Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01: Chelsea 2 - 2 Swansea (08.08. sub) [1]

Matchday 1: Chelsea vs. Swansea City (08.08. sub) [18:30h] 14 člana su glasala

1. 1.

• Pobjeda
      53%
      7
    • Podjela bodova
      15%
      2
    • Poraz
      30%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

kCVerbt.png

Odbrojavanje je završeno, počinje nova sezona Premier Lige, počinje borba od 38. kola, Chelsea će ovaj put imati ulogu branioca titule, dok će Arsenal, Manchester United, Manchester City i Liverpool dati sve od sebe da titula dođe u njihove ruke, nove ekipe u Premier Ligi su Norwich City, Bournemouth i Watford. Kao i uvijek, potrošene su velike količine novca na pojačanja u želji da se obezbijedi što bolji plasman, od favorita najviše aktivnosti na tržištu imali su Manchester United i Liverpool. Prvak Chelsea svoj put u pokušaju da odbrani titulu počinje pred svojim navijačima na Stamford Bridgeu protiv Swansea Citya. Chelsea nije promjenio ništa značajno u sastavu, otišli su Filipe Luis, Didier Drogba i Petr Cech a kao njihove zamjene stigli su Radamel Falcao i Asmir Begović, nositelji igre su ostali isti na čelu sa Edenom Hazardom. Swansea je prvenstveno pojačao napad, u klub su stigli Eder iz Brage i Andre Ayew kao slobodan igrač iz Marseillea, sredina terena i odbrana je uglavnom ostala sa istim imenima kao i prošle sezone. Chelsea je kroz istoriju dominirao u međusobnim utakmicama protiv Swanseaja, na posljendnjih 10 utakmica u svim takmičenjima Swansea je pobjedio protiv Chelsea i to u Liga Kupu 2013. godine na Stamford Bridgeu, dok u okviru Premier Lige Chelsea nikada nije izgubio od Swanseaja. Prošle sezone Chelsea je uživao u utakmicama protiv Swanseaja, na Stamford Bridgeu je bilo 4-2 za Chelsea a na Libertyu Chelsea je ponizio domaćina sa 0-5. Početak sezone je svakako period kada gotovo ništa nije sigruno jer ekipe tek traže vrhunsku formu, Swansea je prošle sezone pokazao da je prvo kolo idealno vrijeme za gostovanje favoritima, jer su na Old Traffordu pobjedili sa 0-1. Chelsea će pokušati nastaviti tradiciju protiv Swanseaja i upisati prva 3 boda u sezoni dok će gosti iz Walesa tražiti novu veliku pobjedu prvog dana sezone.

>MEĐUSOBNE UTAKMICE<

X4yiKgj.png

VGey64f.png

>POSLJEDNJA MEĐUSOBNA UTAKMICA NA STAMFORD BRIDGE<

oLGkHZe.png

>SUDIJA<

CvMWz2h.png

U posljednjih 5 utakmica kada je Oliver bio sudija Chelsea ima 4 pobjede i 1 neriješen rezultat. Zanimljivo je da je Oliver i prošle sezone bio sudija Chelseaju u prvom kolu.

PREVIEW: King Chelsea

• Odgovori 70
  • Pregledi 4,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ovo preskačem vjerovatno, biću negdje u po Beograda cugati one kokteliće sa kišobranima na slamku i gledati lijepe žene. Ako Bog da.

Pozdravljam raju unaprijed i nadam se da otvaramo prvenstvo sa 3 bobe prije patnje u narednom kolu na Etihadu.

Vjerovatno cu i ja preskociti utakmicu zbog muzike, dolazi nam kralj. Sto se utakmice tice, ocekujem da pobjedom otvorimo novu sezonu i ako ce biti teska utakmica.

Sto se tekme tice necu je propustit nema sanse, ne do bog smrti, vela havlr

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Bem ti sunce ja na poslu u subotu. 
Al nema veze. Daljinski u ruke i polako. Ako netko pokuÅ¡a prebacit ide mu monitor u čelo. 

• Autor

Vjerovatno cu i ja preskociti utakmicu zbog muzike, dolazi nam kralj. Sto se utakmice tice, ocekujem da pobjedom otvorimo novu sezonu i ako ce biti teska utakmica.

