16: Leicester 2 - 1 Chelsea (14.12. pon) [0]

14 člana su glasala

1. 1.

• Može i metla puknuti ko top, ali to se ne deÅ¡ava. Tako ni ovo. L.C. 'ladno uzima 3 boda.
      30%
      4
    • Može i hoÄ?e, 3 boda Plavaca.
      38%
      5
    • Ne'm're 3 al može 1 bod i tako Ä?e biti. Remi
      7%
      1
    • Podijelit Ä?e bodove u omjeru 2 na prema 1. Znači 2 boda L.C-u i 1 bod Chelseaju.
      0%
      0
    • Utakmica Ä?e biti prekinuta jer Ä?e se Costa i Mourinho pobiti na poluvremenu.
      15%
      2
    • ...ipak mislim da Ä?e se pobiti Hazard i Mourinho.
      7%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ako bude isti pristup kao i protiv Porta, moze se ocekivati pobjeda. Lester ne smijes ni napasti sasvim niti ih pustiti da igraju, jaki su iz kontre. Na Mahreza presing konstanto, pripaziti na Albrightona i ne bi trebalo biti problema.

Sa onakvim nacinom razmisljanja kao protiv Porta mi bismo bili nezaustavljivi.

Ne znam sta da ocekujem. Nase utakmice su postale lutrija, sa random ishodom i rezultatom, tesko onom ko stavi utakmicu gde igra Chelsea na tiket... :D

ÄŒak i da Leicester odigra odličnu utakmicu, Ranierija kao trenera ne bih poželio nikom. Ajmo reći da je nerealno da je Leicester prvi i da je pitanje vremena kad će Ranieri pogubiti konce, vjerojatno će usrati prijelazni rok i onda pad u igri. Mislim da minimalno bod možemo izvući a jedini nam je problem da nam nema tko zabiti. 

Mozda se cini da ce parkirati ali ja mislim da nece vec ce igrati kao protiv Porta jer, po mom misljenju, Abramovich nece oklijevati ovog puta a Mourinho to zna.

Ostaje nam da vidimo.

Ziva istina sad ovo sto cu vam reci. Prikunja se meni vcrs oko 20h i drijemnem satak. Sanjam ja pon vecer 21:15h a mi gubimo 3-1 od ovih i Azpi i Hazard u krupnom planu s rukama na licu. I meni drago sto gubimo sve kontam ode Mou. Kad se probudih haha
Kakav kreten, ne kontam fazon navijanja protiv kluba koji kurac onda ista pises yebemu forum i kad svako ima pristup internetu ;) Samo na ovom forumu imaju ovakvi kreteni koji su izgleda i zabavni masi koji prizivaju poraz kluba, haj da je to jednom ili dva puta ali već duže vrijeme i et to je OK izgleda koji kurac onda kad je to OK ovo nazivate navijačkim forumom? Isti kurac onda ko svaki drugi sa raznim temama gdje imaš ne navijače koji su "protiv tvoje ekipe" ali eto de onda napravite teme i za ostale timove Premiershipa pa skupljajte članove pa onda ćemo svi prizivat poraze za druge timove protiv drugih foumasa ;) Usput Torrent-tv.ru Ima tekma na SK, ntv football nekom, BT sport ili sky, registrujte se nekako prevedete stranicu preko chroma i onda vam se svi kanali otključaju ;)

Kakav kreten, ne kontam fazon navijanja protiv kluba koji kurac onda ista pises yebemu forum i kad svako ima pristup internetu ;) Samo na ovom forumu imaju ovakvi kreteni koji su izgleda i zabavni masi koji prizivaju poraz kluba, haj da je to jednom ili dva puta ali već duže vrijeme i et to je OK izgleda koji kurac onda kad je to OK ovo nazivate navijačkim forumom? Isti kurac onda ko svaki drugi sa raznim temama gdje imaš ne navijače koji su "protiv tvoje ekipe" ali eto de onda napravite teme i za ostale timove Premiershipa pa skupljajte članove pa onda ćemo svi prizivat poraze za druge timove protiv drugih foumasa ;) Usput Torrent-tv.ru Ima tekma na SK, ntv football nekom, BT sport ili sky, registrujte se nekako prevedete stranicu preko chroma i onda vam se svi kanali otključaju ;)

Jel i ti priželjkuješ da Arsenal osvoji ligu?

Odem sad u kladionicu iznerviran reko sad cu odigrat cistok keca na Leicester i dok sam pisao opet stavim x2, ne mogu protiv kluba ma koliko me Mourinho nervirao.

Tako i ja neki dan protiv Porta, kontam bolje da ispadnemo u EL radi lakseg plasiranju u LP, medjutim opet sam tokom utakmice svim srcem navijao da pobjedimo.

ja ocekujem bolji pristup igri veceras vise nego protiv porta sto je bilo, samo da fabregas i costa ne budu u prvoj

SK 1 HD - Hrvatski
acestream://32e7b08b4be68ab033e5e33db5ab9c47332bced2

Sky Sport HD - Englezi
acestream://8c0f73351516903e33494d667a9afdba58fd5a04

HD - španci
acestream://2333e543c96e5efc32a6812e72a3ee3ed9fcd468

Sky Sport HD - Englezi - sopcast
sop://broker.sopcast.com:3912/259509

HD - španci - sopcast
sop://broker.sopcast.com:3912/258926

Ajmo LESTER gazi,da govedeo otkaz dobije,ne zelim vise da gledam kako unistava novi stub Celzija za narednih 10 godina Ruben Loftus Cika.

Ovog debelog Hazarda malo gurnuo i fol se povrijedio. A ja prevaranta majko moja. Sve neki prevaranti u ovoj ekipi.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ubili su nas prvo poluvrijeme na svim pozicijama. Svaki njihov igrac je trenutno bolji od svakog naseg.

Do neki dan klub iz Championshipa je danas ocitao lekciju fudbala prvaku Premiershipa.

Gol primljen amaterski.

Jel moguce da ne znamo centrirati za citavo poluvrijeme, sam Wilian je bacio 5 kornera u vodu.

Koji olosi u odbrani, pa oni ove sezone ne mogu dva napada uzastopno zaustaviti. Jedan od dva napada im je gol

Ekipa najjadnija u Evropi,samo u sirinu loptu bekovi toliku slobodu imaju kod nas kao kod ni jedne druge ekipe u napadu...Ako smrad posle ove utakmice ne dobije otkaz onda je Abramovic totalno poludeo.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.