Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04: Chelsea 1 - 2 C. Palace (29.08. sub) [0]

Matchday 04 : Chelsea vs. Crystal Palace (29.08. sub) [16:00h] 9 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda, nakon pobjede u proÅ¡lom kolu lagano dižemo formu
      77%
      7
    • Novi kiks na domaÄ?em terenu
      22%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Kinže kakva je situacija sa utakmicom?Ja sam pomjerio posao za sutra iako je nedjelja,tako da danas gledam ako Bog da.Samo da me ne razocaraju mamu im :D

• Odgovori 65
  • Pregledi 4,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Samo je bitno da malo se tim trgne. Da se uzmu 3 boda i da ostavimo mrežu sačuvanu. nadam se da ce bane na klupu napokon jer očajno igra. vrijeme je i da se hazard malo više potrudi i razigra. danas očekujem gol od njega i dobru cijelu utakmicu.

• Autor

Kinže kakva je situacija sa utakmicom?Ja sam pomjerio posao za sutra iako je nedjelja,tako da danas gledam ako Bog da.Samo da me ne razocaraju mamu im :D

Imao samo jutros čas tako da sam to sreća završio prije podne :D

Sad Premiership i nadati se da naši neće razočarati i da se neću pokajati što nisam čas stavio za posle podne. :D

Sat i petnaest minuta hehehehehehehehehehehehe.

Kad će sastavi timova?

Moram otić nešto uzeti da ručam do tekme. Kontam šta mi se više isplati. Uzeti repromaterijal za 5 KM i sam sebi napraviti pizzu ili kupiti gotovu pizzu u pizzeriji za 9 KM. Jeste da ću potrošiti 4 KM više ali ću uštedjeti vrijeme i trud. S druge pak strane ako ostavim 4 KM u džepu to su dva pića u gradu u kafiću. Sada moram dobro skontati jer tekma će početi za sat i petnaest minuta, a ja do tad moram biti sit.

Sastav za utakmicu:

Team v Palace: Courtois; Ivanovic (c), Cahill, Zouma, Azpilicueta; Matic, Fabregas; Pedro, Willian, Hazard; Diego Costa.

Meni se ništa ovo ne sviđa.

Mourinho je najneinovativniji trener na svijetu.

Zato je stavio ili. Ili jednog ili drugog. Diablo jebe te logika. :D

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

• Autor

Igra nam je potpuno prazna, samo neko dodavanje koje nema ni svrhu ni cilj, CP igra odlično odbranu ali to im i nije teško kada mi igramo sporo i u širinu.

Ovo kretanje naših igrača me podsjeća na stoni fudbal, znači igrači su zakucani na jedno mjesto, dodaju loptu prvom do sebe u širinu čisto da dan prođe.

Čekamo Cahilla da završi napad tako što će šutati na tribine, stvarno vrhunac sterline igre.

Murinjo sistmemacki unistava Celzi,jebo ti titule ovo je mrtvacki fudbal...Ovo vise ne moze da se gleda!

zasto gledas?

Ovo je oprostaj od titule. Previse igraca u ocajnoj formi. Hazard, Fabregas, Costa, Willian, Ivanovic, Cahill.

Mourinho prolupao.. uveo Kennedya, uveo Loftusa, a izbacio Matica. Nije Mou vise dobar sa glavom izgleda...

Koja usporenost, koja bezidejna igra... ovo je horor.

Barem 20 minuta za RLC-a. Da se smaraci dovedu u red.

Grena, naprotiv, Azpilicueta i Matic su prema naprijed tanki i naravno da treba ubaciti sto ofanzivnije imas u ekipi. Nema se sta cekati i kalkulisati, bod je kao i poraz.

samo šut van 16 vježbati i prvaci smo ladno, prestat pokušavati ući u gol, više nabacivati, popraviti obranu, Matića na klupu osim jer je nesposoban išta napraviti naprijed, a golove dobivamo ionako, Hazard i Willian svaki šut van 16 prebacuju gol, sramota

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.