Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 11: Chelsea 1 - 3 Liverpool (31.10. sub) [0]

18 članova je glasalo

1. 1.

• Remi s golovima
      11%
      2
    • Pobjedu i to minimalnu ili s 1 golom razlike
      11%
      2
    • Poraz s jednim golom razlike
      5%
      1
    • Poraz s viÅ¡e od jednim gola razlike
      11%
      2
    • Remi bez golova
      0%
      0
    • Pobjedu s viÅ¡e od jednim gola razlike
      22%
      4
    • Prekid utakmice
      38%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Vas/njih par ste predstavili Mourinha kao važnijeg od Chelseaja kao kluba, ali to brzo zaboravite pa onda idete da nečiju podršku klubu staviti na vagu čisto da bi taj neko bio etiketiran kao plastika. To što navijači i dalje pjevaju njegovo ime nama neće donijeti bodove, narod konstantno izlazi na izbore i glasa za iste glavonje pa se ništa ne mijenja, to je otprilike ta situacija, koliko ima podršku igrača vidi na terenu, mislim da bi više energije pokazali na protestima za ženska prava, podrška komentatora i ostalih menadžera je još jedan podatak koji nama znači isto koliko nam znači što je Kina ukinula politiku jednog dijeteta. Ako je teorija da bi nam krenulo na bolje ako Mourinho dobije otkaz, šta je onda mišljenje da će nam nekada krenuti na bolje i sa Mourinhom, da li je i to u rangu teorije ili imamo jasne pokazatelje da će se to uskoro desiti? To što bi ja između podjele bodova i poraza izabrao poraz je moja stvar, podjelom bodova ne dobijamo ništa, i ja ne bi izabrao poraz zato što mi je fetiš da izgubimo od Liverpoola već to želim da bi došlo do promjena, da bi došli do svježe krvi, znači da bi Chelseaju bilo bolje, nalazimo se u krizi i nema ni jedan pokazatelj da ćemo uskoro proigrati, i šta sada je treba a navijam za još jedno mazanje očiju, ne hvala.

Molim te, nemoj izvrtati moje riječi.
rvo nigdje nisam naveo da je Mou bitniji od Chelseaja, nikada ni neće biti, to što sam ja i dalje uz njega je druga stvar, to ne znači da ja želim Chelseaju lošije ili da mi je klub drugi po redu.
Drugo, rekao si ovo: "Ako je teorija da bi nam krenulo na bolje ako Mourinho dobije otkaz, šta je onda mišljenje da će nam nekada krenuti na bolje i sa Mourinhom, da li je i to u rangu teorije ili imamo jasne pokazatelje da će se to uskoro desiti?" - A ja te sad pitam gdje sam ja naveo da će nam nekada krenuti na bolje s Mourinhom i da je to činjenica ili nešto drugo, a ne teorija? Ja sam rekao da pobjeda donosi 3 boda i napredak na tablici i da je to činjenica, ništa manje ništa više.
Treće i posljednje - navodiš da je tvoj izbor što ćeš izabrati između podjele bodova i poraza. A da te pitam gdje ti je pobjeda? Nju nisi ni stavio u izbor. Ja ne navijam ni za remi ni za poraz. Ja navijam za pobjedu. Nisam ti ja ponudio da biraš između remija i poraza. Nitko nije. Ja od početka govorim da u svakoj utakmici treba navijati za pobjedu.

• Odgovori 80
  • Pregledi 7,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Cuj ljudi pikaju poraz. Koja djecurlija plasticna bokte jebo u cmar.

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Neka je sa srecom. Necu gledati utakmicu, ali pobeda za moral ekipe, nastavak borbe za top 4, bez obzira na buducnost Mourinha. 

Ne kuzim taktiku...stavis sredinu mikela i ramiresa da razbiju napade liverpoola, dobro, al zasto onda zouma na beku jeben ti sunce? Stavi desno Davea i livo Babu, to jedino ima smisla. Ovako je sistem ako prodje prodje. Kako ce balun doc do napadaca? Zabili smo gol na prepad a primili skroz zasluzeno...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Molim te, nemoj izvrtati moje riječi.
rvo nigdje nisam naveo da je Mou bitniji od Chelseaja, nikada ni neće biti, to što sam ja i dalje uz njega je druga stvar, to ne znači da ja želim Chelseaju lošije ili da mi je klub drugi po redu.
Drugo, rekao si ovo: "Ako je teorija da bi nam krenulo na bolje ako Mourinho dobije otkaz, šta je onda mišljenje da će nam nekada krenuti na bolje i sa Mourinhom, da li je i to u rangu teorije ili imamo jasne pokazatelje da će se to uskoro desiti?" - A ja te sad pitam gdje sam ja naveo da će nam nekada krenuti na bolje s Mourinhom i da je to činjenica ili nešto drugo, a ne teorija? Ja sam rekao da pobjeda donosi 3 boda i napredak na tablici i da je to činjenica, ništa manje ništa više.
Treće i posljednje - navodiš da je tvoj izbor što ćeš izabrati između podjele bodova i poraza. A da te pitam gdje ti je pobjeda? Nju nisi ni stavio u izbor. Ja ne navijam ni za remi ni za poraz. Ja navijam za pobjedu. Nisam ti ja ponudio da biraš između remija i poraza. Nitko nije. Ja od početka govorim da u svakoj utakmici treba navijati za pobjedu.

