Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

Ni jedan video ne prodje bez barem jednog sjajnog poteza Taarabta :) pravi showman
http://www.youtube.com/watch?v=zAx5Cbd7ctE&feature=g-u-u&context=G26b72e4FUAAAAAAABAA
Gledao sam sinoć drugo poluvrijeme i utakmice za 3. mjesto a i finale. Nažalost nisam stigao na prva poluvremena i tako mi je žao. Zaista je prvenstvo bilo kvalitetno i odličan mali nogomet se igrao. Na kraju su Španci, po meni, zasluženi slavili protiv Rusa iako su Rusi bili tako blizu ali je onaj Cirilo napravio veliku glupost.

Čestitke Hrvatima na sjajnom 4. mjestu. Igrali su odlično protiv Italijana i malo im je falilo. Previše su griješili u periodu kad su primili gol i to ih je koštalo tekme.
[quote name='drogba 11' timestamp='1329169585' post='26234']
monaco polako tone u 3. ligu...
[/quote]
Iz vedra neba MONACO ! :D
[quote name='Blues_95' timestamp='1329169625' post='26235'] Iz vedra neba MONACO ! :D[/quote]

ma nisam pratio šta je pisano iznad, samo sam ovo napisao, jer mi je nevjerojatno kako tonu...ipak monaco je monaco :)
[b]Službeno: Hiddink preuzeo Anži[/b]

[i]Holandski stručnjak Guus Hiddink postao je novi trener ruskog Anžija.[/i]

Hiddink će narednih godinu i pol dana predvoditi bogati ruski klub sa klupe.

"Hiddink je danas potpisao ugovor. Osim trenerskog posla bit će zadužen na poziciji potpredsjenika i bit će zadužen za razvoj kluba", navodi se u priopćenju Anžija.

Bivši selektor turske nacionalne selekcije primat će oko 10 miliona eura neto godišnje plate.

"Sretan sam što sam dobio takvu priliku. Veoma mi je bitno što je ovaj klub ambiciozan i što ima velike planove za budućnost", kratko je prokomentarisao Hiddink.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.