Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 26: Chelsea 1 - 1 Burnley (21.02. sub) [1]

Matchday 26: Chelsea vs. Burnley (21.02.sub) [16:00h] 17 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda ne bi trebala doÄ?i u pitanje
      62%
      10
    • Bod ravan katastrofi
      12%
      2
    • Poraz, učiniÄ?emo istu greÅ¡ku kao proÅ¡le sezone u utakmicama protiv "manjih" ekipa
      25%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

TrQjrsj.png

Fans_war_face.gif

• Odgovori 74
  • Pregledi 6,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Filipe pokidao u ovom prvom poluvremenu. Strašna partija zaista..  

:D Ja  mislim da se nije rodio onaj koji je/će Zoumi skok uzeti 

TheFACrest_Wembley.jpg?bc=Black&as=1&db=

:D Ja  mislim da se nije rodio onaj koji je/će Zoumi skok uzeti 

Zumara može jedino sam sebe zajebati lošom procjenom lopte.

Jebem mater Atkinsonu i svakom foteljašu u FA-u. Ovako se ne bi sudilo ni Tereku iz Groznog jebem im mater plaćeničku.

Bez Matića u zadnjem i najvažnijem naletu za titulu. Ako izgubimo finale kupa psihički ćemo biti devastirani.

Sve i jednu konferenciju treba otkazati do kraja. Jebem im mater vašljivu još jendom.

Dva nedosuđena penala, krvnički start nad Matićem zbog kojeg je isti isključen, izjednačenje iz faula, sasvim dovoljno da Čelsi ne pobedi.

Za danasnu partiju smo mi kao ekipa najvise krivi, nemozes sebi dozvolti da protiv jednog Burnleya ti visi rezultat, ekipa koja ide na titulu ih je trebala razbiti bez problema, start nad Maticem je bio cist crveni karton isto kao i ponasanje Matica koji ce propustiti tri vazne utakmice. +8 zasad.

Za danasnu partiju smo mi kao ekipa najvise krivi, nemozes sebi dozvolti da protiv jednog Burnleya ti visi rezultat, ekipa koja ide na titulu ih je trebala razbiti bez problema, start nad Maticem je bio cist crveni karton isto kao i ponasanje Matica koji ce propustiti tri vazne utakmice. +8 zasad.

Kako mi se gadi ovakva sorta ljudi.

Kako mi se gadi ovakva sorta ljudi.

Gadi se sam sebi, meni se niko ne gadi na forumu.

Jbg,mozemo sad kukati,pickarati al nema smisla... Trebali smo sve rijesiti u prvih 45min.

Nek ide u pičku materinu onu šupačku, ogavnu! Sad ga Mou treba tako oprat u intervjuu, treba ispljuvat i njega i savez! Jebo te Atkinson da te jebo! Da ti radi suca ne možeš pobijediti utakmicu! 2 penala, nedosuđeni crveni, jel treba više!?

Da nam je dosudjen barem jedan od 2 cista penala mozda nam rezultat ne bi visio. 

Premijer liga je precenjena. Da sudije sude posteno sampion bi se znao vec u februaru i onda bi kurac pricali kako je neizvesna liga. Jbg razumem ih, hoce da zarade.

Igrali smo vrlo dobro, Oscar i Costa su mozda malo podbacili. Luis odlican.

• Autor

Najveći neuspjeh od početka sezone, kada sam pisao anketu nisam ni sanjao da će ovo biti bo ravan katastrofi, ogroman udarac za sve. Od utakmice iz koje smo očekivali 3 boda mi dobijamo samo 1 bod, ostajemo bez Matića i dobijamo odvratno suđenje.

Ova utakmica nas je zakopala dva metra pod zemlju, mislim da su igrači psihički pokopani.

Sudija i suđenje su odvratni, nemam riječi kako da opišem tog čovjeka, jebemu ja sve žensko do devetog koljena.

Samo za jebenog suca današnje utakmice. Jebem mu majku. Dabogda mu rodbina u rikverc hodala do 9. koljena.

https://www.youtube.com/watch?v=k3DoUe6LVfU

Činjenica je da smo danas opet imali perfidno suđenje od 1. minute i da smo opet pokradeni. Činjenica je i da su igrači popizdili zbog takvog suđenja i da su bili isfrustrirani i nervozni cijelu utakmicu što je rezultiralo onakvom reakcijom Matića. Ali je jednako tako činjenica i da nakon utakmice sa Swanseom sve i jednu utakmicu igramo ko prebiti kurci i ličimo na ekipu koja zavređuje sredinu tablice, a ne naslov prvaka...

