Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 28: West Ham 0 - 1 Chelsea (04.03. sri) [3]

Matchday 28: West Ham vs. Chelsea (04.03. sri) [20:45h] 11 član je glasao

1. 1.

• Pobjeda, igrači Ä?e osvajanje trofeja krunisati pobjedom u ligi
      36%
      4
    • Bod je vrh vrhova
      18%
      2
    • Poraz, West Ham Ä?e prekinuti loÅ¡u seriju rezultata, vrijeme je
      45%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Dok jos nisu objavili sastav, napisat cu ja svoje misljenje pa cu uskoro vidjeti jesam li upravu..

Courtois

Bane - Cahill - Terry - Filipe Luis

Fabregas - Ramires

Cuadrado -  Willian - Hazard

Diego Costa

• Odgovori 52
  • Pregledi 4,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kako smo strepili do kraja ooo. Vazno je da smo na kraju uspjeli osvojit velika tri boda. Ramires MOTM

Nismo se ovako ispromašivali ne pamtim. I ova nesebičnost mi ide na kurac. Prvo Costa uzima loptu ima gotovo čist put do gola, dodaje Hazardu lijevo. Onda ovo Hazardovo dodavanje za Williana, ono samo Bog dragi zna otkud mi tako glupa ideja kruh ti jebem... Dok on doda oni se poredali na gol liniju, umjesto da je fino završio akciju i doviđenja prijatno.

E ovo je fudbal! Neizvesnost na maksimumu.

Willian zaboravio da doruckuje, zato je onako sutirao. jbg

Ivanovic ispao par puta, Costa se sjebao 1 na 1 ostalo sve dobro. Hazarda su ubili po nogama.

3 boda su tu, ostalo je manje vazno

Kako teska utakmica.Kakva 3 boda,ko kuća.West Ham je itekako dobra ekipa ove sezone,baziraju igru na fizickoj snazi sa puno trke i dugih lopti sto je nama uvijek bilo tesko braniti.Nesto slicno Stouku a tu se na Britania stadionu nismo cesto bas naigrali lopte.Ne zaboravite da su ovdje izgubili i City i Liverpul.Na kraju 3 boda su tu i to je najvaznije.Treba cestitati i WHU jer su odigrali extra utakmicu.Murinju svaka cast sa ponovno dobrim odabirom golmana.

Iako je Hazard izgledao maestralno,radio je perverzije citavu utakmicu,moj glas za MOTM ide Kurtonji jer ko zna kako bi se utakmica zavrsila da smo primili samo jedan gol.

Kurtoa igrac utakmice. Ukocio sam se sav jebo te, licili smo na faking stoke i to protiv nas na stamfordu. Ne mogu da vjerujem da nismo uspjeli smirit stvari na vise od 30 sekundi igre. Konstantan pritisak, hvala kurcu da nismo kaznjeni!!!

Problem u igri je jasan - odsustvo Nemanje Matica. Svaka cast Zoumi, on je odlican defanzivac, i to je pokazao u oba meca. Nije to do njega, drugi Maticevi kvaliteti nam fale kao siroccetu hleba. Ne moraam da ih nabrajam, ocigledno je. 

No dobro, vazna pobeda je ostvarena, sad se mirno Mou i momci mogu fokusirati na revans sa PSGom...

kurta- ukratko MOTM, bez daljnje priče

bane-standardno odličan, jedino ono namještanje za šut mu malo zamjeram, jer imao je vilija lijevo sam ko rak..

cahill-nesiguran i dalje brate, em u skoku, em čim ga igrač zalama iliti važe tamo vamo, on ispada al doslovno svaki jebeni put, razbudi se gary jebo ga ti

terry-kapetan kapetanski, možda je mogao i bez kartona, al s obzirom da mu ne prijeti nikakva suspenzija, nema ni najmanje zamjerke

azpi-standardno dobro, teška konstanta je ovaj momak u onome što se od njega traži

zouma- čistio, skakao, pasevi točni, dobro je...naravski, patila je kreacija i ljepota, ali činjenica da je uparen sa ramizom sama po sebi zahtijeva razumjevanje za nastalu situaciju u ekipi

ramiz-mora se priznati danas bez glupih poteza, štoviše ubacivanje za azara je bilo sjajno, frkana i oštra lopta, umjerene jačine, i odgovarajuće visine (idealno), pored toga imao i onu odličnu šansu i akciju prije udarca, šteta što nije ušlo u gol od stative..sve u svemu, ovo je već bolje od dosadašnjih ovosezonskih partija

oscar i fabre vezali, neki put i previše, fabregas mogao jednom šutirati a on ipak izabrao dodavanje..oscar na ovoj poziciji logično upola manje koristan al jbg..

hazi lomi li ga lomi, a mesari se zalijeću, gol glavom, odlična igra, čak previše nesebično u nekim situacijama

costa-očaj živi, bira utakmice izgleda, nije kurca pretrčao drugo poluvrijeme, jadno do kurca, i nije mi jasno koju pizdu materinu ga nije mou zamjenio još prije sa loicom koji trči ko navijen svaki put..

