Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 26: Chelsea 1 - 1 Burnley (21.02. sub) [1]

Matchday 26: Chelsea vs. Burnley (21.02.sub) [16:00h] 17 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda ne bi trebala doÄ?i u pitanje
      62%
      10
    • Bod ravan katastrofi
      12%
      2
    • Poraz, učiniÄ?emo istu greÅ¡ku kao proÅ¡le sezone u utakmicama protiv "manjih" ekipa
      25%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 74
  • Pregledi 6,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kada je mesar trebalo da bude isključen:

B-Y7RutIMAA1wFQ.jpg

Penali:

B-Y7Rj2IcAAXCuK.jpg

B-Y7R0uIYAAI61D.jpg

Krvnički start mesara iz kog je izvukao aut za svoju ekipu i crveni karton za dajvera Matića:

B-Y7R5BIIAAmFGa.jpg

Pu majku mu jebem, nisu ovaj start na Banetu ni prikazali u reprizi. Ako možeš naći Igi i ono kad je isti taj igrač razvalio Zoumaru koljenom u kukove, kad su skakali za loptu.

I posle Relo se*e o pravilima koja se moraju postovati. 

Pa ovo je naruceno jbt ! Covek svih 90 mnuta kidise na nase igrace sa ciljem da ih ili povredi, ili izazove reakciju od strane istih, a da za to ne dobije ni usmenu opomenu, ne daj Boze karton. 

To sto ce(ako ce uposte) FA da ga suspenduje, nije nikakva uteha, jer steta je vec ucinjena. 

Kako ćemo se popišat na čitav FA,City, ma sve ako osvojimo ligu,kakav bi to merak neopisiv bio uf

Nije toliko sudija kriv koliko igraci ili Mou, klub sveukupno. Ovo se uvijek desava. Protiv laganih ekipica koje trebamo razvaliti kao onda kad smo ih jebavali sa 6,7,8-0, mi igramo na 1-0. Damo gol u prvih par minuta, onda do kraja prvog poluvremena napravimo milion sansi i umjesto da im uvalimo jos koji gol, igraci odu na pauzu s razmisljanjem: "jaci smo 100%,  ne mogu nam nista, jebacemo ih u drugom poluvremenu". U drugom poluvremenu se desi ili ovakvo sranje sa crvenim ili se uspavamo i primimo gol i izgubimo dva boda, a mogli smo ih vec u prvom nakantati i sprecijeti i sudiju i savez da nas zajebu. Da smo dali drugi i treci gol u prvom poluvremenu Burnely ne bi mogao nista. 

• Autor

Taman kada pomislim "to je to, sada imamo dobru prednost i kontrolišemo situaciju" odmah eto nekog kiksa, lošeg suđenja itd. Mislim da smo prerano dozvolili Cityu da dođe na -5 jer ima još dosta utakmica, mislio sam da ćemo onih +7 čuvati još bar jedno kolo..

Biće ovo velika borba naših igrača do kraja za titulu i igra živaca za nas koji pratimo.

Ekipa je bila na velikom ispitu nakon Tottenhama i Bradforda, sada je po meni na najvećem ispitu od početka sezone jer je ovo najveći kiks, nakon ovog šoka igramo finale kupa i veliko je pitanje u kakvom je psihičkom stanju ekipa.

U sljedećem kolu igramo u gostima protiv West Hama što nije ni malo lagan zadatak.

I posle Relo se*e o pravilima koja se moraju postovati. 

Pa ovo je naruceno jbt ! Covek svih 90 mnuta kidise na nase igrace sa ciljem da ih ili povredi, ili izazove reakciju od strane istih, a da za to ne dobije ni usmenu opomenu, ne daj Boze karton. 

To sto ce(ako ce uposte) FA da ga suspenduje, nije nikakva uteha, jer steta je vec ucinjena. 

Pa to svi rade kruh ti jebem. Costu provociraju iz utakmice u utakmicu, a on glup nasjeda... Do sad nas nije toliko zajebao svojim reakcijama, ali biće. Ključ uspjeha je iskulirati provociranje.

a city prvi napad u tekmi penal za njih........

manite se tih prica da igramo lose pa evo jebeni city koji dobru tekmu nije odigra ko zna koliko pa se izvuce i na -5 neki penal, ofsajd

a ono prosle sezone sramotno kako su uzeli titulu nas pokradu na stamfordu za titulu njima poklone penal ma dajjj

Pa to svi rade kruh ti jebem. Costu provociraju iz utakmice u utakmicu, a on glup nasjeda... Do sad nas nije toliko zajebao svojim reakcijama, ali biće. Ključ uspjeha je iskulirati provociranje.

