Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2015/16 = Round of 16

Istaknuti odgovori

• Odgovori 122
  • Pregledi 9,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Daj Real mamu im jebem.Volio bih da sa njima odmjerimo snage,usput i neka nova ekipa za protivnika,a bolje u grupi da nabasamo na njih nego nekad kasnije.Iskreno volio bih Real da dobijemo.

U grupi s nama će biti jedan od ova 4 kluba: Real Madrid, Atletico Madrid, FC Porto.

Koji je četvrti?

Izbjeći i Real i Atletico, daj da malo ustabilimo ekipu a onda sa jakim ekipama...

Pustite Real, daj nam što lakšu grupu, nemamo mi osnova da bilo kome prijetimo..

Isto kao kad smo bili aktuelni prvaci pa navalili daj nam što jaču grupu i na kraju ispali ko levati.

Chelsea, Real, Partizan i neko jak iz treceg sesira npr. Sevilja ili Volfsbrg. To bi bila odlicna grupa da malo gledam jake klubove u BG-u.

Å to lakÅ¡i protivnik da se Å¡to manje brukamo.  Vi Å¡to želite gigante iz Primere tipa Real M. ili Atletico M. niste ni realni ni normalni. Mučimo se protiv WBA i Swanseaja, City nas kanta s 3-0, a vi bi Reala i Atletica. Dajte malo smirite hormone ljudi dragi.

Evo kakvu grupu ja prizeljkujem:

Chelsea,Real,Roma, Wolfsburg.  ^:)^ 

Moze i ova:

Chelsea,Porto,Sevilla,Gladbah

HEHE salim se naravno.Sami pogled na ovo sto sam napisao izaziva jezu :D

Ne znam u kakvoj formi da smo uvijek postoji sansa da se protiv ovakvih ekipa kiksa i ispadne.Tako da daj sto lakse,da stedimo snagu i igrace jer ce nam biti sve to potrebno.

peLYmPV.jpg

Mada ovo jos nije kompletirano zbog vecerasnjih utakmica.Ocekujem United,Leverkuzen,Astanu,Sporting i Bate(jebes partizan KALE crkni ) da se pridruze  :D

Meni je dobra ova nova fora s drugačijim šeširima. Bit će skupine dosta zanimljvije. Vako si morao čekati proljeće za poslastice, a ovdje gledati buraniju.

U četvrtak je izvlačenje grupa.

U grupi s nama će biti jedan od ova 4 kluba: Real Madrid, Atletico Madrid, FC Porto.

Ja ovde vidim samo tri kluba.

Primjetio sam da ce cetvrti par naknadno biti objavljen.

Uređeno , autor izmjene: Zemo

los-cuatro-bombos-del-sorteo-champions-1

Voleo bih iz drugog šešira Bayer, time bismo izbegli Wolfsburg i Moenchengladbach iz poslednjeg. Iz trećeg Lyon, da forumaši uživaju malo u majstorijama Lacazettea. Iz poslednjeg bilo koji levat, može Gent ili Malmo eventualno, kraći put igračima.

Chelsea, Bayer, Olympiacos, Gent.

To bi bilo savršeno ali mislim da nema šanse da ne naletino ni na jednu minu iz tri šešira tako da očekujem nešto jače protivnike.

šta lakša grupa nam treba da je bez većih problema prođemo jer trenutno igramo loše i iz bilo koje žešče grupe bi vjerojatno otpali, tako da ovo samo treba nekako proć a do knock-out-a ćemo valjda proigrat...

ja bi ovako volia: Bayer, Olympiacos, Dinamo Zagreb

Chelsea, Porto, Dinamo Kijev, Dinamo Zagreb 

Grupa lagana za proći, mogao bi ići u Zagreb gledati utakmicu, ne može bolje :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.