Pa zašto ti onda smeta naša mišljenje koje je na nivou teorije ako i sam zastupaš mišljenje koji ništa više od teorije, svako ima svoju teoriju. Da, ja ti ponavljam, između podjele bodova i poraza, ja biram poraz jer će to jedino donijeti promjene, a podjela bodova je mazanje očiju, pobjedu nisam spominjao jer ja nemam ništa protiv pobjede kao pobjede, već imam protiv da 1 bod posluži kao još jedan loš izgovor da se nastavi po starom.

Ne kuzim taktiku...stavis sredinu mikela i ramiresa da razbiju napade liverpoola, dobro, al zasto onda zouma na beku jeben ti sunce? Stavi desno Davea i livo Babu, to jedino ima smisla. Ovako je sistem ako prodje prodje. Kako ce balun doc do napadaca? Zabili smo gol na prepad a primili skroz zasluzeno...

jebali smo im kevu u prvih 15 minuta ako cemo realno i bez pljuvanja murinja / worshipovanja murinja. sigurno nisu dali zasluzeno. zatvorili smo ih fino.

posle smo se povukli, po mom misljenju logicno, ali po mom misljenju. ima dosta onih koji misle da treba napadati i posle 1-0 sa cim se ne slazem, ali ok. zato i postoje forumi, da diskutujemo. 

jebali smo im kevu u prvih 15 minuta ako cemo realno i bez pljuvanja murinja / worshipovanja murinja. sigurno nisu dali zasluzeno. zatvorili smo ih fino.

posle smo se povukli, po mom misljenju logicno, ali po mom misljenju. ima dosta onih koji misle da treba napadati i posle 1-0 sa cim se ne slazem, ali ok. zato i postoje forumi, da diskutujemo. 

Pa zato i voliš Mourinha, tipujem da i na PES-u ideš da zabiješ gol i onda 10 igrača u odbranu... Mora da te društvo zbog toga mrzi.

Povukli se u 4oj minuti... Pa ajde da povedes u 75oj pa se povuces, to mogu razumit nekako ali ovo ne mogu
Uglavnom, pogledajmo drugo poluvrijeme pa cemo vidit. Moja prognoza je poraz ako ne zaigramo ofenzivnije 😊

Jednostavno marš iz kluba, ako treba platiti mu 50 miliona al istjerati odmah, ja mu ne bih dao ni na press konferenciji da bude. Da ima imalo obraza sam bi podnio ostavku, al znamo svi da nema od tog ništa.

Nažalost neki su došli na svoje..

Tuga, tuga.. Kad vidim jadnog Terrya u nevjerici, kad vidim Zoumu kako sjedi na travi sokiran, ne znam sta bi rekao, tesko mi je oko srca, boli sve, nije mi svejedno. Ne znamo kako se neki ovdje mogu radovati i smijati se.

Place mi se. YNWA se ori SBom.

Terry samo sto ne zaplace.

Mnogo boli ovaj poraz...

Barem se navijaci nisu obrukali.

Nije mi do rasprave na forumu. boli me kurac za to trenutno. nemam nameru da branim nikoga.

Danas vidjeno po ko zna koji put,mi smo ekipa koja ne zna da igra pas igru i to je osnovni problem...za to je jedini krivac Murinjo,vidi se da ti igraci nista ne rade,treniraju na napadackom planu,sve se bazira na odbranu...Murinjo je zavrsio sa fudbalom po uzoru na Kapela.

čekaj malo,ko se raduje,pa jel sam ja zatvorio utakmicu posle 10 minuta,tako nam je i trebalo,žao mi je ali totalno zaslužen poraz

Nisam nikoga imenovao, a iskreno ni nisam mislio na tebe, ne znam zašto si se osjećao prozvanim. Ja samo ukazujem na poruke na shotuboxu.

Sad bi na ovoj temi posle utakmice trebali da komentarisemo igru ali necemo zato sto nemamo igru

Mi smo jedina ekipa na svijetu koja pokušava zatvoriti utakmicu u 4. minuti.

Hahahaha jedem neku čokoladu sa velikim lješnjacima i zakocenuh se nakon što pročitah ovo hahahah

A nažalost to je surova istina, hej domaći teren i opet bunker već u 4. minuti ccc

Čovjek nakon ovih dešavanja, nakon svih ovih utakmica još od  Januara, jadne igre nema šta pametno ni reći.  Nerviram se bezveze, danas i plačem i smijem se od muke, pa ne mogu da vjerujem da neko može tako jadno izgledati, jadno da jadnije ne može. 

Ja ću se i još milioni ostalih nevirat, kidati od muke i jada kojeg sam gledao, a naš krasni trener će kući s osmjehom i gledat ragbi, a kako i nebi kad evo ističe mjesec Oktobar, sad će nnjemu jedno milionče na račun, a i otkaz ako dobije onda desetine miliona, jbm ti nepravdu da ti jbm..

Ma goni ih sve u pm

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.