Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 11: Chelsea 1 - 3 Liverpool (31.10. sub) [0]

18 članova je glasalo

1. 1.

• Remi s golovima
      11%
      2
    • Pobjedu i to minimalnu ili s 1 golom razlike
      11%
      2
    • Poraz s jednim golom razlike
      5%
      1
    • Poraz s viÅ¡e od jednim gola razlike
      11%
      2
    • Remi bez golova
      0%
      0
    • Pobjedu s viÅ¡e od jednim gola razlike
      22%
      4
    • Prekid utakmice
      38%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 80
  • Pregledi 7,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Hahaha Cae legendo, cuj prekid utakmice.

Trebao si staviti i ulijetanje krda irvasa.

Niti smo mi nešto ali nisu ni oni, sve je to tu negdje, i po igri i po rezultatima.

Iskreno, pobjeda i još jedan pokušaj maskiranja krize ili poraz i otkaz Mourinha, ja znam šta bi izabrao, to bi bilo za dobro Chelseaja.

Izgubio sam totalno interesovanje i strast prema utakmicama Chelseaja, sada će neko reći plastika itd, nije plastika, i prije smo mi gubili ali prije smo gubili sa više igre sa više dostojanstva i nakon utakmice si mogao reći "jbg dali smo sve od sebe ali nije nas išlo", prije sam od 60 minute sjedio na stolu pred tv-om jer sam pratio utakmice sa velikom pažnjom i željom za pobjedom, jer sam mogao vidjeti isto to i na igračima i treneru. Sada mogu da vidim skup ljudi na terenu koji su izašli na protest i žele promjenu jer im treba neki pozitivni šok koji će im vratiti moral i želju, dok pored aut linije vidim čovjeka koji je i dalje ubjeđen da to što on radi je nešto spektakularno.

• Autor

Upravo Kinže. Kad se sjetim kako smo pod AVB-om bili loši i kako smo primali golove, ali smo se trudili i zabijali.

Sjećam se ko jučer poraza od Arsenala na Stamford Bridgeu od 5-3 i golčine Mate. Jesmo primili petardu, ali smo poginuli u želji da izjednačimo, bili smo ratnici i uz to i igrali lijepo. Nakon tih 5-3 bilo mi je krivo, ali mi je bilo drago koliko smo se trudili. A sada pod Mourinhom izgubimo 2-1 ili 1-0 a meni muka teška jer smo karina neviđena.

Evo osramotio se opet Liverpool sa čudesnim Kloppom na klupi. Ne može Liverpool sa ovim balvanima igrati , u obrani Sakho vrlo dobar, ali Škrtel grama mozga nema. Igraju dobar presing, trka, kontre, ali ima Kloppov sistem slabosti u igri ako baš svi grači nisu na otprilike istom nivou, previše škarta u prvih 11 svi mogu trčati, to se vidi, ali fali kvalitete. Teško zabijaju, tri remija zaredom, treba se tu još puno raditi da bi se stiglo do rezultata.

Isto su u krizi kao i mi i nema teorije da izgubimo ako se naši balvani saberu i počnu igrati za tim a ne svatko za sebe. Pobjeda sa 1 razlike.

Evo osramotio se opet Liverpool sa čudesnim Kloppom na klupi. Ne može Liverpool sa ovim balvanima igrati , u obrani Sakho vrlo dobar, ali Škrtel grama mozga nema. Igraju dobar presing, trka, kontre, ali ima Kloppov sistem slabosti u igri ako baš svi grači nisu na otprilike istom nivou, previše škarta u prvih 11 svi mogu trčati, to se vidi, ali fali kvalitete. Teško zabijaju, tri remija zaredom, treba se tu još puno raditi da bi se stiglo do rezultata.

Isto su u krizi kao i mi i nema teorije da izgubimo ako se naši balvani saberu i počnu igrati za tim a ne svatko za sebe. Pobjeda sa 1 razlike.

Barem nisu izgubili od tog istog Southamptona.

Upravo Kinže. Kad se sjetim kako smo pod AVB-om bili loši i kako smo primali golove, ali smo se trudili i zabijali.

Sjećam se ko jučer poraza od Arsenala na Stamford Bridgeu od 5-3 i golčine Mate. Jesmo primili petardu, ali smo poginuli u želji da izjednačimo, bili smo ratnici i uz to i igrali lijepo. Nakon tih 5-3 bilo mi je krivo, ali mi je bilo drago koliko smo se trudili. A sada pod Mourinhom izgubimo 2-1 ili 1-0 a meni muka teška jer smo karina neviđena.

Aj ne kaki Cae, skakali ste Boasu za vrat ti i ekipa svako malo. Ja sam ga podrzavao najduze, ali treba biti realan pa reci da je to daleko bilo od dobre igre, barem ono pred kraj njegovog mandata. Rekao bih da smo pod Di Matteom igrali najatraktivnije i nadigravali se onih par mjeseci poslije Minhena.

Evo osramotio se opet Liverpool sa čudesnim Kloppom na klupi. 

Ti si zaboravio kako je tvoj posebni prosao protiv tog istog Sautemptona ? Kad pre...

Da ih nadigramo nema sanse, to Murinjo nece ni pokusavati. I u najboljoj formi je on derbije igrao tvrdo, na minimalac.

Ono sto Klop voli najvise, ujedno je i nasa najveca slabost. Nikako ne uspevamo da se izborimo sa presingom, kakva god bila ekipa s druge strane, tako da smatram da ce lopta i posed biti vecim delom utakmice na strani Liverpula.

