Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Normalno, ali treba imati muda pa na onakvu nasu ekipu, igru, stanje u i oko kluba, na poznate okolnosti i nesrecu koja nas je godinama pratila, treba na to sve imati muda pa staviti jednu takvu prognozu. Nije li to nevjerovatno ? To sam spomenuo iskljucivo iz razloga, jer se namjerno degradiraju neke stvari i okarakterisu kao sasvim logicne (kada uopce nisu takve).

Zbog takve prognoze ne gubiš ništa a evo dobio si slavu.. :D 
što nisi stoju na kladionici stavio tada da uzimamo? ;)

Normalno, ali treba imati muda pa na onakvu nasu ekipu, igru, stanje u i oko kluba, na poznate okolnosti i nesrecu koja nas je godinama pratila, treba na to sve imati muda pa staviti jednu takvu prognozu. Nije li to nevjerovatno ? To sam spomenuo iskljucivo iz razloga, jer se namjerno degradiraju neke stvari i okarakterisu kao sasvim logicne (kada uopce nisu takve).

Muda pokažeš kad na kladionici staviš dobru lovu na takvu što, a ne prognozom na forumu. Bilo tko može lupiti takvo što, a bilo ih je i takvih. Onda i Dubro ima muda, jer je on isto prognozirao.

Ali vratimo se temi. Ja mislim da će se Mou najviše osloniti na ovog čovjeka kad se vrati. Lamps će biti most između novih igrača (Mata, Hazard, Oscar i drugi) i Mourinha.

Uopšte ne liče zato što im on nije ćale.

E jebiga, znao sam da će me netko otkriti prije ili kasnije.

Kakva kladionica ?

Ja se ne kladim, niti kockam.

A pitajte mog jarana cije su mu prognoze donijele para i para...

U svakom slucaju, od danas pa ubuduce kad dobijem neku ekskluzivnu informaciju otkrit cu je ljudima koji ce je znati cijeniti. Toliko.

Ovaj nas lampard ako za nekoliko godina ne bude vrhunski trener nece niko.

Koliko je taj covjek trenera imao. Sve iskusni, veliki treneri. Pokupio hiljade stvari, jos se smatra pametnim, davno se oko toga pisalo.

Ne znam za njega, ali Terry je kao počeo učiti za trenersku titulu, možda je i Lampard u međuvremenu krenuo s tim

943412_531070070263548_12729812_n.jpg

Rio Ferdinand, legenda Uniteda, tek danas potpisao produljenje na godinu dana, nitko i ne zna o tome, ipak je to United.

Zašto njih ne osuđuju kako su Chelsea zbog Lamparda jer je potpisao u zadnji čas, bar malo?

U Unitedu je vec duze vreme praksa da se "senatorima" nude jednogodisnja produzenja. Mozda je i bilo negodovanja kad je sve to pocelo, ali sad su ljudi vec navikli. Ako se to ustali i u CHelsea-ju, za 2-3 sezone ce postati normalna stvar, i niko nece pricati o tome.

Rio Ferdinand, legenda Uniteda, tek danas potpisao produljenje na godinu dana, nitko i ne zna o tome, ipak je to United.

Zašto njih ne osuđuju kako su Chelsea zbog Lamparda jer je potpisao u zadnji čas, bar malo?

Lampard je legenda, a Ferdinand je govedo koje će svi zaboraviti kad okači kopačke o klin. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.