Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Neil Ashton ponovo:

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2324579/Frank-Lampard-says-Jose-Mourinho-got-best-him.html

Talks on Lampard’s new one-year contract began in February and he is about to announce that he has agreed an extension to 2014
.

eto,sve je to lepo sad ali što se mene tiče,nek se teraju u p.....l.......m...

da imaju mozga,to se trebalo objaviti odavno,ta informacija bi glavu dajem podigla atmosferu u klubu,navijači bi bili bar imali zbog nečeg da se raduju,ovako još jednom dokazana nesposobnost pojedinaca iz kluba,

al eto ,to je samo moje mišljenje

zaslužio je on mnogo više

Nek se i to rijesilo, sve osim produzenja ugovora pa makar i na ovu jednu sezonu bi bila ludost, taman da jos vise odmakne na vrhu liste :)

Za koju godinu planiram da idem u London na Stamford Bridge i odgledam koju tekmu. Bice mi zao sto necu gledati Lampsa.

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2013/05/15/3980072/lampard-agrees-one-year-chelsea-contract-extension?ICID=HP

Jako lijepa vijest. Koliko sam upucen goal.com je vrlo pouzdan. Još samo da klub potvrdi i to je to :D

Goal.com je pouzdan k'o sportske.net

Pouzdani su kad napišu Goal can confirm. Tako su isto za Mancinija napisali i, hop, dobi on otkaz.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2

A ljudi moji udarcaaaa  :-O Potpuno je zasjenio onaj prvi, isto odlican . Šteta što nijedna nije ušla pa da pobjeda bude puno slađa . 

Koja silina, lopta se odbila 15 metara a pogodila središte prečke. Odigrao vrhunski, kapitenski, kako on zna.

Dan kad on ode bit će jedan od najtužnijih u mom životu. Nadam se da taj dan neće doći u skorije vrijeme.

kakve san srice taj dan ce me ostavit cura(ako je  buden ima) past predmet,razred, maturu ko zna sta ce bit i jos cu dobit bracu ili seku

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.