24. mart 2012.14 god. comment_37681 Šta fali Ramizu ? Pa ja bih uvijek više volio vidjeti 10 Ramiza nego 10 ovakvih Drogbi kao što je to bilo danas. Prijavi
24. mart 2012.14 god. comment_37686 nekužim ćemu pljujete Lampsa i Drogbu , prvi je najbolji strijealc kluba , jel to možda postigao šetajući se po terenu ? da nije bilo njega koji nam je svojim golovima donjeo više puta sva 3 boda , danas bi protiv Tottenhama bila revijalna utakmica a ne borba za 4. mjesto, a da nije bilo Droleta sad nebi bili u četvrfinalu LP-a nego sjećate se tamo još 2011-te bi se prebacili u Europa Ligu. Prijavi
24. mart 2012.14 god. comment_37688 [quote name='Wisey' timestamp='1332605303' post='37681']Šta fali Ramizu ? Pa ja bih uvijek više volio vidjeti 10 Ramiza nego 10 ovakvih Drogbi kao što je to bilo danas.[/quote] Smirenost, pas, tehnika, zavrsnica. Ostalo ima. Najbolji Drogba i najbolji Ramires, nebo i zemlja. Ramires obicno zabije fenjerasima, kada je bitna utakmica, nigdje ga nema. Ne brini se, bice dosta Ramiza naredne sezone vec. Prijavi
24. mart 2012.14 god. comment_37691 [quote name='Vinko' timestamp='1332605641' post='37686']nekužim ćemu pljujete Lampsa i Drogbu , prvi je najbolji strijealc kluba , jel to možda postigao šetajući se po terenu ? da nije bilo njega koji nam je svojim golovima donjeo više puta sva 3 boda , danas bi protiv Tottenhama bila revijalna utakmica a ne borba za 4. mjesto, a da nije bilo Droleta sad nebi bili u četvrfinalu LP-a nego sjećate se tamo još 2011-te bi se prebacili u Europa Ligu.[/quote] Prošlo vrijeme Vinko.... Trenutno, nisu za najviše domete.. Prijavi
24. mart 2012.14 god. comment_37694 [quote name='how yes no' timestamp='1332605875' post='37691'] Prošlo vrijeme Vinko.... Trenutno, nisu za najviše domete.. [/quote] ja ti govorim o postignućima ove sezone al slažem se da bi trebali igrat manje jer ovako nam ne koriste kad igraju svaku pa su umorni i onda nemogu pružit 100% od sebe, zato sam i napisao da nebi trebali igrat kupove bar ne do nekih značanijih utakmica kad se borimo za trofeje, i manje u PL i Europi, ako si na to mislio kad si rekao da nisu za najviše domete. @soxx pa trebao je lupit šakom o stol i pokazat tko je tu trener a tko igrač, da je imo muda bio bi i danas na klupi Chelsija, ja bi gadefinitivno podržavao u iskorjenjivanju bahatosti i umišljenosti, a ovako je usro samo sebe. Prijavi
24. mart 2012.14 god. comment_37695 Ma davno je proslo vrijeme kada su Frank, Didier, Essien nosili ekipu.. To vec sada treba ostati u sjecanju, nagraditi ih za trud, dati im status Legendi... To i jesu zar ne. Ali daleko od toga da igraju dobro i da daju klubu kako nekada. Slazem se i sa Wiseyom a i sa Twelfthom... Ta trojica su nekada bili vrhunski, nekada su bili nezaustavljivi ali vise i nisu i ne vidim razloga zasto da nastave igrati i primati ogromne pare, pa mozda istu sumu kao i onda kada su bili na vrhuncu. Dovedeni su igraci, Ramires, Romeu, Meireles, koji ni sada u najboljim godinama ne pokazuju bolje od starijih igraca.. Za mene Ramires nikada nece biti nositelj ekipe jer je ogranicen, niti ce to biti Meireles, nedovoljno kvaltetan da zamijeni Lamparda. Lukaku je premlad da bi zamjenio Drogbu... itd itd Sto se tice Lamparda, moga najdrazeg igraca, godine su ga sustigle a samim time izgubio je na svemu, sto je i logicno... Nije to taj Lampard, ne moze on vise dati onoliko koliko mi ocekujemo. Koliko god on meni (nama) bio drag, ja mislim da je ljetni prijelazni rok, njegov rok trajanja sto se tice igranja u Chelsea... Prijavi
