Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04: Chelsea 1 - 2 C. Palace (29.08. sub) [0]

Matchday 04 : Chelsea vs. Crystal Palace (29.08. sub) [16:00h] 9 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda, nakon pobjede u proÅ¡lom kolu lagano dižemo formu
      77%
      7
    • Novi kiks na domaÄ?em terenu
      22%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

90nyMvu.png

U okviru 4. kola Premier Lige Chelsea na Stamford Bridgeu dočekuje ekipu Crystal Palacea, susret londonskih rivala, možda nije u rangu nekih drugih londonskih derbija ali je ulog isti, bodovi su naravno prioritet. Chelsea je konačno „doÅ¡ao do vazduha“ pobjeda u gostima protiv West Bromwich Albiona u proÅ¡lom kolu je bar malo ublažila pritisak na „Plavce“ iz Londona. U skladu sa početkom sezone i na utakmici protiv West Bromwich Albiona bilo je velikih problema za Chelsea, novi crveni karton u novoj sezoni, ovaj put je isključen kapiten John Terry, tako da je Chelsea u tri utakmice nove sezone primio čak 7 golova a protiv sebe su imali i dva isključenja i dva penala, može se reći da Chelsea prolazi kroz težak početak sezone. Nakon podjele bodova protiv Swanseaja i poraza od Manchester City u Chelseaju se nadaju da će pobjeda u proÅ¡lom kolu ipak pokrenuti sezonu u dobrom smjeru. Sa druge strane je Crstal Palace ekipa koja prolazi kroz odličan početak sezone, 6 bodova od mogućih 9 je rezultat koji zadovoljava sve na Selhurst Parku. Ekipa Alana Pardewa je pobjedila Norwich u gostima, kod kuće su pobjedili Aston Vilu i izgubili od gradskog rivala Arsenala, dok su sredinom sedmice u okviru Capital One Cupa tek nakon produžetaka pobjedili Shrewsbury sa 4-1.  U meÄ‘usobnim susretima mnogo viÅ¡e uspjeha ima Chelsea, na posljednih 15 utakmica u Premier Ligi Crystal Palace protiv Chelseaja ima samo jednu pobjedu, a na Stamford Bridgeu nisu slavili nikada u istoriji Premier Lige, posljednji put Crystal Palace je osvojio bod na Stamford Bridgea u sezoni 1994/1995. ProÅ¡le sezone Chelsea je opravdao tradiciju, na Selhurst Parku su slavili sa 1-2 dok je na Stamford Bridgeu bilo 1-0 za domaćina. Chelsea mora nastaviti osvajati bodove kako ne bi dozvolio rivalima za titulu da naprave kapitalnu prednost u borbi za titulu, dok Crystal Palace uz odličan početak sezone dolazi na Stamford Bridge da bez pritiska sruÅ¡i loÅ¡u tradiciju.

>MEĐUSOBNE UTAKMICE<

TnfJNLK.png

omADBzS.png

>FORMA<

xZh19ty.png

>POSLJEDNJA MEĐUSOBNA UTAKMICA NA STAMFORD BRIDGEU<

BkG9cQH.png

>TIMSKA STATISTIKA<

PBXnK7k.png

b777Lk2.png

>CHELSEA<

7xRxV74.png

NGSloK7.png

>CRYSTAL PALACE<

s2m9tmc.png

K3wTH1y.png

>OÄŒEKIVANI POÄŒETNI SASTAVI<

GhmSn5W.png

>POVREDE/SUSPENZIJE/IZOSTANCI<

bJW88Y5.png

>SUDIJA<

cXidTxf.png

Zanimljivo je da je Pawson bio sudija i prošle sezone na utakmici Crystal Palace - Chelsea i kada je Chelsea pobjedio sa 1-2.

PREVIEW: King Chelsea

• Odgovori 65
  • Pregledi 4,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pa reludine kapitenska traka ce biti oko ruke Baneta Ivanovica iz cega proizilazi da ce Baba  u najboljem slucaju biti na klupi.

Jadni mi s Banetom u igri  #-o

Idemo po pobjedu, Ivanovic ce igrati sigurno nema Terya i on ce biti kapiten i kapitenski ce valjda odraditi posao. Nadam se da ce i Oscar biti spreman.

Aaaaaaaa pa ne mogu da vjerujem da necu moci utakmicu gledati...puuuuu jebem ti i poso i sve i pare kad mi se posere u ćejf.Jos sad pogotovo kako nam je Pedro dosao haj reko opet ce nesto dobro uraditi i mogli bi dobro igrati...kad ono ovo...puuuuu jesam kurate srece...jos ako mi ovaj poslodavac kaze da mu nesto ne odgovara ima da ga pljunem.

