Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04: Chelsea 1 - 2 C. Palace (29.08. sub) [0]

Matchday 04 : Chelsea vs. Crystal Palace (29.08. sub) [16:00h] 9 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda, nakon pobjede u proÅ¡lom kolu lagano dižemo formu
      77%
      7
    • Novi kiks na domaÄ?em terenu
      22%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Alan Pardew trenerčina! Uvek sam to govorio, kakav lik... Kako nas uvek jebe lagano i sa Newcastelom evo sada i sa CP. Svaka čast a ovim našim pičkicama ne treba plate dati narednih 7 dana

• Odgovori 65
  • Pregledi 4,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sa Azpilicuetom na lijevom beku, Ivanovicem i Wilianom u ekipi mi nemamo sta traziti. Realnost je borba za ligu prvaka naredne sezone. Slijedi pauza zbog reprezentacija, nadam se da ce Mourinho promijeniti nesto. Ja cu ga podrzavati jos par utakmica a ako se nesto ne promijeni mozemo traziti novog trenera.

• Autor

Postali smo prosjek ekipa, ekipa kojoj je uživanje gostovati, lekcije nam dijele Swansea ili CP na našem terenu, ekipa koja igra sramotan fudbal, SB je postao mjesto gdje rivali lagano uzimaju bodove ono kao da gostuješ QPR-u.

Ovo je jad i sramota, Mourinha treba da bude sramota, igrače treba da bude sramota da se uopšte pojave sa ovakvim igrama.

Nekada mi je utakmica Chelseaja predstavljala nešto što me veseli, nešto što jedva čekam, sada je to 90 minuta živciranja i jedva čekam da zaboravim na to.

Pa odbranu ne treba ni da komentarisem, zar ne? Na celu sa Banetom, nikad losiju organizaciju u branjenju nisam vidio. Niko nije znao dje se nalazi, ko da su s marsa spali. Totalno losi, a Bane dominira.

Vezni red, Matica nidje nema. Fabregas, ne znam. Ja jednostavno ne znam kako moze onakav lik da igra profesionalni fudbal. Necu rec da je amater, al nije ni blizu profesionalca. Frajer ne da ne moze pretrcat nekog, nego ne moze da potrci uopste. Em ne pravi visak, em pravi manjak u suprotnom smjeru. Jebena katastrofa od igraca. i ne treba dat 70 80 90 milki za Pogbu ili slicne... Ok, gledacemo ovog poluprofesionalca. Willian je uz Baneta i Fabr, najlosiji na terenu totalno.

Hazard zaboravio igrat fudbal.

Pedro tanko skroz, Costa se borio kolko je mogao. Njemu necu nista nikad zamjerit kad frajer dobija 0,23 lopti po mecu. UPOTREBLJIVIH.

Mou ladno glumi kralja fudbala kraj aut linije. Kao da mu svi na svijetu puse kurac. Ruke u dzepovima, baci jedan majmunski pa jedan teleci pogled i sve je udure. Ustane malo s klupice, napije se vode suhac ga uvatio i eto ga. A to sto je poslao na teren je cudo nebesko.

Kennedy usao i za 10min hladno pokazao kako se igra prema naprijed. Kako bi ofanzivni igraci trebali da guraju ekipu naprijed. Suprotno od onog sto Fabr radi, da docaram.

Rlc nista, Falcao zabio. Al dzaba 

Gole kurcine smo

Mourinho prolupao.. uveo Kennedya, uveo Loftusa, a izbacio Matica. Nije Mou vise dobar sa glavom izgleda...

Koja usporenost, koja bezidejna igra... ovo je horor.

Uveo ih je da bi imao opravdanje da ih više ne gura nikad verovatno, kao nisu doneli rezultat, klasika.

Ma dobro je ajde, valjda ćemo uhvatiti 4. mjesto ove godine, treba gledat prema ligi prvaka polako i igru i formu bazirati za to, a u prvenstvu da uhvatimo 4. mjesto

Pa odbranu ne treba ni da komentarisem, zar ne? Na celu sa Banetom, nikad losiju organizaciju u branjenju nisam vidio. Niko nije znao dje se nalazi, ko da su s marsa spali. Totalno losi, a Bane dominira.

Vezni red, Matica nidje nema. Fabregas, ne znam. Ja jednostavno ne znam kako moze onakav lik da igra profesionalni fudbal. Necu rec da je amater, al nije ni blizu profesionalca. Frajer ne da ne moze pretrcat nekog, nego ne moze da potrci uopste. Em ne pravi visak, em pravi manjak u suprotnom smjeru. Jebena katastrofa od igraca. i ne treba dat 70 80 90 milki za Pogbu ili slicne... Ok, gledacemo ovog poluprofesionalca. Willian je uz Baneta i Fabr, najlosiji na terenu totalno.

Hazard zaboravio igrat fudbal.

Pedro tanko skroz, Costa se borio kolko je mogao. Njemu necu nista nikad zamjerit kad frajer dobija 0,23 lopti po mecu. UPOTREBLJIVIH.

Mou ladno glumi kralja fudbala kraj aut linije. Kao da mu svi na svijetu puse kurac. Ruke u dzepovima, baci jedan majmunski pa jedan teleci pogled i sve je udure. Ustane malo s klupice, napije se vode suhac ga uvatio i eto ga. A to sto je poslao na teren je cudo nebesko.

