Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

Ron Gourlay: 

'Frank has been an important player for Chelsea Football Club for a long time and has played a significant part in the club's success.'

'We have been talking to him since the end of last year and our discussions have been entirely positive throughout. We are delighted we are now announcing an extension to his contract which will keep him at the club until 2014.'

Je ga nasro Gourlay, kao da je potpisao na 5 godina i kao da nećemo opet kroz ovo sve prolazit i iduće godine (+ još i Terryjev ugovor, vjerojatno i Coleov)

Ali neka ga je potpisao, ja nekako nikad nisam ni sumnjao da neće, ljudi u upravi jesu malo slijepi ali ipak ne toliko ;) 

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Gledam sad slike Lampsa i ibretim se . 
Pa njemu sve odlicno stoji i odijelo , i dres , i dukserica , i majica , i kosulja , i jakna , i trenerka , patike , kopacke , papuce  MA SVE .  

Šta sam ja vama svima reko 7. februara 2013. godine za Neila Ashtona i inajderske informacije. A vi meni zajebi to, Daily Fail, 'ta će oni, vamo-tamo... Samo slušajte Wisea.

Šta sam ja vama svima reko 7. februara 2013. godine za Neila Ashtona i inajderske informacije. A vi meni zajebi to, Daily Fail, 'ta će oni, vamo-tamo... Samo slušajte Wisea.

Moga je to bilo ko napisat jer bi bilo nevjerojatno da mu nisu ponudili ugovor.. Ne diži se bezveze :P :D 

Fina vijest na ovako tmuran dan, mogu mislit kako ce igrati ovu zanju utakmicu :D

944407_392054580910486_296807489_n.jpg

Prema nekim navodima ova slika naseg super Frenkija bi trebala da se nadje sutra na utakmici tj. na tribinama.

Moga je to bilo ko napisat jer bi bilo nevjerojatno da mu nisu ponudili ugovor.. Ne diži se bezveze :P :D

Cuj bilo nevjerovatno..  X_X

Jel bilo nevjerovatno kad sam prije svih otkrio da su Alex i Anelka podnijeli zahtjev za transfer, kad sam prognozirao u novembru mjesecu da cemo osvojiti Ligu Prvaka, kad sam jos u februaru rekao da ce novi trener biti Jose Mourinho (ovdje jos samo cekam potvrdu), jel i to sve bilo nevjerovatno ?

Sto ne mogu ova preseravanja.

Jedini koji se trenutno preseraje si ti. :P 
Za osvajanje Lige prvaka si čuo iz svojih izvora je li ko i sve ostalo? :P 
Imaš ti informacije sve tu stoji ali i ja sam reka čim nas je Rafa preuzeo da bi na kraju sezone najvjerojatnije moga Mourinho doć ali nisam to pisa na forumu.. :D 

A vidis, ti si napisao najvjerovatnije, mozda, trebalo bi - ja sam siguran bio. To sto vi radite su spekulacije, nagadjanja, a ono sto ja radim kad napisem prema informaciji koju dobijem nije isto. Ja sam uvjeren u tacnost onog sto vam napisem ovdje. Na tome treba zahvaliti, ne popljuvati. Mogao sam ja lijepo zadrzati za sebe, ne treba mi javno iznosenje.

A vidis, ti si napisao najvjerovatnije, mozda, trebalo bi - ja sam siguran bio. To sto vi radite su spekulacije, nagadjanja, a ono sto ja radim kad napisem prema informaciji koju dobijem nije isto. Ja sam uvjeren u tacnost onog sto vam napisem ovdje. Na tome treba zahvaliti, ne popljuvati. Mogao sam ja lijepo zadrzati za sebe, ne treba mi javno iznosenje.

Prosvijetli nas sveznajući. Bit ćemo poslušni.  [-O< .

U redu je, sljedeci put kad budem imao takvu informaciju dat cu je onima koji znaju cijeniti tako nesto. 

Znamo mi to cijenit ali brate reka si to za Ligu prvaka ko da si dobio od pouzdanog izvora. To batali ajde. 
a i za Mourinha se vrlo lako moglo izjalovit. Vraga je to bilo i blizu sigurnog. Nijednom se ja tebi nisam naruga na to, ali da ih uzimam kao 100% sigurne e pa ni to. 
100% sigurno je kad se službeno objavi. 

Cuj bilo nevjerovatno..  X_X

Jel bilo nevjerovatno kad sam prije svih otkrio da su Alex i Anelka podnijeli zahtjev za transfer, kad sam prognozirao u novembru mjesecu da cemo osvojiti Ligu Prvaka, kad sam jos u februaru rekao da ce novi trener biti Jose Mourinho (ovdje jos samo cekam potvrdu), jel i to sve bilo nevjerovatno ?

Sto ne mogu ova preseravanja.

Sve to stoji Wisey, za ove stvari nabrojane osim ovoga što je potamnjeno - ne možeš to nazvati insajderskom informacijom ili šta li već. To je čista prognoza.

Sve to stoji Wisey, za ove stvari nabrojane osim ovoga što je potamnjeno - ne možeš to nazvati insajderskom informacijom ili šta li već. To je čista prognoza.

Normalno, ali treba imati muda pa na onakvu nasu ekipu, igru, stanje u i oko kluba, na poznate okolnosti i nesrecu koja nas je godinama pratila, treba na to sve imati muda pa staviti jednu takvu prognozu. Nije li to nevjerovatno ? To sam spomenuo iskljucivo iz razloga, jer se namjerno degradiraju neke stvari i okarakterisu kao sasvim logicne (kada uopce nisu takve).

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.