Slažem se sa reLom, ključ uspjeha je iskulirati kad ti netko krene slomiti nogu, Još kao pravi gospodin bi trebao zamoliti tog igrača da pokuša ponovno ako iz prvog puta noga ne pukne kao grančica. 
Nek skače dok ne prekine živac i dok ti ne amputiraju nogu. 
Onda nakon utakmice možeš reći: eeej, kako sam ga iskulirao. Nemam nogu al sam ponosan. :D 

Chlesea 1- 1 Atkinson pederčina

Ne kapiram zasto FA ili ko vec ne sankcionise nekako sudije koji ovako sjebu utakmicu

• Autor

Chlesea 1- 1 Atkinson pederčina

Ne kapiram zasto FA ili ko vec ne sankcionise nekako sudije koji ovako sjebu utakmicu

Ne bi bila fora kada bi mi imali pošteno suđenje..

Ovako ako mi ne osvojimo titulu svi će reći "niste ni zaslužili da osvojite" i niko neće ni spomenuti sudije, a ako osvojimo titulu svi će reći "da ste imali loše suđenje ne bi ni osvojili titulu".

Mislio sam da ce nakon prespavane noci moj bjes i nervoza splasnuti, ali ono sve gore i gore. Stvarno ne mogu da vjerujem. Ovo je kradja ala Ovrebo.

I kao sto kaze Midgeta za sudije i kao sto je Mou govorio., oni poslije utakmice odu kuci, boli ih briga. Znaju da nece biti kaznjeni.

Jebo te kakvi su to zakoni koje FA sprovodi. Cuj ne smijes se ni pozaliti na sudjenje nakon utakmice, odmah kazna. U pi*ku materinu vise.

Nikakve slobode govora.
Sudije Bogovi, stvarno mi nije jasno zbog cega i njima ne djele suspenzije kada ovako lose sude utakmicu kao jucer.

Nisam gledao utakmicu. Vjerovali ili ne toliko mi je lijeno bilo ustati se po daljinski i uključiti TV. Ležao sam na kauču u dnevnom, a daljinski mi ostao na trpezarijskom stolu. Eto na šta je to došlo. I samo sam kunjao.

I nije mi žao, bar se nisam sekirao. Vidim sudac je sjebao utakmicu, ali neki očito neće da vide da Chelsea ne igra u skladu sa svojim mogućnostima. Igra je očito bilo loša, jer se ovakvim klubovima trica treba uvalit. Evo Barca je jučer kiksala protiv fenjeraša. Ali oni su kiksali jednu protiv tako lošijeg kluba, ali će zato ostalih 5 utakmica razvalit. Šta se s nama dešava? Mi se patimo protiv ovih lošijih klubova, a s obzirom kakvu ekipu imamo trebali bi svakog namontirati. Ja znam da je engleska liga teža i da se ovi iz donjeg dijela tablice više bore nego u Španjolskoj gdje često skinu gaće. Ali to nije opravdanje .Mourinho je ovdje već drugu sezonu, imao je toliko novca na raspolaganju, prodao neke igrače, kupio neke. Bilo je dovoljno uvjeta, a mi još uvijek igramo u nekom grču. Na početku sezone nam je prolazilo. Bila je priča "S 30% snage do pobjede". To više ne prolazi. Vrijeme je da se svi uozbilje i da Chelsea počne igrati u rangu sa svojim mogućnostima, u rangu sa svojim renomeom i igračkim kadrom. Na Otoku nas ne gotivi ni javnost ni FA, ali to nije razlog za ovakvim rezultatima i stalnom strepnjom da nam City ne priđe na bod ili ne do Bog da nas prestigne. To se ne smije dozvoliti.

Nije ni prvi ni zdanji put da ne pobjedi ekipa koja je miljama bolja od svog protivnika.Onaj ko nije gledao utakmicu logicno je da pomisli da smo sami sebi zakomplicirali zivot sto smo vodili sa samo jednim golom razlike,ali citava utakmica je bila toliko sjebana od strane sudije,sto zbog kriminalnih odluka kao ne sviranje dva cista penala sto do pustanja grube igre na nivou ragbija.Nismo ni mogli igrati bolje kad su nas tukli ko konje a sudija im to dozvoljavao.I na kraju se onda i desilo to sto se desilo sa Maticem.

Postalo je toliko ocigledno da guzonjama u FA smeta to sto smo prvi na tabeli,sto smo bolji od ostalih i sto postoji mogucnost da se prvenstvo rijesi prjie zadnjeg kola.Jer ipak je ovo Premiership,daleko najbolja i najizjednacenija liga.Gdje ce se prvenstvo odlucit prije zadnjeg kola?!

• Autor

Ja smatram da smo mi juče igrali dovoljno dobro da pobjedimo Burnley, jeste da smo u padu forme, juče nam je samo falilo suđenje bar 40:60 za Burnley znači nije nam trebalo ni 50:50 suđenje, da je suđeno samo 50% od onih očiglednih situacija (bilo ih je 4) u našu korist mi bi slavili bez problema.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.