24. mart 2012.14 god. comment_37773 koliko god nama Lampard dobra donio, njegovo je proslo, on ce odigrati jednu-dvije dobre utakmice ostale ce skroz lose igrati, znam da je to tesko, al treba nam prava zamjena, i na kraju ove sezone, ocekujem dosta promjena u klubu. Prijavi
25. mart 2012.14 god. comment_37788 O staroj gardi i situaciji u Chelseau, Garry Nevile kaze ovako: "[left][left][color=#000080][i]The problem for Di Matteo and Chelsea is that the core of the team remains the same as it ever was: Petr Cech, John Terry, Michael Essien, Frank Lampard and Drogba. But it’s clear those players, Cech aside, don’t have the energy to perform every three days, as you have to at this stage of the season. That’s not a criticism, that’s just fact of life when you are 30. You can’t play at that level twice a week and you need your core players to be in their twenties.[/i]"[/color] Ispod je link pa ga mozete procitati u cjelosti... [/left][/left] [left][left][url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2119823/I-fear-Chelsea-players-running-Gary-Neville.html#ixzz1q5F3K1vX"]http://www.dailymail...l#ixzz1q5F3K1vX[/url] [/left][/left] Prijavi
25. mart 2012.14 god. comment_37790 Baš sam to sad pročito. Inače Garya nisam volio kao igrača i kao karaktera, ali moram priznati da me oduševljava svojim komentarima i ovom ulogom pundita. Nije mu jedino trebala ona zajebancija za Luiza, al bilo je smiješno. Prijavi
26. mart 2012.14 god. comment_38139 [url="http://www.guardian.co.uk/football/2012/mar/26/frank-lampard-chelsea-urgency?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+theguardian%2Ffootball%2Frss+%28Football%29"]http://www.guardian.co.uk/football/2012/mar/26/frank-lampard-chelsea-urgency?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+theguardian%2Ffootball%2Frss+%28Football%29[/url] Sad si našo pričati, a cijelu sezonu drkaš kurac na terenu. Prijavi
26. mart 2012.14 god. comment_38148 [quote name='Wisey' timestamp='1332786019' post='38139'] [url="http://www.guardian.co.uk/football/2012/mar/26/frank-lampard-chelsea-urgency?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+theguardian%2Ffootball%2Frss+%28Football%29"]http://www.guardian....+%28Football%29[/url] Sad si našo pričati, a cijelu sezonu drkaš kurac na terenu. [/quote] Lampard je jedan od rijetkih koji se uvijek trudi , ali se vidi da vise nemoze . Bude dobar 1 utakmicu , pa onda 2 ne i sve tako . Ali da drka kurac na terenu to ne . To mozes reci za Drogbu , Maloudu ali za Lampsa ne Prijavi
26. mart 2012.14 god. comment_38151 Everton u gostima, oko 60. minute Lampard dobija loptu na 30m od njihovog gola, potpuno sam, ali nakon 5 sekundi igrač mu prilazi dok je ovaj obradio, oduzima mu i ide naprijed. Lampard se okreće i samo ga pogledom isprati kako ode u kontru. Toliko o zalaganju. Prijavi
26. mart 2012.14 god. comment_38162 [quote name='Wisey' timestamp='1332787939' post='38151'] Everton u gostima, oko 60. minute Lampard dobija loptu na 30m od njihovog gola, potpuno sam, ali nakon 5 sekundi igrač mu prilazi dok je ovaj obradio, oduzima mu i ide naprijed. Lampard se okreće i samo ga pogledom isprati kako ode u kontru. Toliko o zalaganju. [/quote] To je jedna od utakmica u kojima je svaki igrac bio ispod prosjeka . Pogledaj ponovo snimku protiv Totenhama ( nisam naveo Napoli jer u toj utakmici bili svi odlicni) i vidi ko se najvise trudio Prijavi
