Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01: Chelsea 2 - 2 Swansea (08.08. sub) [1]

Matchday 1: Chelsea vs. Swansea City (08.08. sub) [18:30h] 14 člana su glasala

1. 1.

• Pobjeda
      53%
      7
    • Podjela bodova
      15%
      2
    • Poraz
      30%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 70
  • Pregledi 4,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Joj i ja sam pozelio pravi fudbal..sutra citav dan samo prem gledat.Kud ce te dalje kad cu Mancester gledat sa zadovoljstvom. :D

Pa dobra je tekma kun, ne seri :S Bolje nego da mi pocinje sa crystal palace - watford ili nesto tako :D

Ali sutra laganini, united, pa Norwich, pa Chelsea gledati :D Milina :)

S kim igra Norwich.

HAHAHAHHA, ja vise to govorim po kvaliteti timova, i moj norwich je u tom rangu, ali bit ce strasni za par sezona :D Mislio sam vise da nisu mogli boljom tekmom poceti, a da nije neki derby timova...

Ja jedno ti drugo, ko mu je protivnik.

Ja lagano na poslu od 2 do 10. Al ima telka pa ću pratiti osim ako se jedna iritantna baba ne ubaci sa indijskim serijama. Ubacit ću joj otrov u čaj.

Ovdje se nadam pobjedi, pa nek je i minimalna,

Pomalo smiješno zvuči da sam otvorio .psd fajl pomoću kojeg pravim grafiku za sastave, i da apsolutno niti jednog igrača u početnom sastavu nisam izmjenio u odnosu na kraj prošle sezone. Mislim da smo jedina ekipa na svijetu koja ima isti početni sastav kao prošle sezone.

11846710_956937354373872_494676897447497

Iste greske stalno. Vodimo i zatvaramo se i sjebemo se kao debili.

Uvek ista prica, vec duzi vremenski period.

Jebem mu zivot zgromi ih ne povlaci se.

Ovo ista postava prosle sezone, moraju se nova pojacanja dovoviditi. Odbrana nam je bas losa, mora novi stoper, levi bek, cak i  Ivanovic los

Prezadovoljan sam. Nisam ovako uživao u utakmici Chelseaja otkad smo pobijedili Evertona sa 6:3 prošle sezone. Posto ne očekujem da ćemo ove sezone bit prvaci bod me nimalo ne žulja. Vazno je da nije bila uspavanka i da Ramires i Mikel nisu ulazili u igru. :-)

Faza obrane nam je ujebala pobjedu. Shelvey je odrzao lekciju danas svim nasim igracima, ej, jebeni Shelvey. Obrana pliva, pliva previse, toliko lopti im je proslo iza leđa za Gomisa da je to prosto nevjerojatno. Najgora partija Baneta otkad je u klubu, Montero je od njega danas napravio lutku za silovanje, u startu ga svaki put ostavi za 3 koraka. 

Na kraju Kurta dobije crveni ni kriv ni duzan, jer jebeni Willian spava 10 koraka iza crte obrane i sjebe ofsajd zamku. Jedinu ofsajd zamku koju su stoperi dobro odradili, je on ujebao, sve ostale su zajebali oni sami, svaki put im Shelvey proturi loptu iza leđa. 

Velik problem su tu napravili i Matic i Fabregas, prvenstveno Fabregas koji mu nije dovoljno pomagao, zatvarao sredinu te je ostavljao na presirokom prostoru Matica koji se nije mogao sam nositi protiv veznjaka Swanseaja. 

Willian i Hazard su također trebali trcati vise nazad i pripomagati u zatvaranju bokova, pogotovo na desnoj strani gdje je vec nakon 10 minuta postalo jasno da ce Montero izludjeti Ivanovica. 

Koliko god neki galamili na Ramiresa, danas bi on, na Fabregasovoj poziciji strasno dobro dosao, ne bi isao naprijed nit bi Shelvey imao ovoliko prilike uposljavati suigrace. Protiv Citya, ili on ili Zouma u crti s Maticem, Fabregasa staviti ispred. Sreća pa se Gomis i co. par puta zajebaju pred golom pa nismo primili 5 komada, neka jaca ekipa ce nas posteno kazniti i osramotiti ako se ovakve greske ponove.

Jedina dobra stvar iz ove utakmice je da Costa nije zanovio povredu. Ovaj jedan bod bolje da nismo osvojili, mozda bi poraz natjerao Mourinha i ostatak strucnog stozera na zustrije razmisljanje, ne mozes spavati cijeli prijelazni rok dok se ostali pojacavaju i misliti da ce se kockice same od sebe posloziti. Poslozile su se lani, međutim za ovu godinu, to nije dovoljno. Muka će biti svaku narednu utakmicu. Strah me misliti sta ce protiv Citya bit.

Izasao sam ispod satora i osao u kafic da gledam utakmicu, kad sam dosao bio 20 minut utakmice. Pa kako smo losi prosto ne mogu da povjerujem da su preslikali igru iz prosle sezone. Odgovorno tvrdim a to sam tvrdio i zadnjih 8 kola prosle sezone da ova ekipa ne moze odbraniti tiulu. Pa igru su nam procitale polu ekipe u Engleskoj. Kako smo danas igrali mislim da bi i Portsmouth odnio bod. Pod hitno se mora dovesti lijevi bek a na desnoj strani nek se mijenjaju ova dva. Necu nikoga pohvaliti osim Begovica, ne sto je bosanac uradio bih i da igra za drugu drzavu nego sto je stvarno branio dobro.

Strah me misliti sta ce protiv Citya bit.

Nema čega da se plašiš, već znamo to. Parkiraće se loš autobus sa sve Ramiresom na krilu i nadati se da će Begović sve moći da skine, u najboljem slučaju da nakon dva kola zaostajemo 4 boda za vodećom ekipom.

• Autor

Ovo smo sjebali, u sljedećem kolu idemo na Etihad, znači imamo očajan start sezone, jer kada sve uzmem u obzir City je puno bliži pobjedi nego mi bodu.

Mogao bi sada napisati još jedan kilometarski post ali ne da mi se, odbrana mrtva nula, dopuštamo da nas loptama u prostor jebe ekipa koja u napadu ima Gomisa, pa šta će nam tek raditi Aguero i Sterling sa Silvom iza.

Od samog početka cirkus i muka.

Nek se zabiju u pičku maternu, odo u grad, nemam više živaca za ovo.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.