Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

http://www.youtube.com/watch?v=Cnd8FiaejOc

Najnoviji..
[quote name='Semir' timestamp='1327001356' post='18859']Mislim da bi trebalo otvorit ovu temu, pa pocnimo sa ovim: http://www.youtube.com/watch?v=T9iVnAMxaOc[/quote]

hahaha još mi nejde u glavu kako je to uspio promašit, ja sam uvjeren da bi mi dobili tu tekmu da je torke zabio taj gol, ili ramires koji je isto fulao skoro prazan gol :D
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1326393795' post='16648']po cemu je City bolji od nas nije ih bilo u LS i sad su odma ispali u grupi bili su 3 ili 4 u PL a mi 2 daj nek ovo okace macku o rep,a sto se tice top 11 tim je 0 ![/quote]

x...to je jedno veliko lažovsko sranje od ljestvice

primera je najbolja liga po njima, to sve govori
Kako to da nema Mateje Delaca, momak je wounderkid,samo sto je premlad..
Nije da nije upravu.. ipak je postigao 1283 gola, sto zvuci nevjerovatno.. Ako Messi do kraja karijere da makar pola od toga bice dobro.. Messi skoro nista jos nije pokazao u reprezentaciji, a Pele ima 3 svjetska prvenstva osvojena.. puno je lakse igrat u svom klubu i osvajat jer su citavu sezonu zajedno i uigrani su, stalno treniraju zajedno i sve.. a reprezentacija se povremeno okuplja i to je velika razlika..
U vrijeme kad je Pele igrao nije bila ni blizu ovolika razlika izmedu Brazila i uopste Juzne Amerike i Europe..
Nije baš striktno vezano za nogomet, ali u biti i jeste:

http://www.index.hr/xmag/clanak/prostitutka-zahia-dehar-koja-je-zavela-francuske-nogometase-postala-manekenka/595963.aspx

Drugim riječima bila je prostituku, sada je postala selebriti prostituka.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.