26. mart 2012.14 god. comment_38168 Najviše se trudio Cahill protiv Spudsa, pa onda Terry pa onda Ramiz. Ovo nema veze s kvalitetom, već dokaz da je počesto znao 'slučajno' izgubiti loptu i lagano potrčati ili nikako za njom, dok se neki satraše da je osvoje i njemu predaju. I sad on dođe i priča ovako. Misli što je zabio tih 10-ak golova da ima pravo soliti pamet ostalima. Licemjerno od Franka iako je u pravu sa svim što je reko. Prijavi
26. mart 2012.14 god. comment_38173 [quote name='Wisey' timestamp='1332789640' post='38168'] Najviše se trudio Cahill protiv Spudsa, pa onda Terry pa onda Ramiz. Ovo nema veze s kvalitetom, već dokaz da je počesto znao 'slučajno' izgubiti loptu i lagano potrčati ili nikako za njom, dok se neki satraše da je osvoje i njemu predaju. I sad on dođe i priča ovako. Misli što je zabio tih 10-ak golova da ima pravo soliti pamet ostalima. Licemjerno od Franka iako je u pravu sa svim što je reko. [/quote] Cahill svaka cast , spasio je go . Sam je rekao kada je spasio go osjecao se kao da je dao go ! Okej po tebi je to bio Terry i Ramires ali meni je Lampard poslije Cahilla ponajvise pokazao , i truda i volje i zalaganja . A to za tih 10 golova se slazem . Ali opet kad pogledas da je s 13 golova najabolji strijelac u 33 godini i da je dokapiten ima neko pravo da takvo nesto izjavi . Ali ipak je bilo previse licemjerno Prijavi
6. april 2012.14 god. comment_39922 http://www.youtube.com/watch?v=N5QQJ3vakPQ&feature=related [b]LIGAŠKI DEBI NAJBOLJEG VEZNOG IGRAČA IKADA. 17 GODINA.[/b] Prijavi
6. april 2012.14 god. comment_39924 [quote name='Kalouda' timestamp='1333694801' post='39922'] [media]http://www.youtube.com/watch?v=N5QQJ3vakPQ&feature=related[/media] [b]LIGAŠKI DEBI NAJBOLJEG VEZNOG IGRAČA IKADA. 17 GODINA.[/b] [/quote] U lice se nije znatno promijenio . Prijavi
6. april 2012.14 god. comment_39946 Kad ga vidis ko bi rekao da ce postati ovakva legenda, a sve isti pokreti i isto zagrijavanje, ledja malo savijena, ista frizura Prijavi
6. april 2012.14 god. comment_39983 Po meni jedna od najvecih legendi kluba, i njegov dokaz da mu se Chelsea svidja, a sad je vjerovatno njegovo srce u obliku Chelsea, je bio kad je iz West Hama presao u Chelsea, znaci iz gradskog rivala, i to bas rivala. Prijavi
7. april 2012.14 god. comment_40078 http://www.youtube.com/watch?v=XzDpFK5Gc7s Daleko najdraži igrač, ne znam šta ću kad se penzioniše. Prijavi
7. april 2012.14 god. comment_40081 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1333800013' post='40080'] Zatvorit se u sobu i citav dan piti i gledati klipove. [/quote] Samo trazite izgovor da se napijete... Ccc... To u moje vreme nije bilo Kao sto anketa kaze, legenda, ali ga godine sustigle Prijavi
9. april 2012.14 god. comment_40531 Veceras je zabio svoj 185 gol za Chelsea i jubilarni 150 pogodak u premier ligi, te tako postao peti najbolji strijelac premier lige! Prijavi
10. april 2012.14 god. comment_40535 150 golova samo u Premier Ligi oooooooooooooooooooooohhhhhhhh <3333 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.