Kennedy usao i za 10min hladno pokazao kako se igra prema naprijed. Kako bi ofanzivni igraci trebali da guraju ekipu naprijed. Suprotno od onog sto Fabr radi, da docaram.

Rlc nista, Falcao zabio. Al dzaba 

Gole kurcine smo

slažem se, ne treba dati tolike novce za pogbu, bolje da kupimo jos jednog williana i tako jos 2 prosjecna igraca pa da nastavimo gledat ovakve utakmice...

Mislim najozbiljnije da je naš san o obrani naslova završen već danas... R.I.P.

I ja ne znam sta da kazem ili koga vise da okrivim.Da li trenera ili igrace,ili sve skupa?Najvise me nervira nacin na koji smo danas igrali.Nevjerovatno da smo izgubili utakmicu zbog nedovoljnog zalaganja,tj. ekipa Palaca nas je ubjedljivo nadtrcala,u svakom duelu njihov igrac izadje kao pobjednik,bilo to u napada ili odbrani.Svaka mrtva lopta je njihova.

Ne znam stvarno da li je to do Murinja ili do igraca,stvarno ne znam.Jel moguce da je Hazard nekkako otrombolio.Mozda mi samo djeluje ali lik je fizicki za neprepoznat.Nema eksplozivnosti,prvi korak mu spor.Sta tek reci kao direktnim prodorima,gdje je to nestalo.Nije da nije bilo prilika da nesto napravi,kao pokusa ali ne uspije.Bas ni jednom nije uspio napraviti ni najmanji visak.

Fabregas je u najmanju ruku amaterski danas izgledao.Dobro je Dzan rekao,u napadu spor a u odbrani vazda pravi manjak i biva pretrcen.Nema borbenosti ni trunke,pa vise bi Besic doprinjeo danas nego on.

Matic ni sjenka onog igraca,desava mu se da je vazda daleko od lopte.Ili ako je blizu kasni.WTF? 

Ivanovicu je najveci problem sporina.Lik je spor i tacka.Ne smije se uopste pribliziti igracu koji ima loptu vec ceka da vidi sta ce on uraditi i onda vazda bude taj koji kasni.Onaj pokusaj blokiranja Bolasijevog suta sa poluispruzenom nogom sve govori.

Jedini koji po meni zasluzuju iole prolaznu ocjenu je Curtois, Azpi Kenedi i RLC.

KATASTROFA!

Teski ocaj, nikakva igra. Losi igraci od prosle sezone su ili ostali losi ili postali jos gori, a najbolji igraci, nosioci igre, igraju jos gore od njih, o Murinjovoj taktici nema sta da se kaze jer ona i ne postoji znaci uglavnom sam na njegovoj strani ali ovo je kriminal, raspadamo se na svakoj poziciji.

Pored toga Kristal Palas i Pardju izdominirali potpuno, ljudi igraju onako kako vecina nas misli da Celsi treba da igra. Cvrsto pozadi, skoro neprobojno, a napred brza razmena lopte sa prebrzim krilima sa odlicnom zavrsnicom i bekovima koji lagano drze casove nasim bekovima, posebno Banetu.

Kurtoi svaka cast s obzirom kakva je konfuzija ispred njega odlicno se snalazi. Bane i Kejhil kao i uvek prespori, kasne i kad izadju malo vise ispadnu kao majmuni. Zuma nije los bio ali morao je i on bolje u nekim situacijama. Azpi borben standardno pokusavao da se ubaci napred ispred Azara i Vilijana par puta ali pozadi tanji nego obicno. Matic i Fabregas nikakvi, Matic nekako usporen i sa manje energije sto je i logocno jer njegov partner Fabregas ladi jaja, pozadi ostavlja Matica i odbranu bez pomoci jer ga mrzi da potrci par metara nazad, a napred nula znaci ne moce pas da ubode, a pored toga spor kao traktor. Azar na odmoru, sta reci mora da se mnogo bolje neprepoznatljiv je sad. Vilijan kao i na svakoj utakmici u zadnje 2 godine, beskoristan. Pedro nije gresio ali dosta nezapazen napred, ali posle se aktivirao malo i odma prodor, centarsut i asistencija. Kosta odsecen bez dobre lopte ceo mec, imao je jedan dobar prodor ali Pedro se spetljao u zavrsnici. Kenedi odlican nisam ocekivao uopste da je ovako siguran, RLC isto. Falkao samo gol i nista vise ali trudio se dosta i posle gola.

Sad tokom pauze Murinjo MORA nesto da promeni jer za sada izgledamo kao Dortmund u prvoj polusezoni prolse godine.

Uveo ih je da bi imao opravdanje da ih više ne gura nikad verovatno, kao nisu doneli rezultat, klasika.

To ne moze reci za Kennedya, nikako, a ni pomisliti. 

Totalno lose od strane mourinha,los odabir momcadi odma u startu,kad je vec vidjeo da curi po toj desnoj strani sto nije izvadio tog ivanovica i stavio zpilicuetu a babu ili kenedya ljevo,o maticu necu ni pricat lik sto se tice ofenzive koda je pao sa marsa,Hazard isto ne moze sve sam,Pedro me ugodno iznenadio ponajbolji igrac danas,Willian prosjek,sve u svemu mislim da je Mourinho najveci krivac koji se izvlaci na to sto suci nisu svirali penal koji se nebi sviro ni u hrvatskim nizim ligama...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.