Pošto znam sve šta se piše i šta će se pisati u temi ove utakmice, da ja spomenem nešto što vjerovatno neće.

Costa je drvo bio danas, ovaj igrač me čudio od početka sezone, nikako se nisam mogao odrediti što se nekih stvari tiče. Ali danas jedino što je bio je borben, kontrola lopte nula bodova, igra leđima golu nula bodova, kombinatorika s ostalim igračima nula bodova. Slabo skroz.

Fabregas nevidljiv, izgubio se izgleda u nekoliko zadnjih utakmica. Iako je bio na svojoj omiljenoj poziciji loše je diktirao igru. Moguće da je njega utjecala povreda i bolest od koje se tek vraća.

Filipe Luis - možda i najbolja njegova utakmica u našem dresu. Daleko najbolji na terenu, oduzimao lopte, neumorno pokrivao lijevu stranu, svaka čast momak.

Kompletno ekipa je podbacila bez obzira na suđenje i sve. Malo sam otpuhnuo i dojma sam da bismo pobijedili uprkos svemu, da smo bili pravi. Što prije prihvatimo da moramo igrati svaku utakmicu maksimalno i moramo biti najbolji, to će nam biti bolje. Jednostavno ispucali smo one utakmice koje smo igrali onako (ili slabo) a uzimali bodove. Moralo je to doći na naplatu kad tad, a došlo je danas u najgorem trenutku. Loše suđenje ostavlja još više gorak ukus.

Pošto znam sve šta se piše i šta će se pisati u temi ove utakmice, da ja spomenem nešto što vjerovatno neće.

Costa je drvo bio danas, ovaj igrač me čudio od početka sezone, nikako se nisam mogao odrediti što se nekih stvari tiče. Ali danas jedino što je bio je borben, kontrola lopte nula bodova, igra leđima golu nula bodova, kombinatorika s ostalim igračima nula bodova. Slabo skroz.

Fabregas nevidljiv, izgubio se izgleda u nekoliko zadnjih utakmica. Iako je bio na svojoj omiljenoj poziciji loše je diktirao igru. Moguće da je njega utjecala povreda i bolest od koje se tek vraća.

Filipe Luis - možda i najbolja njegova utakmica u našem dresu. Daleko najbolji na terenu, oduzimao lopte, neumorno pokrivao lijevu stranu, svaka čast momak.

Kompletno ekipa je podbacila bez obzira na suđenje i sve. Malo sam otpuhnuo i dojma sam da bismo pobijedili uprkos svemu, da smo bili pravi. Što prije prihvatimo da moramo igrati svaku utakmicu maksimalno i moramo biti najbolji, to će nam biti bolje. Jednostavno ispucali smo one utakmice koje smo igrali onako (ili slabo) a uzimali bodove. Moralo je to doći na naplatu kad tad, a došlo je danas u najgorem trenutku. Loše suđenje ostavlja još više gorak ukus.

Slažem se u potpunosti

• Autor

Ma da nije bilo ovakvog suđenja sve bi bilo lakše prihvatiti, lakše bi prihvatio katastrofalnu igru naših nego ovaj način kada nas ljudi prave budalama..

Dva penala ko kuća nam se ne daju, da su nam samo jedan penal dosudili to bi bilo to..

Druga stvar, ako je već isključio Matića iz kojeg razloga je onaj njihov mesar ostao na terenu nakon brutalnog faula.

nema veze što smo loše igrali ili što loše igramo u poslednje vreme,meni to ne smeta,pobedjuje se pa se pobedjuje

ne bi bili ni prvi ni poslednji koji bi tako osvojili titulu

činjenica je da smo danas bilo debelo oštećeni od strane sudija i preko toga jednostavno ne mogu da predjem 

još kad vidim da je onaj kreten prošo bez kartona posle onakovg starta na Matiću duša me boli 

SRAMOTA 

činjenica je da smo danas bilo debelo oštećeni od strane sudija i preko toga jednostavno ne mogu da predjem 

još kad vidim da je onaj kreten prošo bez kartona posle onakovg starta na Matiću duša me boli 

SRAMOTA 

Svaka ti je na mjestu.Znali smo mi pobjetiti kad igramo lose ali znali smo i kiksati kad igramo odlicno.Tako da je sve to sastavni dio igre.

Ali kad te iz kola u kolo sudije jebu u zdrav mozak,e onda je to problem.

BURNLEY SAMPION !!! BURNLEY SAMPION!!!   BURNLEY SAMPION!!!

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.