Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

kakva sprdačina ovi izbori

ajde, preko toga da je Messi osvojio loptu i mogu preći (iako je nezasluženo), ali tim godine mi sastaviš od igrača Barce i Reala + Falcao - HAHAHHAHAHAHAH
koja namještanja, to nisu istine

igrači ko Marcelo, Alonso, Dani Alves , Pique u stvarnosti ne mogu NI PRISMRDIT timu godine
meni je stvarno nevjerojatno da se jedna ugledna FIFA tako blamira
  • Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

• Autor
[quote name='chelseathebest' timestamp='1357594536' post='100072']
kakva sprdačina ovi izbori

ajde, preko toga da je Messi osvojio loptu i mogu preći (iako je nezasluženo), ali tim godine mi sastaviš od igrača Barce i Reala + Falcao - HAHAHHAHAHAHAH
koja namještanja, to nisu istine

igrači ko Marcelo, Alonso, Dani Alves , Pique u stvarnosti ne mogu NI PRISMRDIT timu godine
meni je stvarno nevjerojatno da se jedna ugledna FIFA tako blamira
[/quote]

Sve stoji al da Alonso ne može prismrdit...budimo realni, on je trenutno uz rame Iniesti i Xaviju najbolji na svijetu.

Realnih najboljih 11 sezone:

Čech/Buffon
Lahm, Kompany, Chiellini, Cole
Iniesta, Alonso, Xavi
Ronaldo, Falcao/Drogba, Messi/Ibrahimović
u trenutku kad je Messi osvojio zlatnu loptu

[img]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/227765_405269699556740_1047833803_n.jpg[/img]

nisam ni Ronaldov fan ni Messiev, dapače nijedan mi nije drag, ali ovo je smješno, točno ko da su se urotili protiv čovjeka i ko da ga jebu namjerno, relano ronaldo je trenutno najbolji na svijetu !
Tomas Rosicky:[i] "Kunem se da sam glasovao za Cristiana Ronalda, ali iznenađujuće se na popisu pojavilo da sam glasao za Messija."[/i]

Kako prenose talijanski mediji, Gianluigi Buffon se izjasnio kako je glasao za Cristiana Ronalda, međutim, FIFA je njegov glas prepisala Andrei Pirlu.

[i]"Dao sam svoj glas Cristianu Ronaldu, ali moj glas je po FIFA-i stavljen na Lionela Messija. Žalosno je da se takve stvari dešavaju..." [/i]- Thiago Silva (PSG)

Novinar iz Indonezije tvrdi da je glasao za Xavija, igrača Barcelone, ali njegov glas je naravno otišao Messiju.

José Pekerman, selektor Kolumbije: [i]"Maksimalan broj bodova sam dao Radamel Falcau, naravno. Prema FIFA-i ja sam najviše dao glasova Messiju, ne znam šta se dešava, ali ja tako nisam glasao."[/i]

ahahahhahha kako je ova fifa šugava to nema nigdi.. boli me kurac i za messija i za ronalda, al ovo je jad jebote
[quote name='chelseathebest' timestamp='1357772107' post='100641']
iskreno, ne bi me uopće začudilo da Ronaldo i jest dobio, ali da su ovi smradovi iz FIFE namjestili sve...
[/quote]

Ma sve je moguće u toj govnarskoj organizaciji.
Ni jedna ova izjava nije oficijalna tako da sam skoro pa uvjeren da je ovo laz, pogotovo kad sam vidio jos dosta slicnih izjava i to po facebooku naravno.
[img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/734318_406177056132671_546803636_n.jpg[/img]
Razlika izmedju Moa i Mancinia .
Perišić danas u svojem drugom nastupu za vukove zabio prvi pogodak na prijateljskoj utakmici u pobjedi 5:1 protiv Herte. Manđukić zabio prvi gol na tekmi i dao asistenciju za 3 gol. Još da Luka danas zabije za Real i dan je savršen... ;)
http://www.sportinfo.co.rs/fudbal/osmogodisnjak-na-klupi-donkaster-roversa/ stvarno zanimljivo,osmogodisnjak ce na klupu donkastera :)
Igrač dobio crveni, i očigledno nije zadovoljan. Na jednoj slici je ozljeda tako da ako ne volite prizor krvi nemojte "scrollat" do kraja članka

http://www.bhsupersport.com/fotogalerije/5920-bijesni-igra%C4%8D-psv-a-%C5%A1akom-razbio-staklo-i-razrezao-se.html
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1358988307' post='103917']cvvitanich igra u nici?, ccvitanich drugi strijelac la championata?[/quote]
talent u 28oj, vidjet ćeš kad ga zovne Igor

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

• Autor
Odlučio sam voditi evidenciju statistike svih igrača iz liga petice tijekom kalendarske godine 2013., i zasad se gotovo 700 igrača upisalo među strijelce ili asistente, naravno tu se kontaju nastupi i u kupovima i za reprezentacije u službenim utakmicama. Zasad, ovakva je situacija top 16(onih koji su skupili 5 bodova - tj. golovi + asistencije):

1. Lionel Messi - Barcelona - 9g + 4a
2. Cristiano Ronaldo - Real Madrid - 10g + 2a
3. Javier Hernandez - Manchester United - 4g + 3a
4. Lukas Podolski - Arsenal - 2g + 5a
5. Mauro Icardi - Sampdoria - 6g
6. Robin van Persie - Manchester United - 5g + 1a
6. Olivier Giroud - Arsenal - 5g + 1a
6. Luis Suarez - Liverpool - 5g + 1a
6. Fabien Camus - Montpellier - 5g + 1a
10. Pedro - Barcelona - 5g
10. Edinson Cavani - Napoli - 5g
10. Clint Dempsey - Tottenham - 5g
10. Adam Le Fondre - Reading - 5g
14. Rodrigo Palacio - Inter - 4g + 1a
14. Ruben Castro - Betis - 4g + 1a
16. Thiago Alcantara - Barcelona - 2g + 3a

Strijelci:

1. Cristiano Ronaldo - 10
2. Lionel Messi - 9
3. Mauro Icardi - 6

Asistenti:

1. Lukas Podolski - 5
2. Lionel Messi - 4
2. Dani Alves - 4
  • Autor
Večeras smo dobili još jednoga na ukupnu listu i na listu asistencija, Ivan Rakitić je sa večerašnje 2 asistencije ukupno skupio gol i 4 asistencije dosada u 2013. godini.

Samo nastavi Raketa, nisi mi džaba uz Mandža najdraži u reprezentaciji!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.