19. april 2012.14 god. comment_42110 [quote name='bbj26' timestamp='1334863271' post='42096'] Mislis 2004. ? [/quote] To sam hteo reci.... Al kad god se spomenu Chelsea i Farcelona meni 2009 u glavi... Jbg... Prijavi
19. april 2012.14 god. comment_42112 [quote name='Whisper#2' timestamp='1334865409' post='42110'] To sam hteo reci.... Al kad god se spomenu Chelsea i Farcelona meni 2009 u glavi... Jbg... [/quote] Razumio sam odmah al sam morao napisat Za ovo drugo, svima nam je u glavi, ono se nikad nece zaboravit, al aBd uturit ce Lamps u uzvratu ponovo onakvo dodavanje za Ramiza il nekog petog, pa ce patuljci nas gledat sa suzama u ocima Prijavi
24. april 2012.14 god. Autor comment_42817 Danas je četvrta godišnjica smrti Pat Lampard...hoće ko bacit okladicu da zabija Frankie večeras? Prijavi
24. april 2012.14 god. comment_42818 Uh jos vece emocije i motivacija za Lamparda - Boga ove igre, mozda padne kakav gol iz mrtvog ugla Prijavi
24. april 2012.14 god. comment_43038 Jos jedna predobra partija protiv Barcelone, kumovao je golu Ramiresa sa pasom kroz 4 igraca Prijavi
24. april 2012.14 god. comment_43043 evo jedan komentar o Lampsu, velike pohvale za današnju partiju "bas sam danas s kolegom na poslu pricao kako vise nema igraca koji u svakom trenutku znaju di ce, sto ce...igraca koji losu ekipu cine boljom (npr. zidane, figo, ronaldo-lima, balack sp 2002, maradona....)i znam, smijati ce te mi se, ali smatram da je jedan od jaaako rijetkih ako ne i jedini igrac takvog profila danas lampard. tehnicki ni blizu spomenutim,ali ona lopta za gol u prvom susretu, lopta danas za ramiresa i jos niz takvih kroz godine mu idu u prilog da ga svrstam medju velikane u zagradi . da se razumijemo, cijela barcelona je sastavljena od fenomenalnih igraca( meni dva najdraza messi i xavi pogotovo), real isto tako, slicna stvar i sa bayernom, unitedom itd... ali dojma sam da nitko od njih nema tu "žicu"...previse ovise jedan o drugom-nema tog smekerskog stila i bas zbog lamparda mi je drago sto je chelesea prosao jer je u dvije utakmice rasporio obranu vjerojatno najbolje momcadi ikada i unistio ih u 2 poteza...svaka cast " malo poduži komentar, ali isplati ga se pročitati...za našu LEGENDU Prijavi
24. april 2012.14 god. comment_43076 Ramires: If you can pass me the ball, i will make you prowd. Lampard: You just keep on running. Prijavi
24. april 2012.14 god. comment_43101 haha ma kakva partija lengende, ma št reći ?? kako kapetanski odrađeno, kako veliko u stilu najvećih u stilu Franka Lamparda, jedna lopta jedan pas , izabci pola obrane i onda Ramiz ga onako šmekerski ubaci (al o tome više na njegovoj temi) Lamps još jednom pokazao da nije za strao željezo da je čovjek koji svojoj kvalitetom radi prevagu na terenu. Kad smo stali as igračem manje, gubili 2-0 rezultatom koji nas je izbacivao iz natjecanja, svi su već vidjelu potop i mislili da je Barca odradila posao rutinski i da će samo u 2. poluvremenu odradit posao, praktičiki su sve lađe bile potonule ja moram priznat da sam se već pozdravio od Munchena i finala , a onda je jedna lopta došla Lampsu, naigled beskorisna na sredini terena , kad ti ekipa igra bunker kog ti napred možeš upostli ?? međutim on nije izgubio nadu, on je znao da je on kapetan ovog broda, Ramiz je ukrao loptu dao je Lampsu i odradio ono što najbolje zna , istrčao, dok je ovaj uradio čaroliju hvala ti legendo na tome, ovaj klub može bit ponosan što te ima u svojim redovima neki govore Xavi i Iniesta a ja pitam koji Xavi i koji Iniesta, ovoj legendi samo kopačke mogu čistit i naučit neki potez, on je danas bio kapetan broda koji nije izbjegao santu leda nego se zabio u nju i raskomadao je, Lamps legeno <3 !!!!!!! Prijavi