Samo se nadam da će se Matić,Ivanović i Fabregas vratiti na staro,ukoliko ne očekuje nas utakmica puna golova na obje strane.
  • Autor

Pozitivan rezultat važan jer je bitno da nakon preživljenog horora protiv WBA potvrdimo ta 3 boda, na Stamford Bridgeu moramo osvajati bodove, tamo moramo ići na pobjedu protiv bilio koga, već smo kiksali kod kuće ove sezone tako da bi 2 kiksa na domaćem terenu u 4 kola bilo previše. Crystal Palace nije sekunde naivan protivnik, jaka ekipa sa nekoliko odličnih pojedinaca, ekipa koja uglavnom svoju igru bazira na igri po krilima što nama nikako ne odgovara jer nam bekovi i nisu u nekoj formi posebno Ivanović, pored toga oni su ekipa koja odlično igra kontre baš zbog dobrih krilnih igrača što opet nama na onako konfuznu i nesigurnu odbranu nikako ne ide u prilog. Nije sigurno da li će Bolasie igrati, za nas bi bilo mnogo bolje da ne igra jer je igrač koji bi bio ogroman problem za našu odbranu, Puncheon i Zaha po krilima uz Cabaya iz drugog plana može biti opasna kombinacija. Uglavnom nadam se da ćemo konačno odigrati utakmicu bez cirkusa, penala i crvenih kartona, mislim da nam je toga dosta, da i mi malo odmorimo, sigurna i pametna igra nikome ne bi škodila. Treba nam zadnja linija sa više sigurnosti i pametne igre, primili smo 7 golova za 3 utakmice što je očajno, to je samo pokazatelj da golovi/gol Palacea neće biti nikakvo iznenađenje ako defanziva nastavi da "luta u mraku". Buđenje Fabregasa i Hazarda je nešto što bi nam odlično došlo, nekako su sporo ušli u sezonu a njih dvojica su igrači koji kada igraju dobro pobjeda je mnogo bliža, Pedro je od početka postavio visok standard i zato vjerovatno mnogi očekuju da on i ovaj put donese bodove, ali ne treba ga odmah stavljati pod pritisak, oni ima kvalitet i vjerujem da bi uz dobru partiju nekih igrača koji su duže tu on lakše uklopio. Eto nadam se da možemo do pozitivnog rezultata bez šok utakmice..

Sastav: Courtois, Azpilicueta, Zouma, Cahill, Baba, Matić, Fabregas, Hazard, Pedro, Oscar, Costa.

To je moja želja što se sastava tiče, ali svjestan sam da su šanse da Bane bude na klupi ravne nuli ali eto, takođe nadam se da će Oscar biti spreman jer je ovo period sezone kada on igra najbolje.

Mislim da ce ivanovic igrati, iako forma mu je poprilicno losa barem sto se tice igranja na poziciji beka, mozda na stoperskoj bi bolje izgledao u kombinaciji sa zoumom. Volio bih vidjeti sastav u kombinaciji curtoisa, azpilicueta, cahill, zouma, baba, matic, fabregas, oscar, pedro, hazard, costa. Poslije bih volio vidjeti ulazak remya, ramiresa i williana sa klupe
  • Autor

Aaaaaaaa pa ne mogu da vjerujem da necu moci utakmicu gledati...puuuuu jebem ti i poso i sve i pare kad mi se posere u ćejf.Jos sad pogotovo kako nam je Pedro dosao haj reko opet ce nesto dobro uraditi i mogli bi dobro igrati...kad ono ovo...puuuuu jesam kurate srece...jos ako mi ovaj poslodavac kaze da mu nesto ne odgovara ima da ga pljunem.

I meni gledanje utakmice "visi u zraku" :D

Idem na privatne časove njemačkog i danas trebao imati čas i zove me kaže da dođem sutra, ako mi javi da dođem posle podne donji sam.

Ali najbitnije da se nekako dođe do 3 boda, uvijek postoji Sport Klub i snimak :D

Ovo moramo pobijedit, nema tu kalkuliranja. Uzet 3 boda. Iduća tekma nakon ove u Premu je gostovanje kod Evertona, pa onda nakon toga Assenal na Stamfordu. Zbog potencijalno loÅ¡ih rezultata iz te dvije tekme ova nam je must win. 
Tj. svaka utakmica nam je must win. 

Ne očekujem velike promjene u sastavu, samo da se obrana dozove malo pa da počnu igrat kako treba. Vrijeme je. 

Nikakva taktika i nacin igre nece pomoci ukoliko nasa odbrana nastavi praviti individualne greske.Ukoliko odbrana digne nivo kao sto je za ocekivati,pobjede ce doci.Napad nam nije toliki problem kao sto mozda izgleda u nekim situacijama,pravimo mi dosta prilika za postizanje golova.Samo odbrana na nivou i pobjeda nece izostati.

Ista postava kao prosla utakmica, samo mozda oscar bude igrao umesto williana i to je to

O igri cemo u hodu... Pedro je donio nesto novo ekipi, nesto mnogo bolje. On i hazz su dobar tandem, samo da nam je pozicija iza napadaca bolja. Willi i oscar su tanki. Ova dvojica koliko budu vukla toliko ce nam bit dobro, zasad. Idu ovdje tri boda i opet mislim da ce pedro dosta ucestvovati u tome

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Nadam se da ce Pedro bit odlican i danas.
A sto se tice tandema Pedro- Hazz, o tome je još rano pričati. Al ima dobrih naznaka da ce se njih dva slagati odlično.

Nadam se Oscaru, jer protiv Swanseaja je pokazao da je ovo onaj Oscar koji može doprinijeti našoj igri.

C'mon you Blues!

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Mislim ako kiksamo i ovu tekmu da će pasti neko pojačanje u ova 3 dana roka... Ali očekujem ipak pobjedu i nešto bolju igru, pogotovo od Fabregasa

Ja se nadam da će već jednom Wiliana ostavit na klupi, a i Ivanoviću bi također malo klupe dobro došlo...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.