Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1355736265' post='95157']
Kad je Neymar bio seljak ?
[/quote]

Nije seljak ajde ali je njegov ego to što mi smeta kod njega. Problematičan je, to nam ne treba.
  • Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

[quote name='diablo_bih' timestamp='1355750925' post='95171']
Kako je problematican? Sto je egoistican, nesto kao c.ronaldo? U svako doba obojicu bih primio objerucke u tim...
[/quote]

Ronaldo ima pravo biti takav ;) izjebao je i englesku i španjolsku ligu

dok se Neymar kurči tamo po brazilskim prašumama
Zbog Neymara se otpustio trener Santosa, Neymar je svoju zaradu koja nije mala već skoro svu spiskao iako mu je tek 19 godina, Neymar plaća alimentaciju za svog sina. Dovoljno mi to govori. Ne želim da nam takvi likovi kvare obiteljsku atmosferu u svlačionici.
Upravu ste svi .

Zato mi imamo dusu od covjeka i ****inu od igraca/napadaca . Hmmm ne znam sta je gore jer i Torresovi promasaju narusavaju stabilnost u klubu .
[quote name='chelseathebest' timestamp='1355752804' post='95180']
Ronaldo ima pravo biti takav ;) izjebao je i englesku i španjolsku ligu[/quote]
Možda je, ali zato Messi njemu svakodnevno razvaljuje shupak. :D
A za ono jučer bi ja Ibri lupio gadnu kaznetinu. Igračina je svaka mu čast, ali kao čovjek je đubre na kvadrat i slažem se sa svima koji ga nikad nebi željeli u svetom dresu. Nije njega Pep bez razloga otjerao kao psa...
[quote name='Gandalf' timestamp='1355770741' post='95215']
Možda je, ali zato Messi njemu svakodnevno razvaljuje shupak. :D
A za ono jučer bi ja Ibri lupio gadnu kaznetinu. Igračina je svaka mu čast, ali kao čovjek je đubre na kvadrat i slažem se sa svima koji ga nikad nebi željeli u svetom dresu. Nije njega Pep bez razloga otjerao kao psa...
[/quote]Kad taj isti Mesi dođe u Englesku i ponovi sezone iz Primere tad mu skidam kapu...
[quote name='CFC1905' timestamp='1355757768' post='95188']
Zbog Neymara se otpustio trener Santosa, Neymar je svoju zaradu koja nije mala već skoro svu spiskao iako mu je tek 19 godina, Neymar plaća alimentaciju za svog sina. Dovoljno mi to govori. Ne želim da nam takvi likovi kvare obiteljsku atmosferu u svlačionici.
[/quote]
Spiskao je na nekretnine, kako ga nije stid, ostaje tu para, nije Neymar spiskao ni polovinu para ;)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1355778888' post='95251']
Kad taj isti Mesi dođe u Englesku i ponovi sezone iz Primere tad mu skidam kapu...
[/quote]

Ali samo pod uslovom da ne povede Xavia i Iniestu sa sobom ;)
http://www.rezultati.com/utakmica/0dWyK31i/#detalji-utakmice

Citam da su nasi momci imali odlicno vece , steta sto neko od njih nije zabio pogodak .
[quote name='Torresinho_9' timestamp='1354626314' post='92788']
[media]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ffK8PuWJX0w[/media]
[/quote]
dobar dobar mada je i sreće dosta imao :D
Kompanija GFH Kapital iz Dubaija postala je danas većinski vlasnik akcija engleskog fudbalskog drugoligaša Lids junajteda.

GFH je za većinski paket akcija doskorašnjem vlasniku Kenu Bejtsu platio 52 miliona funti.

Ovaj poznati engleski biznismen ostaće predsednik kluba do kraja sezone.

Cilj novih vlasnika Lidsa biće da klub, posle osam godina, vrate u Premijer ligu. Lids trenutno zauzima 12. mesto na tabeli u Čempionšipu.

"Nećemo da se ograničavamo vremenskim rokovima, ali nadamo se da ćemo uskoro vratiti klub na staze uspeha", rekao je direktor kompanije GFH Dejvid Hej televiziji Skaj.

Lids je tri puta bio šampion Engleske, a poslednji put to se desilo 1992. godine.

Ovaj klub ima i dva evropska trofeja, Kupa sajamskih gradova, preteče Kupa UEFA. Takođe, Lids je 1975. godine izgubio od Bajerna u finalu Kupa šampiona.
šuška se i o Beneligi, ligi koju bi formirali Belgijski i Nizozemski klubovi točnije kaže 12 Nizozemskih i 8 Belgijskih, ideju su već podržali najveći : Ajax, PSV, Club Brugge, Anderlecht i logično Standard Liege koji to najviše i zagovara (njihov predsjednik)
Liga koja nevjerujem da bi bila u TOP 5 ali sigurno da bi ojačala konkurenciju najjačima u svojim ligama i definitivno bi bila poboljšanje za nogomet, Nizozemska i njihove škole nogometa su nadaleko poznate pogotovo Ajaxova ali ima još tu klubova koji su iznjedrili dobrih igrača, Belgija je novi hit u nogometu definitivno zemlja u razvitku koja sudeći po onom što je zadnji godina izašlo vrvi talentima. Podržavam ovakve ideje, kao ovu i onu gore što je Dudo objavio ! jačanje nogometa u svakom slučaju !
Za balkansku neznam dal je još vrijeme ali definitivno i to treba doć na red !
Zaista zanimljivo, pogledajte kakvih sve lopti ima:

http://www.index.hr/sport/clanak/najsiromasnije-lopte-svijeta-djeca-afrike-nemaju-nista-ali-nogomet-im-je--sve-/654416.aspx

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.