uglavnom dobro je, 3 boda su tu, kao što sam i najavio na shoutboxu bila je očekivano teška tekma, i mogli smo komotno riješiti tekmu već u prvom poluvremenu da je costa utrpao onaj ZICER..., još koja kontra da se iskoristila bilo bi to kao šta sam očekivao, ali neka, bitno da je pobjeda i 3 bobe..

zouma nadam se da će biti fit već za sljedeću...

idemo dalje :D

• Autor

Uh visili smo do kraja, teška utakmica koja je lako mogla otići i u nekom drugom pravcu, oni su imali svoje šanse a mi svoje, odlično je što smo na kraju pobjedili. Utakmicu je obilježila loša realizacija i sa jedne i sa druge strane, mi smo mogli ovo i ranije završit ali neće gol pa ga jebi, imali smo dosta prilika ali su naši dosta loše reagovali u tim situacijama, ili biraju neku drugu ili treću opciju ili sporo reaguju. Bitno je da smo uzeli 3 velika boda, imamo neke od glavnih igrača koji su u lošoj formi imali smo suspenziju Coste pa Matića ali guramo nekako, i to je bitno.

Od igrača pohvalio bi Courtoisa i Hazarda, njih dvojica su pokidali, i na kraju bili faktor koji je prevagnuo na našu stranu.

Utakmica koja nam je odnijela dosta živaca, ja sam se ukočio od nervoze, što je najgore nikako se nismo oslobađali pritiska, na kraju sve se isplatilo.

:sal:

Luda i teška utakmica. Kao ona utakmica sa početka sezone protiv Evertona kada se pogledaju prilike. Neverovatno kakve su šanse danas propuštene na obe strane.

Mora se reći da su nas sudije najzad malo pomazile, deluje da je Azar dao gol iz ofsajda. Još jednom nam nije sviran penal zbog potencijalnog igranja rukom čini mi se Collinsa u kaznenom prostoru, no, nekoliko kasnije slična stvar se desila i u našem kaznenom prostoru sa Cahillom.

Azar i Kurtoa igrači utakmice. Cahill je odigrao bolje nego neke prethodne utakmice, on je ispravio jedinu Kurtoinu grešku, Zuma dobar. Odlično je što smo dobili obe utakmice bez Matića, idemo dalje.

Odlična utakmica za neutralnog gledatelja, za nas kidanje živaca. Thibaut fantastičan, imali smo mi puno prilika, Rami stativa, pa ono skidanje s crte Adriana pa na samom kraju i udarac Willana. Uglavnom, velika 3 boda, jako teška, svi znamo da je gostovanje West Hamu jedno od najtežih u ligi. IDEMO DALJE!!

onaj gol cist ko suza jbt

a zumara legendaaaaaaaaaaaa 

utakmica uzbudlkjiva za gledat oni koji nisu gledali reci ce oni chelsea uvik jedva pobjedi 1-0 

Mogu reci da je ovakva pobeda mnogo draza i lepsa od one rutinske nad Tottenhamom. 

Odlicna utakmica, kidanje zivaca do kraja, uzeti na takvoj utakmici 3 boda NEPROCENJIVO . 

Bravo momci.

E ovo je fudbal! Neizvesnost na maksimumu.

Nemoj mi takvog fudbala, msm ja već imam šećer, samo se bojim da ga neko od vas ne dobije od nervoze

[media]https://www.youtube.com/watch?v=789EnXvWTPY[/media]

Veoma važna pobjeda. West Ham nije zaslužio da izgubi odigrali su odlično ali ni mi u par navrata nismo zaslužili neke kikseve pa su bili.
Tri boda velika kao Planica !

Imali smo prilika da rezultat bude i veci ali smo ipak uspjeli pobijediti, Hazard odlican i ako je lahko mogao dobiti drugi zuti karton, da je bio bilo koji drugi igrac na njegovom mjestu bio bi isklucen.

upravo tako zemo...kakve je ružne starteve radio, strašno..ono on sebi ne smije dozovoliti, ono je pogubno za današnji nogomet, a bome i sutrašnji..

HAZARD KRVOLOÄŒNI MESAR...

ps. FA da reagira na ovo što je sinoć radio sjajnim vizionarima u redovima čekićara, i minimum 2 utakmice suspenzije za te pogibeljne startove koje je sjajni andre mariner propustio vidjeti i sankcionirati..

neki red se mora znatii !!!!

upravo tako zemo...kakve je ružne starteve radio, strašno..ono on sebi ne smije dozovoliti, ono je pogubno za današnji nogomet, a bome i sutrašnji..

HAZARD KRVOLOÄŒNI MESAR...

ps. FA da reagira na ovo što je sinoć radio sjajnim vizionarima u redovima čekićara, i minimum 2 utakmice suspenzije za te pogibeljne startove koje je sjajni andre mariner propustio vidjeti i sankcionirati..

neki red se mora znatii !!!!

Reko sam samo da je napravio start za drugi zuti karton, da je bilo koji drugi igrac napravio prekrsaj dobio bi drugi zuti karton.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.