Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

Uz puno sreće, al sreća prati hrabre. Ako Srbi dobiju Ruse slutim još jedan pravi okršaj u polufinalu. I normalno, da Srbi prođu u finale. :lol:
  • Autor
[quote name='Wisey' timestamp='1328567433' post='24040']
Uz puno sreće, al sreća prati hrabre. Ako Srbi dobiju Ruse slutim još jedan pravi okršaj u polufinalu. I normalno, da Srbi prođu u finale. :lol:
[/quote]

Neće ne brini, izbornik Hrvatske je porijeklom iz istog sela ko i ja :D
kako smo ljepo prošlli Ukrajince golmanu svaka čast kako je branio ,majstorski, u naponu smo snage i uspjeha nošeni domaćim eternom i publikom, te željom za uspjeh jer vjerojatno dugo nećemo imat vaku priliku NAPRIJED VATRENI!!!!!!!

terenom*
  • Autor
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1328613355' post='24096']Veceras druga dva polufinala mislim da ce proci Portugal i Srbija :)[/quote]

Odlična prognoza, podsjeti me ubuduće da ne slušam tvoje savjete u vezi kladare :lol:

Večeras Hrvatska-Rusija, bit će derbiii
ja večeras idem na tekmu , nadam se dobroj atmosferi i utakmici , samo ako izgubimo nemojte reć Vinko donjeo nesreću Vinko ureko :)
Dobri su Rusi, ali hrvatska mi je nekako od početka delovala nepovezano, sporo se kretala lopta, itd.. ali svaka čast za požrtvovanost u svakom slučaju!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.