Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

evo što je Delač rekao za Frenkia

[b] Lampard trenira čak i kad ne mora[/b]

Uh, Frank je tako ozbiljan. Uvijek prvi dolazi na trening i zadnji odlazi. Profesionalac od glave do pete. Trenira i na slobodan dan, priča Delač.
  • 2 sedmice kasnije...
Najveca bi sramota bila da jedan od najboljih veznjaka ikad zavrsi karijeru bez osvojene Lige prvaka. To smo veceras ispunili, svaka ti cast Frankie, lavovski, kapetanski odradio svoj posao!
Kapitenski odigrao . Penal izveo majstorski . Zasluzio je da podigne trofej Lige Prvaka .
Sjecam se da je 2 puta nekog Bavarca laznjakom na sredini terena bacio na travu .

Istinska legenda Chelsea .
[quote name='El_Nino' timestamp='1337508018' post='50290']
Odlicno je igrao, a penal je vrhunski, uvijek puca u tu stranu i uvijek neobranjivo!
[/quote]
Ovaj put je sutao po sredini gola topovski . :)
[quote name='Blues_95' timestamp='1337512739' post='50399']
Ovaj put je sutao po sredini gola topovski . :)
[/quote]
Meni se onda učinilo da je pucao lijevo, tako mi je izgledalo, nema veze, bitno da je zabio :)
Joj kad je kasnije otišo do navijača a oni ga uzgrliše izljubiše, ma milina. On je jedan od najsretnijih ljudi na planeti i njega vidjet onako sretnog tjera suze na oči
Uff kad se samo sjetim njegove utakmice kad mu je majka preminula, no on je nastupio i zabio gol iz penala. Doslovno ostavlja dušu na terenu, pravi vođa te LEGENDA CHELSEA!
IDEMO!!! [url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/1462-chelsea-sprema-dozivotni-ugovor-za-lamparda.html"]http://chelseabalkan.com/index.php/item/1462-chelsea-sprema-dozivotni-ugovor-za-lamparda.html[/url]
Uh jel mi moglo bolje jutro poceti, svaka cast na ovom potezu jer je Lampard to i zasluzio ali Malouda da potpise novi ugovor :angry: to vec nevalja
LEGENDA, definitivno zaslužuje novi ugovor, Essien nije onaj stari i neigra konstantno, ali je još uvijek zvijer, vjerujem da se može vratiti, ALI ZAŠTO MALOUDA??! Ako želimo pomladiti malo momčadi zašto njega ostavljamo kad imamo dovoljno igrača boljih od njega, kupit ćemo nekoga! Uostalom bolje onda da Kalou ostane, ili da dobe šansu Kakuta,možda Piazon(ako može igrati tu poziciju),Marin...,pa čak i Bertrand! Nadam se da nije istina ovo... Hvala Maloudi na svemu ali mislim da je njegovo vrijeme prošlo u ovom klubu...
Novi ugovor

Bosingwa And Kalou Will Leave; Chelsea To Offer Lampard New Deal
http://www.weaintgotnohistory.com/2012/5/24/3039938/frank-lampard-contract-extension-salomon-kalou-jose-bosingwa-transfer-news

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.