25. april 2012.14 god. comment_43144 [quote name='Vinko' timestamp='1335308939' post='43101'] haha ma kakva partija lengende, ma št reći ?? kako kapetanski odrađeno, kako veliko u stilu najvećih u stilu Franka Lamparda, jedna lopta jedan pas , izabci pola obrane i onda Ramiz ga onako šmekerski ubaci (al o tome više na njegovoj temi) Lamps još jednom pokazao da nije za strao željezo da je čovjek koji svojoj kvalitetom radi prevagu na terenu. Kad smo stali as igračem manje, gubili 2-0 rezultatom koji nas je izbacivao iz natjecanja, svi su već vidjelu potop i mislili da je Barca odradila posao rutinski i da će samo u 2. poluvremenu odradit posao, praktičiki su sve lađe bile potonule ja moram priznat da sam se već pozdravio od Munchena i finala , a onda je jedna lopta došla Lampsu, naigled beskorisna na sredini terena , kad ti ekipa igra bunker kog ti napred možeš upostli ?? međutim on nije izgubio nadu, on je znao da je on kapetan ovog broda, Ramiz je ukrao loptu dao je Lampsu i odradio ono što najbolje zna , istrčao, dok je ovaj uradio čaroliju hvala ti legendo na tome, ovaj klub može bit ponosan što te ima u svojim redovima neki govore Xavi i Iniesta a ja pitam koji Xavi i koji Iniesta, ovoj legendi samo kopačke mogu čistit i naučit neki potez, on je danas bio kapetan broda koji nije izbjegao santu leda nego se zabio u nju i raskomadao je, Lamps legeno <3 !!!!!!! [/quote] Slazem se sa svim sto si rekao . Zadnja recenica najbolja . Svaka cast . Kako je samo "lijepo" udario ono govno od Fabregasa na zemlji . A kao Messi ga nesto odgurava , mislim u sebi pustite da pojede govno katalonsko . Jos jedan lijep katar je bio kad mu je Terry predavao traku . Prijavi
25. april 2012.14 god. comment_43226 Poješću govna što sam posrao na ovoj temi. Lamps je ambasador ove igre i zahvalan sam što je član mog tima. Nakon Terryevog ostavljanja ekipe na cjedilu, uz Colea pokazao je pravi karakter, vratio igrače na pravi put. Onakvu defanzivnu partiju kakvu su pružili svi zajedno nisam odavno vidio, a on je komandovao prvim blokom odbrane. Vrhunski. Postoji li veći čovjek u ovom klubu da je vrijedan tog jebenog trofeja ? Teško, jako teško. Prijavi
26. april 2012.14 god. comment_43587 Lamparde, znam da nisam džabe dao 500 kn za tvoj dres.. :') Prijavi
27. april 2012.14 god. comment_43938 Samo mi ostade na zao sto nije klepnio onog mulca od Messija kad se zaletio u njega kao kakav pjetlić.. Trebao mu je odalamit jednu Bečku i pokazat ono što se već znalo: tko je pravi gazda na terenu.. Kapetanska partija Prijavi
27. april 2012.14 god. comment_43990 Ma mislis da nebi al nije htio rizikovat da ne igra u finalu.. Messi je unaprijed znao da nema njih u finalu pa da malo se pogura Prijavi
2. maj 2012.14 god. comment_45074 [img]http://26.media.tumblr.com/tumblr_m3d59xZ1Sw1qe37y8o2_250.gif[/img] Go home. Prijavi
5. maj 2012.14 god. comment_45780 Super Frankie. Među 5 najboljih veznjaka svijeta! Sapienti sat. Prijavi
5. maj 2012.14 god. comment_45834 Jedna od najboljih partija u sezoni, jednostavno razvalio je. Te ova kombinacija Mikel-Lamps je nenadjebiva... Prijavi
5. maj 2012.14 god. comment_45845 ja bi se smio usudit i reci TOP 3 veznjaka ikad ! Sedorf , Zidan i Lamps Prijavi
5. maj 2012.14 god. comment_45864 Opet fenomenalna partija i fenomenalano izbacivanje Spearinga i pas za Drogbu Prijavi
5. maj 2012.14 god. comment_45878 ma on je kraljina, duša ove momčadi, pas za Droleta koji to rješava, al kako taj čovjek igra srcem za klub to je nejvjerojatno, on od svih naših igrača najviše voli ovaj klub jebo me pas, nemogu vam opisat kolko mi je bilo drago kad su on i Terry ZAJEDNO digli trofej FA cupa Prijavi
6. maj 2012.14 god. comment_45964 To je vec obicaj, svaki trofej koji smo osvojili digli su on i Terry zajedno Duša ove momčadi Prijavi
6. maj 2012.14 god. comment_46000 Igrač utakmice sinoć. Mata je bio dobar, ali Lamps je razvalio na sredini terena. Ključ pobjede za CFC. Fascinantno je kako se uspješno prilagodio novoj, nešto defanzivnijoj, ulozi na terenu. Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46172 I jedan ovakav igrac ne igra kod AVB-a , a igra mu jedan Meireles . [img]http://media.tumblr.com/tumblr_m3mzpkOUnD1qb6dmw.gif[/img][img]http://media.tumblr.com/tumblr_m3mzp4r7aH1qb6dmw.gif[/img] Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46884 ko će nam zamjeniti Lampsa kad ode u mirovinu? jadni mi ako ne nađemo nešto bar upola dobro... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.