Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2015/16 = Round of 16

Istaknuti odgovori

• 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 122
  • Pregledi 9,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Koliko bi nam značio poraz od Porta, jer bi mogli dvije muhe jednim udarcem:

- Otkaz Mourinha

- Odlazak u Europa ligu i realna šansa da se osvajanjem iste iduće godine uđe u Ligu prvaka

-----------------------------------------------------

Samo će advokati Mourinha, mrzitelji Chelseaja i slijepci u toj utakmici navijati za Plavce. Svi istinsku ljubitelji kluba sa Stamford Bridgea koji gledaju na duže staze, koji razmišljaju o idućuoj sezoni i koji klubu žele dobro navijat će za Porto.

Ja ne želim gledati Evropsku Ligu, realno ima i tamo nekoliko dosta jakih ekipa s kojima teÅ¡ko da možemo igrati u ovakvom stanju. Prije svega tu mislim na Dortmund i Napoli, pa onda Kloppov Liverpool. 

Bolje ostati u CL ako je moguće pa jebiga pasti hrabro, podrazumijeva se bez Mourinha, jer sa njim se nikad hrabro nije padalo.

Ja ne želim gledati Evropsku Ligu, realno ima i tamo nekoliko dosta jakih ekipa s kojima teÅ¡ko da možemo igrati u ovakvom stanju. Prije svega tu mislim na Dortmund i Napoli, pa onda Kloppov Liverpool. 
Bolje ostati u CL ako je moguće pa jebiga pasti hrabro, podrazumijeva se bez Mourinha, jer sa njim se nikad hrabro nije padalo.

Ne želim ni ja gledati Europa ligu, ali dapače iduće sezone želim gledati Chelsa u Ligi prvaka! I zato Europa liga nužno zlo da bar ostavimo realne šanse da osvojimo istu i vratimo se u elitu iduće godine. Ti bi izgleda rađe gledao Chelsea u Ligi prvaka ove sezone nešto malo duže (recimo osmina ili četvrtina finala jer to nam je vrh) i onda iduće sezone puša??? Ne shvatam te Wisey. Ako mi iduće sezone ne budemo igrali Ligu prvaka bez obzira na sav silni novac nećemo biti toliko poželjna destinacija kako za vrhunske trenere, tako i za vrhunske igrače.

Ne želim ni ja gledati Europa ligu, ali dapače iduće sezone želim gledati Chelsa u Ligi prvaka! I zato Europa liga nužno zlo da bar ostavimo realne šanse da osvojimo istu i vratimo se u elitu iduće godine. Ti bi izgleda rađe gledao Chelsea u Ligi prvaka ove sezone nešto malo duže (recimo osmina ili četvrtina finala jer to nam je vrh) i onda iduće sezone puša??? Ne shvatam te Wisey. Ako mi iduće sezone ne budemo igrali Ligu prvaka bez obzira na sav silni novac nećemo biti toliko poželjna destinacija kako za vrhunske trenere, tako i za vrhunske igrače.

Ma ko ti garantuje čovječe da ćemo osvojiti Evropsku Ligu? Ja lično ne vjerujem u to, ima nekoliko timova koji su miljama ispred nas trenutno, sigurno ne igrački ali ekipno i prikazanom igrom itekako jesu. 

Tako da bolje gledati još koju rundu u Ligi Šampiona ako već mora tako biti pa časno ispasti (s novim trenerom!) i dogodine graditi nešto novo. Nažalost, ali mi smo već ukopani, šanse da igramo Ligu Šampiona naredne sezone kreću se između 10 i 15%. To treba prihvatiti i odvagati kako i šta u budućnosti.

Ma ko ti garantuje čovječe da ćemo osvojiti Evropsku Ligu? Ja lično ne vjerujem u to, ima nekoliko timova koji su miljama ispred nas trenutno, sigurno ne igrački ali ekipno i prikazanom igrom itekako jesu. 

Tako da bolje gledati još koju rundu u Ligi Šampiona ako već mora tako biti pa časno ispasti (s novim trenerom!) i dogodine graditi nešto novo. Nažalost, ali mi smo već ukopani, šanse da igramo Ligu Šampiona naredne sezone kreću se između 10 i 15%. To treba prihvatiti i odvagati kako i šta u budućnosti.

Ako smo mogli osvojiti s FSW-om i Torresom (a Bogme ni tad nismo briljirali da se razumijemo) možemo i sada. Naravno  uz otkaz Mourinu. Ako ti ne vidiÅ¡ da su nam veće Å¡anse da igramo Ligu prvaka iduće sezone tako da sada ispadnemo u Europa ligu, nego na neki drugi način onda je to tvoj problem. Garancije ni u jednom slučaju nemaÅ¡. Ja samo govorim gdje su Å¡anse veće.

Jeben psg. Mislim da bi nas oduvali kuci lagano, a mi ovamo sta bi napravili ko zna Ovo ostalo isti kurac sve, sem juveta koji su poceli dosta bolje igrat ali mislim da bi im vratili za ispadanje. Bio bi fajterski mec, sto se mene tice samo nemoj psg

Daj nam Gent da se igramo hahah.

Samo ne PSG, ne bi valjao ni Juve, ali do tada se moze svasta promjeniti.

E da vidimo ko ce nam zapasti tj napasti. Svi nas prizeljkuju malo ko se boji.
Iiiii dobitnik nikad slabijeg Chelseaaaa jeeeeee PSGGGGG

jebla te ruka Zaneti.

A ono, PSG nas je dobio na guzove proÅ¡le godine, nije najgori ždrijeb ako se mene pita, Juventus je puno neugodniji. 

City laganini dere Ukrajince, Arsenal opet prima naveliko nažalost, Real će rijeÅ¡iti Romu, Benfica i Zenit 50-50. Wolfsburg najbolje proÅ¡ao, Atletico isto lagani posao. 

Možemo kao naj fair-play ekipa u Europi, tako je West Ham otišao hahahhah

Fair play ekipa hahahhahaha pa mi to ne mozemo dobiti nikako, pocev od konferencija za stampu, pa sve do naseg rasnog napadaca i njegovog temperamenta. Hahaha
Zanetti nabijem te na kurac i tebe i izvlačenje i LP i ovu sezonu..

Znao sam da cemo dobiti PSG mamu im jebem,ima da mi ogade LP pa 3 jebene godine za redom.

Jbt ljudi izvlače nekoliko parova na nivou EL i nama mora PSG.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.