Kakva muzika počinje između 18:30h i 20:30h moj Zemo, pravi provod počinje tek od 23h. :D

btw. Swansea je prošle godine pobjedio na Old Traffordu u prvom kolu, sada gostuju kod nas, slučajnost, ne bi rekao. :D

Kakva muzika počinje između 18:30h i 20:30h moj Zemo, pravi provod počinje tek od 23h. :D

btw. Swansea je prošle godine pobjedio na Old Traffordu u prvom kolu, sada gostuju kod nas, slučajnost, ne bi rekao. :D

Å erif pjeva od 18:30 do 20:15

Ocekujem laganu pobjedu,jer napokon pocinje natjecateljska sezona.3-0 Costa x2 Falcao x1(ako bog da)

• Autor

Prošle sezone su nam bili protivnik koji nam je najviše odgovara, dali smo im 9 komada u dvije utakmice..

Kakva će ovaj put biti situacija to je pitanje, Swansea kao ekipa zna igrati i defanzivu i dobro napasti protiv favorita, nisu "jednosmjerni" u takvim utakmicama kao neke druge ekipe.

Mi nismo pokazali neku sigurnost i uigranost ni na jednoj utakmici u pripremi za ovu utakmicu, sve je to bilo tanko i prosječno, neki će reći da je to bio slučaj zbog toga što igrači nisu igrali na 100% svojih mogućnosti, ali eto vidjećemo šta i koliko možemo na prvom meču koji se igra za bobe.

Sastav: Courtois, Azpi, Cahill, Terry, Ivanović, Matić, Fabregas, Hazard, Willian, Oscar, ???.

Ovo preskačem vjerovatno, biću negdje u po Beograda cugati one kokteliće sa kišobranima na slamku i gledati lijepe žene. Ako Bog da.

Ovo crveno i zeleno nikako ne ide jedno s drugim. Mislit da će ti Bog dati da piješ alkohol i gledaš razgolićene žene? To isto ko da kažeš: Odoh se sutra večer kurvati, žena će ranije leći spavati. Ako Bog da.

Eh sad ozbilja, što se tekme tiče rekao sam gore čovjek nije pametan. A zaista nije. Ne znam šta očekivati što je najgore. Ali mislim da će biti patnja.

Privatna zabava covjek pravi djedu slavlje pjevaju Serif i Milance. Logicno je da ce poceti prije nije to diskoteka.

Ovo crveno i zeleno nikako ne ide jedno s drugim. Mislit da će ti Bog dati da piješ alkohol i gledaš razgolićene žene? To isto ko da kažeš: Odoh se sutra večer kurvati, žena će ranije leći spavati. Ako Bog da.

Eh sad ozbilja, što se tekme tiče rekao sam gore čovjek nije pametan. A zaista nije. Ne znam šta očekivati što je najgore. Ali mislim da će biti patnja.

Mogu kokteli biti i bezalkoholna pića.Sto se tice žena sigurno je mislio na one nindže kojima se samo oči vide :D

Iscekujemo prvi od mnogobrojnih golova svemocnog Ex Tigrea....

Nemoj da budeš tolko negativan, mnogo moćno ime ima za vikanje. :D

Ukoliko ne bude Terminatora očekujem da Hazard sam nešto učini i naravno očekujem bar 1 promašen zicer Falcaa propraćen psovkama naših dragih forumaša.
Dobro možda ja i ti očekujemo da fula zicere,ali ako pogledamo anketu da li je Falcao pravo pojačanje ili promašaj vidimo da ima ljudi koji očekuju da će vratiti u staru formu. :D

Dobro možda ja i ti očekujemo da fula zicere,ali ako pogledamo anketu da li je Falcao pravo pojačanje ili promašaj vidimo da ima ljudi koji očekuju da će vratiti u staru formu. :D

Pa jebiga, ljudi su se nadali od Trollesa da ce proraditi, cak i do pred odlazak iz kluba. Ja jesam i njega podrzao prvu godinu i po, ali ovo ostalo jebo mu hljeb majku, odmah mi bijes navire kada se sjetim.

Mislim da Falcao nece biti takav, samo eto, nece bas ni iznenaditi k'o Costa :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.