Bunker, sa Zumom na desnoj strani, ili cak kao zadnjim veznim(ako Matic ne bude igrao) i cekanje greske. To je sve za sta je Celsi u ovom momentu sposoban. I to cekanje uglavnom izrodi gresku koja resava mec. Sad, sa cije strane...

• Autor

Aj ne kaki Cae, skakali ste Boasu za vrat ti i ekipa svako malo. Ja sam ga podrzavao najduze, ali treba biti realan pa reci da je to daleko bilo od dobre igre, barem ono pred kraj njegovog mandata. Rekao bih da smo pod Di Matteom igrali najatraktivnije i nadigravali se onih par mjeseci poslije Minhena.

Nakon Ancelottija i odlične dvije sezone sa tri trofeja, te 103 gola u prvoj njegovoj sezoni, AVB je bio kriza nad krizama i svi smo jedna čekali da ode.. Ali u ovoj depresiji trenutnoj i te krize se s nostalgijom sjetim. Imali smo više duše nego sada.

• Autor

A kakva moze minimalna pobjeda biti, ako nije sa jednim golom razlike? hahahhaha

Minimalna pobjeda = 1:0

Pobjeda s jednim golom razlike = 2:1 , 3:2 , 4:3 etc.
  • Autor

AAAA, normalica :D

Idemo pobjediti naduvanog Kloppa, jelde cae ? :D

Što se mene tiče ja sam za Liverpool u toj tekmi (gle sad diablo, čekamo Džanovu reakciju haha)

Iskreno, pobjeda i još jedan pokušaj maskiranja krize ili poraz i otkaz Mourinha, ja znam šta bi izabrao, to bi bilo za dobro Chelseaja.

zasto ne bi birao izmedju "pobeda i nagovestaj izlaska iz krize" i "poraz i produzenje krize"? ja znam izmedju ova dva sta bih izabrao, a ti nudis dve lose-lose opcije. to je bolje ne birati nista ako su tolika dva zla ponudjena.

nazovite me staromodnim i prostim navijacem, ali ja uvek navijam da pobedimo. pogotovo jer je sa druge strane OLOS crveni

zasto ne bi birao izmedju "pobeda i nagovestaj izlaska iz krize" i "poraz i produzenje krize"? ja znam izmedju ova dva sta bih izabrao, a ti nudis dve lose-lose opcije. to je bolje ne birati nista ako su tolika dva zla ponudjena.

nazovite me staromodnim i prostim navijacem, ali ja uvek navijam da pobedimo. pogotovo jer je sa druge strane OLOS crveni

Ja mislim da bi pobjeda bila još jedno loše maskiranje krize, jer mislim da nas Mourinho ne može izvući iz iste, previše je tu njegovog ega da bi mi izašli iz krize, naravno nemam ništa protiv da pobjedimo Liverpool i nakon toga pobjedimo sve utakmice do kraja i osvojimo 4 trofeja, ali pošto od toga nema ništa onda bi prihvatio poraz i otkaz Mourinhu jer je to kao što sam rekao za dobro Chelseaja. Mislim, idealno bi bilo da pobjedimo i da Mourinho dobije otkaz, to bi bio savršen rasplet.

Pobjedili smo mi Arsenal, pa šta je bilo nakon toga, ništa, samo smo nastavili po starom, šta treba da prije svake utakmice forsiramo priču "pobjeda i nagovještaj izlaska iz krize" i tako tamo negdje do 25 kola, a na terenu se ništa mijenja, sve po starom i tako već 10 kola, 10 kola je sasvim dovoljan period da trener ako nije u stanju da izvuće ekipu iz krize onda bar da se vidi napredak, u našem slučaju ni taj mali napredak ne postoji.

Što se mene tiče ja sam za Liverpool u toj tekmi (gle sad diablo, čekamo Džanovu reakciju haha)

Pa kad si bilde :D

Zato štobi ta pobjeda samo produžila očaj, jer će poslije toga kiksati naredne 2 tekme pa treću opet pobijediti, i sve tako... Frajer ne može uvezati 3 pobjede da si hljeb, a ovako zamaskira situaciju pa obmane Abramoviča da ga ne smijeni... Da je Abramovič bio onaj stari i smijeni ga poslije 5 kola, mi bi sad bili u top 4.

• Autor

Pa kad si bilde :D

E hvala...Zar sam ja, koji sam ti htio ustupiti svoje mjesto za Ljubljanu da nisam išao, zaslužio ovakav naziv? Džane, Džane. Ja se šalim a ti odmah nisko :(

E hvala...Zar sam ja, koji sam ti htio ustupiti svoje mjesto za Ljubljanu da nisam išao, zaslužio ovakav naziv? Džane, Džane. Ja se šalim a ti odmah nisko :(

Izvini
Ako bude normala sastav i pogotovo bez Fabregasa unutra razvalicemo picku Liverpoolu. Zivi bili pa vidjeli.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ako bude normala sastav i pogotovo bez Fabregasa unutra razvalicemo picku Liverpoolu. Zivi bili pa vidjeli.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Sve zaboravim ovo reci ali evo sad prave prilike.

Ja najvise volim kod Wisey-a to sto je u sustini pravi navijac.Evo koliko god covjek bio protiv Murinja i njegovih taktika, on i dalje podrzava klub svim srcem i navija da svaku utakmicu pobjedimo.To se dalo vidjeti neku noc protiv Stouka,gdje svaki naredni poraz Murinja moze znaciti njegov otkaz,on je svim srcem navijao i zelio pobjedu svom klubu.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.